• .

2017 tavaszi divatszínei

2017.03.09.

Az idén tavasszal is remek színek kerültek a Pantone palettájára. Minden színtípus megtalálhatja a színét és remek kombinációkra is alkalmat ad a kiválasztott 10 árnyalat.

A Pantone színszakértői az évszakonkénti színpaletták összeállításánál arra törekszenek, hogy visszaadják az adott évszak hangulatát, ugyanakkor a 10 kiválasztott szín harmonikus egészet is alkosson. Így van ez most is. A palettán megjelennek a meleg, napsütötte színek és az üde hűvös kékek és zöldek is.

Több semleges szín is helyet kapott ezen a tavaszi palettán, így a
Hazelnut
, vagy a Pale Dogwood is minden más színnel párosítható,
számomra mégis a Niagara a legsokoldalúbb szín ezen a skálán.
Hűvösés kiegyensúlyozott, remek farmerszín és jól kiegészíti a színsor
minden színét.

Semleges

A paletta univerzális színe az Island Paradise, mely minden színtípus
számára ideális tavaszi szín lehet.

Univerzális

A Pantone 2017 tavaszi színpalettájának színei színtípusonként.
Nem meglepő, hogy leginkább a tavasz típus talál magának megfelelő
színeket ebben a színcsokorban, de azért mindenki szemezgethet
belőle...

Tavasz

Nyár

Ősz

Tél

Most pedig következzen néhány "önkényes" színpárosítás, melyből azért az is kiderül, hogy egy-egy divatszínt akkor is becsempészhetünk a ruhatárunkba, ha nem a mi színtípusunknak megfelelő...

Primrose Yelow

Pale Dogwood

Hazelnut

Island Paradise

Greenery

Flame

Pink Yarow

Kale

Lapis Blue

A képek forrása: galantgirl.com

***

vissza

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8