K&S Stúdió - ahol magadra találsz...

Színtanácsadás, stílustanácsadás, sminktanácsadás

Általános tájékoztató

Kedves Látogató!

Köszöntelek a szolgáltatások menüpontjában, mely az első lépés a megszépülés, a stílusos megjelenés és sok remek élmény megszerzése felé.

Keszler Ágnes vagyok, több, mint 25 éve foglalkozom kommunikációval, annak verbális és nem verbális területeivel. Stílustanácsadóként és sminkesként szeretném Neked megmutatni, hogy a harmonikus megjelenés nem bonyolult tudomány, csupán néhány alapvető szabály és tudatos tervezés kell ahhoz, hogy megtaláld a stílusodat.

Szolgáltatásaim célja,

  • hogy magadra találj
  • hogy az egyéniségedhez illő, stílusos megjelenésed legyen
  • hogy pozitív üzeneteket küldj a megjelenéseddel a külvilág felé
  • hogy jól érezd magad a bőrődben
  • hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból

Szolgáltatásaim:
(kattints a szolgáltatás nevére és tudj meg többet róla!)

A szolgáltatásokat külön-külön is igénybe veheted, de kombinálhatod is azokat. Ezek ár/érték arányban kedvezőbb megoldások :

Speciális szolgáltatásokat is választhatsz:

  • konzultáció:

Ha már jártál nálam stílustanácsadáson, de újabb kérdéseid vannak, vagy egy konkrét öltözködéssel, megjelenéssel kapcsolatos kérdést szeretnél megbeszélni, szívesen konzultálok veled!

Ha szeretnél valakit meglepni szolgáltatásaim egyikével, vásárolj ajándékkártyát! A névre szóló, szép kivitelű kártyát postai úton juttatom el hozzád. A szerencsés megajándékozott  a vásárlástól számított 3 hónapon belül használhatja fel.

Vendégeim visszajelzéseiből

"Nem volt könnyű dolgod velem mert voltam már pár színtanácsadónál és elég sok, különböző véleményt kaptam, az utolsó eredményt éreztem a leginkább magaménak (hideg nyár) és valójában egy megerősítést vártam. Ezt persze csak azután mondtam el miután meghoztad a döntésed.  Te lépésről lépésre haladva mondtad ki, hogy a végeredmény szerinted Hideg nyár! Nagyon alapos, finom, kedves, profi szakembernek tartalak!!! Mindenkinek csak ajánlani tudlak! Szeretettel: Eleonóra"

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Örülök, hogy eljutottam Hozzád és részt vettem a tanfolyamon!" Krisztina

"Köszönöm a rengeteg munkát! Nagyon izgi volt!" Zsanett

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

"A nyugodt, intelligens, kedves személyiséged és a sugárzó emberszereteted nagyon inspirálólag hatott rám. Köszönöm a pozitív gondolatokat!" Szera

***