• .

A tudatos kapszula

 

Neked van kapszula gardróbod?

Tudod, az a 20-30 darabból álló ruhatár, amely forradalmi változást eredményez az öltözködésedben.

Keszler Ágnes vagyok. Több ezer nő avatott már be az öltözködési szokásaiba és élénken emlékszem arra is, amikor magam sem öltözködtem tudatosan. Mindezek alapján elhiheted nekem, hogy egy személyre szabott, praktikus kapszula gardrób sok bosszúságtól, bizonytalanságtól, kidobott pénztől és elfecsérelt időtől megvéd!

A TUDATOS KAPSZULA GARDRÓB -
A praktikus és örömteli ruhatár alapjai

2015-ben jelent meg első e-könyvem, Ella stíluskönyve,  amely a stílusos megjelenés átfogó ismertetője. Itt az időt, hogy egy újabb, témájában Ella stíluskönyvéhez kapcsolódó írással rukkoljak elő.

Stílustanácsadói munkám során számos hölgynek segítettem már létrehozni a személyes ruhatárát. Ezekből a tapasztalatokból rengeteg írást, jegyzetet készítettem az elmúlt 10 évben, amelyeket most egy praktikus e-bookban gyűjtöttem össze számodra. A 68 oldalas e-book tartalmaz egy részletes munkafüzetet is, amely lépésről-lépésre segít téged az önálló munkában, azaz a kapszula gardróbod kialakításában. A teljesség kedvéért a könyv több ismeretbővítő linket tartalmaz, amelyekre kattintva további hasznos információkhoz jutsz hozzá.

Az e-book ára: 4.000 Ft

©Tudatos kapszula gardrób, 2021.
ISBN 978-615-01-0942-8

Ha szeretnéd egyúttal Ella stíluskönyvét is a magadénak tudni, most kedvezményes áron megrendelheted mindkét kiadványt 6.500 forintért.

↓↓↓ A megrendeléshez görgess a lap aljára ↓↓↓

Itt megtekintheted az e-book tartalomjegyzékét és a fejezetek rövid leírását: tudatos_kapszula_bemutato.pdf

• Nincs több reggeli fejtörés, hogy mit vegyél fel.

Nincs annál frusztrálóbb érzés, mint amikor reggel sietned kellene, tudod, hogy ma fontos programjaid lesznek, igyekszel valami ütős szettet összeállítani, de sehogyan sem sikerül. Már halomban áll a ruha az ágyon, lassan késésben leszel, de még mindig nem sikerült döntened...

• Nincs több átláthatatlan ruhatenger a szekrényedben.

Tudod, hogy valahol ott van az a helyes kis szoknya a szekrényben, de sehogy sem akad a kezedbe. Emlékszel, hogy egyszer a piros blúzoddal viselted és sokan megdicsértek, de hol az a piros blúz?

• Nincsenek kósza ruhadarabok, amit semmivel sem tudsz felvenni.

Ismered az érzést, amikor örömmel veszed elő otthon a frissen vásárolt pulcsidat, már alig várod, hogy felvedd, de valahogy semmihez sem passzol. Hosszas próbálgatás után félreteszed és megvigasztalod magad azzal, hogy majd veszel, hozzá egy nadrágot.

• Nincs több impulzusvásárlás.

Egy hosszú és munkás hét után hazafelé beszaladsz egy plázába körülnézni. Lecsíped magadnak ezt a fél órát, ennyi neked is jár! Aztán meglátod azt a csinos ruhát és nem tudsz neki ellenállni. Igaz, van egy nagyon hasonló, de elfér a szekrényben, nem igaz?

• Van minden napra összeszedett és átgondolt szetted.

Megcsináltad! Büszke is vagy magadra és joggal... :)

• Van hatékony reggeli készülődés.

Nincs annál örömtelibb érzés, mint amikor reggel flottul mennek a dolgok. A szekrényben átlátható rend és szervezettség uralkodik, a ruhák pedig remekül passzolnak egymáshoz.

• Van bók és dicséret, ebből sok.

Hogy csinálod, hogy te mindig ilyen csinos vagy? Mikor először hallod ezt, hátrafordulsz, hogy vajon kinek szánták ezt a mondatot, aztán lassan megszokod az ehhez hasonló kérdéseket.

• Van pénz és időtakarékos, stílusos nő. Ez Te vagy.

Egyre többször kapod magad azon, hogy nincs szükséged jutalomvásárlásokra. Inkább egy jó könyvvel, vagy egy új illattal ajándékozod meg magad. A ruhatárad kerek egész, kár lenne felhígítani...

• Van segítség!

Ha úgy érzed profi segítségre van szükséged, válaszd az online kapszula gardrób kialakítása programot és az e-book árát beszámítom a program árába!

Kapszula gardrób e-book

Tervezd meg a saját kapszula gardróbodat!

Neved *:
E-mail címed *:
Adószám (céges megrendelés esetén):
Számlázási címed *:
Válassz a lehetőségek közül *:

Kérdés, észrevétel a megrendeléssel kapcsolatban:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8