Regisztrálj, hogy minden új blogbejegyzéshez és más fontos információkhoz hozzájuss:

Az idei nyár fürdőruhadivatja

Azt hiszem, ideje, hogy körülnézzünk a fürdőruhák között, ezen a szép májusi délelőttön! Első blikkre azt mondanám, a korábbinál színesebb és változatosabb az idei fürdőruha divat.

Ebben a bejegyzésben az idei fürdőruha trendre fókuszálunk. Talán nem is egy trendről beszélünk, hiszen fazonjaiban, stílusában és színvilágában is igen sokrétű az idei divat.

1. Klasszikus időtlenség

Ezek a modellek évtizedek óta megtalálhatók a fürdőruha választékban. Klasszikus egyszerűség, időtlen szabásvonalak jellemzik ezeket a fürdőruhákat.

2. Vissza a’90-es évekhez

Magasan ívelő highrise szabásvonalak, egyszerű, úszódresszek. Ezeket a fürdőruhákat nézve lelki szemeink előtt megjelennek a Baywatch szereplői.

3. Vissza a ’70-es évekhez

Újra hódít a kötött, horgolt fürdőruha. Szerencsére a textilipar fejlődésének köszönhetően ezek a modellek rugalmasak, testhez idomulók, nem úgy, mint 30 évvel ezelőtti kényelmetlen elődjeik.

4. Fodros melltartók

A melltartókra applikált fodrok már máskor is megjelentek a fürdőruhákon. A most újra divatos fodorcsodáknak különösen a kisebb mellmérettel rendelkezők örülhetnek.

5. Mintaorgia

Az újdonságok sorát kezdjük a mintákkal. Az ideihez fogható szín és minta-kavalkádot még nem produkált a fürdőruhaipar. Aki szereti a feltűnést, most vásároljon fürdőruhát!

6. Melltartó helyett top

A melltartók az idén sok esetben topokká fejlődnek, melyek többé-kevésbé eltakarják a felsőtestet. Egyes megoldások igen érdekes, igazi biotetkó mintázatot eredményeznek majd a lebarnult bőrön. :)

7.  Áttetsző betoldások

Ezek a hálós, áttetsző betoldásokkal, kivágásokkal díszített, sok részből összevarrt modellek engem a korcsolyázók és a talajtornászok ruháira emlékeztetnek, de kétségtelenül színesítik a 2015-ös fürdőruha választékot.

8. Hosszú ujjak

Sajnálatos módon a környezeti hatások nyomásának engedve a divatipar is kénytelen olyan fürdőruhákat kreálni, melyek minél nagyobb bőrfelületet takarnak el a káros napsugarak elől. Ezek a hosszú ujjú fürdőruhák inkább praktikusak, mint szépek, bár lehet, hogy ez csak nézőpont kérdése…

9. Testlánc

Végezetül egy kiegészítőről teszek említést, mely egyre népszerűbb. A fürdőruhákhoz tervezett mutatós láncok feldobják, színesítik szexisebbé teszik a fürdőruházatot.

 

Nos, remélem mindenki talál kedvére való modellt a színes kínálatban! Jöhet a nyár! :)

furdoruha

A képek forrása: pinterest.com

***

Vissza
Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Ha a blogom egyik bejegyzése ragadta meg a figyelmedet és most jársz először a honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam!
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással, emellett sminkes is vagyok. Több ezer elégedett ügyfél és számtalan szakértői megbízás áll a hátam mögött.
A stílustanácsadáson túl 25 éves kommunikációs tapasztalatom van, így nem csupán stylistként közelítem meg a hozzám fordulók adottságait, hanem kommunikációs szakemberként is. Számos ügyfelem nem csak a megjelenésében kér tanácsot, hanem a cége, vállalkozása arculatának kialakításában, vagy megújításában is.
info@kommunikacio-stilus.hu +36 20 475 4977
ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem és miért érdemes engem választanod, megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.

Fekete Márta

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szép. Este sajnáltam is lemosni."

Gáspár Andrea

"Hálásan köszönöm a velem töltött sok idődet, igazán élveztem minden percét! Az összerakott anyag óriási segítségemre lesz. A rengeteg információtól, amit kaptam, csak úgy zsong a fejem. :)"

Hlaváta Gyöngyi

"Nagyon köszönöm, még életemben nem volt ilyen jó sminkem, remélem én is el tudom majd készíteni! Nagyon jól éreztem magam Nálad."