Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Nadrágban az oltár előtt?

2017.05.18.

Az esküvői ruha kiválasztása mindig fejtörést okoz a menyasszonynak. Sokan szeretnének királynőhöz méltó abroncsos szoknyát, mások az egyszerűbb vonalvezetésű megoldásokat tartják az egyéniségükhöz közelebb állónak.

Az arák egy része szeretné a hagyományokkal leszámolva, valami meglepő, különleges ruhába bújva kimondani a boldogító igent. Azok között, akik már nem először állnak az oltár előtt gyakori kívánalom, hogy az esküvői ruha helyett inkább egy szép, különleges kosztümöt viselhessen a jeles napon.

A sok-sok eltérő igény és elképzelés között talán a legritkább, hogy a menyasszony nadrágban szeretne megjelenni a vőlegénye oldalán. Nem azért, mintha az ötlet önmagában elvetendő lenne, inkább azért, mert „nem szokás”, „nem illik”, „nem elegáns”, „nem nőies”. Nos, ebben a bejegyzésben ez utóbbi tévhitekre szeretnék rácáfolni, mégpedig neves tervezők segítségével.

Dror Geva

Kezdjük a sor a különlegességekkel! Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének valami rendhagyót, valami igazán figyelemfelkeltő megoldást, javaslom ezeket az álomszép nadrágos esküvői összeállításokat.

ralph-and-russo.jpg

Ralph Lauren

7-carolina_20herrera_1.jpg

Carolina Herrera

bridal_pantsuits_42.jpg

11-cristallini_20.jpg

Cristallini

Most pedig jöjjenek a manapság egyébként is oly divatos overallok. Az elegancia és a vagányság egyszerre van jelen ezeknél a modelleknél.

15-mehmet_20korkmaz_20.jpg

Mehmet Korkmaz

4-bhldn.jpg

19-angel_20sanchez_20.jpg

Angel Sanchez

14-viktor-rolf.jpg

Viktor Rolf

Jöjjön néhány fiatalos kétrészes kreáció!

17-suzanne_20ermann.jpg

Suzanne Ermann

3-lela_20rose.jpg

Lela Rose

bridal_pantsuits_53.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, azok, akik az egyszerűségre törekszenek és inkább kosztümben gondolkodnak, miért ne választhatnának nadrágkosztümöt? Elegáns, egyszerű és stílusos megoldás azoknak a hölgyeknek, akik egyébként sem gyakran hordanak szoknyát, mert úgy érzik, hogy a nadrág jobban illik a stílusukhoz, az egyéniségükhöz.

5_2.jpg

Atelier Emé

6-alexander_20mcqueen.jpg

Alexander McQueen

bridal_pantsuits_01.jpg

bridal_pantsuits_38.jpg

A képek forrása: pinterest.com, newberry.ru

***

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8