K&S Stúdió - Stílustanácsadás és színtanácsadás felsőfokon

2015 ősz divatszínei

2015.08.30.

PANTONE idei őszi divatszíneit vesszük most sorra. Tartsatok velem és válasszátok ki kedvenc őszi színeteket!

2015 színe a MARSALA. Biztosan találkoztatok már ezzel a dús, vörösesbarna árnyalattal az év folyamán, ha máshol nem, hát a tavaszi-nyári színeket bemutató bejegyzésemben.

CADMIUM ORANGE - Ez a meleg, hívogató, pasztell narancsszín nem tipikus őszi árnyalat, de jól illeszkedik a föld színekhez, vagy a semleges színekhez. Elsősorban a meleg színtípusoknak, kiváltképp a tavasz típusúaknak ajánlom.

OAK BUFF - A sárga színpaletta egészen más karaktere ez az aranyló napsütést idéző, meleg, nyugodt, kellemes árnyalat. Ha akarom semleges földszín, ha akarom különleges, kihívó színhatású.

DESERT SAGE - Semleges, időtlen, természetes: ez mind jellemző a zsálya zöldesszürke árnyalatára. Leginkább a lágy színtípusok, különösen a lágy ősz típusba tartozók fogják kedvelni.

DRIED HERB - Khaki, olivazöld, szárított növény? Bárhogyan is nevezzük, ez a finom földszín sokkal több lehetőséget tartogat, mint első blikkre gondolnánk!

REFLECTING POND - Klasszikus, elegáns és titokzatos, mint egy mély tó tükre... A hideg színtípusoknak melegen ajánlom! :)

CASHMERE ROSE - Hűvös és lágy rózsaszín, különösen a nyár típusba tartozóknak.

STORMY WEATHER - Az esős, szeles idő ősszel nem meglepetés, ahogyan ez a kékesszürke színválasztás sem az. Elegáns, klasszikus és időtálló. Minden színtípusnak megfelelő lehet, a színtípusnak megfelelő kiegészítő színekkel.

BISCAY BAY - Mint a Vizcaya-öböl vize: hűvös, egzotikus, nyugodt. Meleg színekkel kombinálva különösen kellemes hatású. Szintén univerzális szín, mindenki viselheti megfelelő színkombinációkban.

AMETHYST ORCHID - Időtlenség és elegancia. Elsősorban a nyár típusba tartozók számára, de én egy kis lilát minden ruhatárba becsempésznék. :) Különösen alkalomra remek választás.

Mint láthatjátok ezek a színek együtt is harmónikus képet alkotnak, bátran variálhatók egymással!

A képek forrása: pinterest.com

***

vissza