Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

A nők arckönyve

 

  • Szeretnéd megtalálni a számodra ideális hajformát, sminket, vagy éppen a megfelelő szemüvegkeretet?

  • Szeretnéd megtanulni, hogy az adottságaidhoz hogyan lehet megtalálni a legjobb megoldásokat?

  • Sok helyen sokféle információt olvastál már,  szeretnél végre egy helyen az összes kérdésedre választ kapni?

AKKOR VÁLASZD A NŐK ARCKÖNYVÉT!

Keszler Ágnes vagyok. Kezdő stílustanácsadóként azt láttam, hogy a nők nagy része bizonytalan a sminkelésben, a hajforma és hajszín kiválasztásában, ugyanúgy, mint a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásában. Első lépésként sminkes képesítést szereztem, hogy szakszerű tanácsokkal tudjam ellátni a hozzám fordulókat.

Az elmúlt években több ezer hölgynek adtam sminkelési tanácsokat és a gyakorlatban is elkészítettem számukra az ajánlott sminket. Számos smink workshopot tartottam, köztük célzottan az éretteb hölgyek számára is.

35 éve szemüveges vagyok, ezért azt is nagyon jól tudom, hogy a megfelelő szemüvegkeret kiválasztása nem könnyű feladat, ezért ebben a témában is összegyűjtöttem a leghasznosabb információkat, több cikket írtam erről.

A megfelelő hajszín kiválasztása is nagy kihívás a nők számára, amiben szintén igyekszem segíteni. Mi több, a L'Oreal felkérésére alkalmam nyílt a fodrászoknak is megtanítani a színanalízist, így remélem, hogy közülük is minél többen tudnak szakszerű segítséget nyújtani a vendégeik számra.

Most pedig elérkezett az idő, hogy egy e-book formájában összefoglaljam mindazt, amit a női arc szépítése, kiemelése kapcsán érdemes tudnod.

 

A NŐK ARCKÖNYVE A KÖVETKEZŐ FEJEZETEKET TARTALMAZZA SOK KÉPPEL ÉS ILLUSZTRÁCIÓVAL:

1. Hogyan használd ezt a könyvet

Valószínűleg azért keltette fel az érdeklődésedet a Nők arckönyve, mert szeretnéd megtalálni a számodra ideális hajformát, sminket, vagy éppen a megfelelő szemüvegkeretet. Az én célom az, hogy ebben a törekvésedben   - a könyv adta lehetőségeket a leginkább kihasználva – a tudásom legjavát adva segítselek. Mindazonáltal, nincs két egyforma arc, így az egyedi sajátosságokat soha nem szabad figyelmen kívül hagynod.

2. Az emberi arc arányai

Az emberi test és ezen belül az arc is geometrikus szabályszerűségeket mutat, vagyis egyfajta harmónia jellemzi. Ezt járja körül ez a fejezet.

3. A szép női arc

Ez a rövid kortörténeti fejezet a női arc szépségének koronkénti változásairól és a XXI. századi női arcról szól.

4. Sminkelési alapismeretek

Ebben a fejezetben a legfontosabb sminkelési tudnivalókat foglalom össze számodra.

5. Szemüvegválasztás okosan

Ebben a fejezetben olyan alapvető tudnivalókat osztok meg veletek, amelyeknek, reményeim szerint, hasznát veszitek majd a keretek közötti válogatás útvesztőjében.

6. Arcformák, haj-, smink-, szemüvegformák

Igaz ugyan, hogy ahányan vagyunk, annyiféle az arcunk, mégis vannak hasonlóságok, így különféle típusokba sorolhatók az arcformák. Ebben a fejezetben a különféle arcformákat és azok jellegzetességeit járjuk körbe, valamint megnézzük, hogy ezekhez milyen haj-, smink- és szemüvegformák illenek.

7. Szemformák és smink

Ebben a fejezetben a sminkelés technikájáról és az optikai arányosításról lesz szó. Egyszerűen szólva a legjobb megoldást keressük meg minden szemformához.

8. A színtípusok és az  arc összefüggései, azaz a sminkszínek , a hajszínek és a szemüvegszínek

Ebben a fejezetben a 4 alaptípusnak megfelelő színek kiválasztásával foglalkozunk. A számtalan jó megoldásból a legjellemzőbbeket kiválasztva igyekszem irányt mutatni, legyen szó a rúzs, a pirosító, a szemhéjfestékek, vagy a szemüvegkeretek kiválasztásáról.

 

A NŐK ARCKÖNYVE

©A nők arckönyve, 2021.
ISBN 978-615-01-3646-2

e-book (PDF, 93 oldal)

ára: 4.000 Ft

Ha szeretnél még több tudást szerezni, válaszd a Nők arckönyve mellé:

2 e-book vásárlása esetén 8.000 Ft helyett 6.500 Ft,

mindhárom e-book vásárlása esetén 12.000 Ft helyett 9.000 Ft fizetendő!

E-book megrendelés

Gazdagodj a hasznos tudásanyagokkal!

Neved *:
E-mail címed *:
Adószám (céges megrendelés esetén):
Számlázási címed *:
Válaszd ki a megvásárolni kívánt e-bookokat! *:


Kérdés, észrevétel a megrendeléssel kapcsolatban:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8