Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

A tudatos kapszula

 

Neked van kapszula gardróbod?

Tudod, az a 20-30 darabból álló ruhatár, amely forradalmi változást eredményez az öltözködésedben.

Keszler Ágnes vagyok. Több ezer nő avatott már be az öltözködési szokásaiba és élénken emlékszem arra is, amikor magam sem öltözködtem tudatosan. Mindezek alapján elhiheted nekem, hogy egy személyre szabott, praktikus kapszula gardrób sok bosszúságtól, bizonytalanságtól, kidobott pénztől és elfecsérelt időtől megvéd!

A TUDATOS KAPSZULA GARDRÓB -
A praktikus és örömteli ruhatár alapjai

2015-ben jelent meg első e-könyvem, Ella stíluskönyve,  amely a stílusos megjelenés átfogó ismertetője. Itt az időt, hogy egy újabb, témájában Ella stíluskönyvéhez kapcsolódó írással rukkoljak elő.

Stílustanácsadói munkám során számos hölgynek segítettem már létrehozni a személyes ruhatárát. Ezekből a tapasztalatokból rengeteg írást, jegyzetet készítettem az elmúlt 10 évben, amelyeket most egy praktikus e-bookban gyűjtöttem össze számodra. A 68 oldalas e-book tartalmaz egy részletes munkafüzetet is, amely lépésről-lépésre segít téged az önálló munkában, azaz a kapszula gardróbod kialakításában. A teljesség kedvéért a könyv több ismeretbővítő linket tartalmaz, amelyekre kattintva további hasznos információkhoz jutsz hozzá.

Az e-book ára: 4.000 Ft

©Tudatos kapszula gardrób, 2021.
ISBN 978-615-01-0942-8

Ha szeretnéd egyúttal Ella stíluskönyvét, vagy a most megjelent A nők arckönyve című e-bookot is a magadénak tudni, most kedvezményes áron megrendelheted: 2 e-book esetén 6.500 Ft, mindhárom e-book esetén 9.000 Ft a fizetendő összeg.

E-book megrendelés

Gazdagodj a hasznos tudásanyagokkal!

Neved *:
E-mail címed *:
Adószám (céges megrendelés esetén):
Számlázási címed *:
Válaszd ki a megvásárolni kívánt e-bookokat! *:


Kérdés, észrevétel a megrendeléssel kapcsolatban:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Itt megtekintheted az e-book tartalomjegyzékét és a fejezetek rövid leírását: tudatos_kapszula_bemutato.pdf

• Nincs több reggeli fejtörés, hogy mit vegyél fel.

Nincs annál frusztrálóbb érzés, mint amikor reggel sietned kellene, tudod, hogy ma fontos programjaid lesznek, igyekszel valami ütős szettet összeállítani, de sehogyan sem sikerül. Már halomban áll a ruha az ágyon, lassan késésben leszel, de még mindig nem sikerült döntened...

• Nincs több átláthatatlan ruhatenger a szekrényedben.

Tudod, hogy valahol ott van az a helyes kis szoknya a szekrényben, de sehogy sem akad a kezedbe. Emlékszel, hogy egyszer a piros blúzoddal viselted és sokan megdicsértek, de hol az a piros blúz?

• Nincsenek kósza ruhadarabok, amit semmivel sem tudsz felvenni.

Ismered az érzést, amikor örömmel veszed elő otthon a frissen vásárolt pulcsidat, már alig várod, hogy felvedd, de valahogy semmihez sem passzol. Hosszas próbálgatás után félreteszed és megvigasztalod magad azzal, hogy majd veszel, hozzá egy nadrágot.

• Nincs több impulzusvásárlás.

Egy hosszú és munkás hét után hazafelé beszaladsz egy plázába körülnézni. Lecsíped magadnak ezt a fél órát, ennyi neked is jár! Aztán meglátod azt a csinos ruhát és nem tudsz neki ellenállni. Igaz, van egy nagyon hasonló, de elfér a szekrényben, nem igaz?

• Van minden napra összeszedett és átgondolt szetted.

Megcsináltad! Büszke is vagy magadra és joggal... :)

• Van hatékony reggeli készülődés.

Nincs annál örömtelibb érzés, mint amikor reggel flottul mennek a dolgok. A szekrényben átlátható rend és szervezettség uralkodik, a ruhák pedig remekül passzolnak egymáshoz.

• Van bók és dicséret, ebből sok.

Hogy csinálod, hogy te mindig ilyen csinos vagy? Mikor először hallod ezt, hátrafordulsz, hogy vajon kinek szánták ezt a mondatot, aztán lassan megszokod az ehhez hasonló kérdéseket.

• Van pénz és időtakarékos, stílusos nő. Ez Te vagy.

Egyre többször kapod magad azon, hogy nincs szükséged jutalomvásárlásokra. Inkább egy jó könyvvel, vagy egy új illattal ajándékozod meg magad. A ruhatárad kerek egész, kár lenne felhígítani...

• Van segítség!

Ha úgy érzed profi segítségre van szükséged, válaszd az online kapszula gardrób kialakítása programot és az e-book árát beszámítom a program árába!

E-book megrendelés

Gazdagodj a hasznos tudásanyagokkal!

Neved *:
E-mail címed *:
Adószám (céges megrendelés esetén):
Számlázási címed *:
Válaszd ki a megvásárolni kívánt e-bookokat! *:


Kérdés, észrevétel a megrendeléssel kapcsolatban:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8