• K&S

Alapruhatár tervezés

A kéthetes program célja, hogy profi tanácsadó irányításával, de önállóan fedezd fel, vagy csiszold tovább egyéni stílusodat. A második hét végére képes leszel egy, a stílusodhoz és az életmódodhoz illeszkedő ruhatár összeállítására, mely kellő alapot ad megjelenésed további építéséhez.

Egyéni stílusunk megújítása, vagy optimalizálása időigényes feladat, nem megy egyik napról a másikra,. Ha résztveszel az alapruhatár tervező programban, most 14 nap alatt lefektetheted a megújulás alapjait és magabiztosan kezdheted felépíteni új megjelenésedet. A program különleges erénye, hogy az önállóságot, az önismeretet helyezi előtérbe és nem arra törekszik, hogy a tanácsadó rendezze a gardróbodat és válassza ki közös vásárlás alkalmával az új ruhadarabjaidat.

A Te stílusod, a Te döntéseid!

A folyamat kezdete, amikor tudatosodik bennünk, hogy változtatni szeretnénk az öltözködésünkön. Ekkor még talán nem is tudjuk megfogalmazni, hogy miért érezzük ennek szükségességét, de reggelente tanácstalanul állunk a ruhaásszekrényünk előtt, vagy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben (és a ruháinkban).

A következő fázis akkor kezdődik, amikor megfogalmazzuk, hogy mi is a baj a megjelenésünkkel, vagy miben szeretnénk javítani, változtatni rajta. Ez azonban nem egyszerű feladat, hiszen önmagunkról nehezen tudunk objektív képet alkotni. Ehhez nyújthat segítséget egy tapasztalt stílustanácsadó.

A program első részében  egy 2 órás konzultáció keretében:

 • megkeressük a hozzád illő színeket

 • objektíven felmérjük a testalkatodat és kiválasztjuk a megfelelő szabásvonalakat

Ám ez még csak a megújulás kezdete. A nagy munka  ezt követően vár rád! 14 napra való, kreatív feladatokat és teszteket tartalmazó munkafüzetet kapsz (34 oldal, nyomtatott és PDF formátumban is), mely segítséget nyújt:

 • a testedhez való viszonyod megértésében

 • saját motívációid megismerésében

 • jelenlegi ruhatárad feltérképezésében, a hiányosságok és a pozitívumok megállapításában

 • életmódod és ruhatárad tudatos összehangolásában

A program záró szakaszában, egy újabb 2 órás konzultáció keretében kiértékeljük a munkafüzetet és lefektetjük az új ruhatárad alapjait. Megbeszéljük, hogy a jelenlegi ruhatáradból mit érdemes megtartanod és mi az, ami frissítésre szorul.

 • alapruhatár összeállítása

 • tevékenységekhez rendelt alapruhatárak kialakítása

 • ruhatár évszakok szerinti rendezése

A munkafüzet kitöltése után többek között választ kapsz arra is, hogy:

 • mennyire ismered a tested értékeit és hiányosságait és mennyire tudod elfogadni, kezelni azokat?

 • milyen tevékenységek milyen arányban vannak jelen az életedben és megfelelő arányban rendelkezésedre állnak-e az ezeknek megfelelő ruhadarabok?

 • milyen motívációk határozzák meg az öltözködésedet?

 • mennyire vagy tudatos az öltözködésben?

 • milyen mértékben befolyásolja a közérzetedet az, hogy éppen mit viselsz?

Az önismereten túl, a program praktikus haszna, hogy a kurzus végére képes leszel öltözködésed objektív megítélésére és magabiztosan láthatsz neki alapruhatárad megtervezésének.

A kéthetes program* ára: 50.000 Ft.

* tartalma: 2x2 óra személyes konzultáció és a 2 hetes program otthoni feladatait magában foglaló munkafüzet.


** ha már jártál nálam tanácsadáson, akkor az első találkozó csak 1 órás lesz és kedvezményt kapsz:
Ha színtanácsadáson jártál nálam, akkor a fizetendő összeg: 35.000 Ft
Ha szín- és stílus, vagy komplex tanácsadáson jártál nálam, akkor a fizetendő összeg: 25.000 Ft

Helyszín: Óbuda

Időpontfoglalás, bővebb információ: info@kommunikacio-stilus.hu

Szolgáltatás megrendelése

Rendeld meg most a szolgáltatást!

Neved: *:
E-mail címed: *:
Telefonszámod: *:
Az igénybe venni kívánt szolgáltatás kiválasztása *:
Ha egyéb kérdésed, megjegyzésed van, a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek itt írd meg!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


***

Vásárlás rizikó nélkül!

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"

"Halasan koszonom a  velem toltott sok idodet, igazan elveztem minden percet . Az osszerakott anyag oriasi segitsegemre lesz, a rengeteg informacio amit kaptam csak ugy zsong a fejemben meg mindig. :) Biztos vagyok benne, hogy meg keresni foglak. Andrea"

"Köszönök szépen mindent! Nagyon igényes a füzet is, az e-book-tól pedig leesett az állam... :-) Rengeteg munkád lehetett benne. Nagyon örültem, hogy eljutottam Hozzád, csodás szakember vagy! Kriszti"

"A tanácsaid nagyon hasznosak lesznek, tisztában vagyok vele, hogy türelemre és időre van szükség, hogy  kialakuljon egy új alapruhatár, amiben majd jól érzem magam, de sikerült megmutatnod merre induljak el. Gratulálok a munkádhoz, szakmailag nagyon felkészült vagy, sok ismerősömnek meséltem mar Rólad, mert tényleg nagyon meg vagyok elégedve. Éva"

"Régóta olvasgatok stílus blogokat és számomra te vagy a leghitelesebb, legkifinomultabb, ezért is mentem el hozzád. Nem csalódtam! Külön élmény volt, hogy nem csupán a külsőmet, de a "lelkemet", a személyiségemet is igyekeztél megismerni. Úgy érzem, hogy a segítségeddel sikerülni fog új életet kezdenem. Hálával: Barbara"

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Örülök, hogy eljutottam Hozzád és részt vettem a tanfolyamon!" Krisztina

"Köszönöm a rengeteg munkát! Nagyon izgi volt!" Zsanett

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

"A nyugodt, intelligens, kedves személyiséged és a sugárzó emberszereteted nagyon inspirálólag hatott rám. Köszönöm a pozitív gondolatokat!" Szera

"Kedves Ágnes! Nem tudom mit csinált az én urammal, de miután kilépett Öntől egy órán keresztül beszélt színekről, stílusokról és olyan szavakat használt, amiket soha nem gondoltam, hogy valaha is kimond. Közölte velem, hogy mostantól 5 színen kívül többet is meg tud majd különböztetni, kidobhatom az összes barna ingét, mert az nem áll jól neki, felvesz majd pirosat és jelentsem be a szabóhoz. 2 percre van tőlünk itt Győrben egy szabó, eddig a be nem megy kategória volt. Kérdeztem tőle, hogy egy kicsit se unta? Bevallotta, hogy azért néha elvesztette a fonalat, de ahogy Ön körbe írta a rövid lábát, meg a rövid nyakát, az külön élmény volt és tanult Öntől. Neki feltesznek egy háromszorosan összetett mondatot és képes rá igennel vagy nemmel felelni, miközben átgondolta az összes lehetséges variációt. Szerintem az Ön hatására hamarosan megvesz olyan ruhadarabot, amit azelőtt sose. Hatalmas köszönettel, Hajnalka"