Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Ella stíluskönyve

Ella stíluskönyvének már története van.

Évekkel ezelőtt azzal a céllal kezdtem el írni, hogy egy önbizalomhiányos kamaszlánynak és a hozzá hasonló fiatal lányoknak segítsek a nővé válásban. Az olvasók visszajelzései nyomán aztán világossá vált, hogy nem csupán a bakfisok számára hasznosak az általam megfogalmazott gondolatok és praktikus tanácsok. Legnagyobb örömömre a bakfisok nővérei, anyukái és nagymamái is szívesen olvassák az e-bookot. Ma már, több ezer eladott példány után elmondhatom, hogy ez az összeállítás mindenki számára értékes, aki a megjelenésén javítani szeretne, vagy a női önbizalmát szeretné megerősíteni.


Mitől olyan sikeres ez az e-book?

  • tudatosabbá, magabiztosabbá, egyszerűbbé válik a vásárlás

  • áttekinthetőbb lesz a ruhatárad

  • könnyebbé, gyorsabbá válik a reggeli készülődés

  • könnyebb lesz szetteket összeállítani

  • sok pozitív visszajelzés érkezik a környezetedből, ami növeli az önbizalmadat

  • a színekkel való foglalatosság növeli a színérzékedet, ami az öltözködésben, de akár a lakberendezésben is hasznos lesz

  •  növekszik az önismeretedet és javul az önértékelésed


Ella stíluskönyvének olvasói mondták:

"Kedves Ágnes! Szeretnék gratulálni a könyvedhez! Leesett az állam, amikor először végiggörgettem. Ez a rengeteg kép és magyarázat, ez az átlátható szerkezet lenyűgöző! Biztosan rengeteg munka áll mögötte. Egyszerre elgondolkodtató és praktikus, szórakoztató és informatív. Élvezet olvasni és nézegetni! Igaz, már régen nem vagyok bakfis, de sokat tanulok belőle. További sok sikert kívánok a munkádhoz!"

Beregi Angéla, London

"... minden nagyobbacska kamaszlány kezébe kellene nyomni, mint egy kötelező olvasmányt. Ha lányom lenne, biztos, hogy odaadnám neki, amikor eléri azt a kort, mert talán néhány teljesen felesleges (és rossz) plusz "kör"től meg tudnám kímélni. Annak idején kaptam egy Kétbalkezes kamaszlányok kézikönyve c. könyvet, amit aztán érdeklődve forgattam - valahogy ez az emlék is beugrott, és arra gondoltam, hogy milyen jó lett volna, hogy ha akkor valami ilyesmi is a kezembe kerül... Érződik rajta a sok munka, nagyon összeszedett, számomra élvezetes a stílus is."

Kisné Vörös Krisztina, Pécs

" A nagyobbik unokámnak vettem meg, de ahogy beleolvastam, rájöttem, hogy számomra is nagyon hasznos ez az e-könyv. Arról nem is beszélve, hogy milyen jól szórakoztam a széljegyzeteken... Remélem egyszer nyomtatásban is megjelenik, mert én még a "régi kor" gyermekeként azt is tudnám értékelni, bár nagyon könnyű kezelni a számítógépen is."

Szabó Zoltánné, Vali, Budapest

" Csak azt szeretném mondani, hogy köszönöm ezt a könyvet, mert mióta olvastam és alkalmazom a tanácsaidat magabiztosabb vagyok."

Jóni Anita, Győr

Neked is kamasz lányod van? Íme egy szórakoztató és hasznos olvasnivaló, ami garantáltan érdekelni fogja.

Megismerkedhet a színtípusok elméletével, megtanulhatja okosan kiválasztani a számára előnyös színeket és szabásvonalakat és hasznos tippeket kaphat a tudatos vásárláshoz is. Mindez remek alap az önbizalom növeléséhez, a magabiztosság megteremtéséhez, ami egy kihívásokkal teli életszakaszban, a felnőtt életbe belépő fiatal számára nélkülözhetetlen.

De nem csak számára lesz inspiráló Ella stíluskönyve, hidd el, neked is tetszeni fog! Már az e-book olvasása közben nekiállhattok a ruháitok átválogatásához és a gardróbotok rendszerezéséhez! Ebben is segítséget kaptok a könyv lapjain.

 


Ella stíluskönyvét  most 4000 forintért megvásárolhatod.

Kérlek tekintsd át az alábbi ismertetőket és rendeld meg az e-könyvet!

Tekintsd meg az e-könyv tartalomjegyzékét és rövid összefoglalóját, szinopszisát!

bemutato.pdf

rólam

* e-könyv (pdf formátum)

* 15 fejezet

* 225 oldal

* több száz színes, nagyítható kép

* ismeretbővítő linkek

* testkép-teszt

Ella stíluskönyve megrendelése

Rendeld meg most Ella stíluskönyvét!

Neved *:
E-mail címed *:
Számlázási cím: *:
3-16 karakteres jelszó a belépéshez *:
Cégnév, adószám (céges megrendelés esetén):
Ha kérdésed, megjegyzésed van a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek írd meg!:
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Vásárlási tudnivalók és fizetési lehetőségek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8