Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Divat

A stílustanácsadás "szabályszegői"

2019.08.14. A stílustanácsadás "szabályszegői"

A stílustanácsadó feladata, hogy személyre szabott tanácsokkal lássa el a vendégeit, megmutatva, hogy milyen színek, szabásvonalak és stílus köré érdemes szervezni a ruhatárukat. Ez, ha tetszik egyfajta egyéni „szabályrendszer” felállítását jelenti.

tovább

Nyári lábbelik, melyeket kedvelünk. 1. Espadrilles

2019.05.23.

Ebben a sorozatban néhány közkedvelt nyári lábbelit veszünk szemügyre közelebbről. Az ESPADRILLES közkedvelt nyári cipőféleség, régebben inkább az olcsóbb kategóriába tartozó, "egynyári" viseletnek számított. Manapság azonban a dizájnerek fantáziáját is megmozgatja, így a luxus kategóriában is felbukkannak különféle espadrilles modellek.

tovább

Stílusikonok - Letizia, spanyol királyné

2018.05.23.

Számomra Letizia Ortiz Rocasolano napjaink legelbűvölőbb stílusikonja, akit letisztult stílusa, bájos kisugárzása és allűröktől mentes közszereplői magatartása tesz igazán királynőivé.

tovább

A nagy kendő mustra - a K&S Stúdió ajánlásával

2018.02.20.

Néhány általam kedvelt üzletlánc kendő kínálatát végigböngésztem és elkészítettem számotokra a színtípusonkénti javaslataimat. Igaz, amikor e sorokat írom éppen szakad a hó, de biztosan tudom, hogy hamarosan itt a tavasz. :) És, ha tavasz, akkor könnyű, üde színes kendők, melyek megkoronázzák a tavaszi öltözeteinket és megújulást jelentenek akár egy régebbi kabáttal, vagy kosztümmel párosítva.

tovább

10 tipp a mintás ruhadarabok párosításához

2018.02.07.

Nagy divat manapság a különféle mintás ruhadarabok egy szettbe helyezése. A kreatív, vagy extravagáns stílusok kedvelői szívesen viselnek ilyen variációkat, de sokszor hallom, hogy jó lenne egy kis útmutatás, hogy a mintás összeállítások valóban stílusosak érdekesek legyenek.

tovább

Nadrágban az oltár előtt?

2017.05.18.

Az esküvői ruha kiválasztása mindig fejtörést okoz a menyasszonynak. Sokan szeretnének királynőhöz méltó abroncsos szoknyát, mások az egyszerűbb vonalvezetésű megoldásokat tartják az egyéniségükhöz közelebb állónak.

tovább

Jeggings, a 2010-es évek farmernadrágja

2017.05.02.

Az ezredforduló táján a trapéznadrág divatjának ellenpontjaként a teljesen szűk, skinny farmernadrágok árasztották el a divatpiacot. (Megjegyzem, mindkettő volt már divatban, az előbbi a ’70-es években, az utóbbi a ’80-as évek elején).

tovább

A szemüveg aranykora

2017.04.11.

Szemüvegesnek lenni ma már nem stigma, hanem sikk. Harminc évvel ezelőtt még szégyenkezve biggyesztettük az orrunkra az okulárét, szükséges rossznak tekintettük. A gyártók biztonságban érezték magukat, hiszen a szemüvegnek nem volt alternatívája, aki rosszul látott, az előbb-utóbb beletörődött, hogy a jó életminőségét csak szemüveggel őrizheti meg.

tovább

Kedvencünk: a fehér nadrág

2017.03.29.

Nos, a cím ezúttal kicsit félrevezető. Igaz ugyan, hogy sokan kedveljük a fehér nadrágot, ám az a tapasztalatom, hogy ezzel a ruhadarabbal kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények. Egyesek télen, nyáron, esőben, napsütésben szívesen viselik, másoknak viszont soha eszükbe sem jutna fehér nadrágot vásárolni.

tovább

Divatos minták a tavaszi-nyári szezonban

2017.03.20.

Az a tapasztalatom, hogy a tavaszi-nyári szezonban hajlamosabbak vagyunk mintás holmikat viselni, mint télen. A mintaválasztás ugyanakkor nem is olyan egyszerű feladat, hiszen nem csupán az egyéniségünk, de a testalkatunk és a színtípusunk is befolyásoló tényező lehet. Bár ez az írás leginkább a trendekről szól, mégis megpróbálok némi útmutatást is nyújtani a mintaválasztáshoz.

tovább
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8