Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

2014 tavasz-nyár divatszínei

2014.06.11.

Az idei tavaszi-nyári idény divattervezők által megálmodott 10 meghatározó színét mutatom most meg.

A szín-trendeket természetesen nem kell minden áron követni, de ha egy-két árnyalatot a magadénak érzel, bátran egészítsd ki vele a nyári ruhatáradat.

Ahogy látod, a tavaszi-nyári palettán helyet kapott egy hideg és egy meleg lila (Violet Tulip, Radiant Orchid), egy élénk és egy pasztell kék (Dazzling Blue, Placid Blue), egy narancs- és egy napsárga (Celosia Orange, Freesia), egy meleg rózsaszín (Cayenne), egy halvány türkiz (Hemlock), egy halvány szürke (Paloma) és egy homokszínű árnyalat (Sand).

 Ezeket a színeket egymással is remekül variálhatod. Ha például az élénk kéket választod alapszínnek, az a világos türkizzel (mentazöld), vagy a narancssárgával is kiválóan mutat. Az előbbit a nyár, az utóbbit a tél típusúaknak javaslom.

Ha jobban megfigyeled a táskát, láthatod, hogy az élénk kék, a narancssárga kontrasztjához milyen jól illik a homokszín és az okkersárga is.

A meleg lilát a napsárgával és a halványlilával is kiegészítheted, de a melegrózsaszín és a halványkék is izgalmas kiegészítője lehet a lilának.

A homokszín és a halványszürke szinte minden más színnel variálható. Az élénkebb színek, mint például ez a narancssárga árnyalat, különösen jó választás lehet nyáron. 

 

***

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8