Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Mi is a színtanácsadás?

A színtanácsadásra jelentkezők többsége bizonytalan abban, hogy milyen színeket is érdemes viselnie. Leggyakrabban a következő problémákról számolnak be:

 • Nem érzik elég összeszedettnek az öltözködésüket. Nem találják a harmóniát, az egységes stílust, vagy az önazonosságot a megjelenésükben
 • Nem tudnak objektív képet alkotni önmagukról, elvesznek az információk tengerében és képtelenek besorolni magukat valamelyik színtípusba
 • Reggelente tanácstalanul állnak a szekrény előtt és fogalmuk sincs, hogy melyik színt mivel párosítsák
 • Úgy érzik, nem elég csinosak és nőiesek
 • Rengeteg pénzt költenek ruhára, de mégsem elégedettek a ruhatárukkal
 • Tanácstalanok amikor vásárlásra kerül a sor

Te is hasonló gondokkal küzdesz? Akkor neked is színtanácsadásra van szükséged!

Önmagad megítélése sohasem egyszerű, főleg, ha nem vagy birtokában annak a sok éves tapasztalatnak és tudásnak, mellyel egy magamfajta színtanácsadó rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy nem egyformán fejlett a színérzékünk, így a különféle árnyalatok elkülönítése is gondot okozhat. Tovább nehezítheti a helyes színek kiválasztását, hogy nincs alkalmad a különféle árnyalatok egyidejű öszevetésére, hiszen nincs hozzá 100 színkendőd és persze az üzletek rossz megvilágításában, vagy a próbafülkék félhomályában nem is igazán látod a színek közötti különbségeket.

A színtanácsadás természetes színeid szakszerű és tárgyilagos feltérképezése

A színtanácsadás tulajdonképpen nem más, mint természetes színeid szakszerű, tárgyilagos feltérképezése és a megfelelő színtulajdonságokkal rendelkező színek megkeresése. A közel 100 színkendő segít abban, hogy a saját szemeddel is meggyőződj arról, mely színárnyalatok harmonizálnak az arcod színeivel. Hogy miért használunk 100 körüli színkendőt? Azért, mert ennyi árnyalat szükséges ahhoz, hogy pontosan megállapítsuk, hogy a 12 altípus közül melyikbe tartozol.

A színtípusod színeinek megismerése azonban még nem minden. A színek kombinálása, rendszerezése is komoly segítséget jelenthet az öltözetek összeállításakor. A színtanácsadás során megbeszéljük, hogy melyek a színskálád semleges színei, amelyek jó alapot jelentenek, hiszen bármely más színnel kombinálhatod őket. Megkeressük a legjobb színeidet is, amelyek alkalmi ruhák, blúzok kendők formájában ragyogóvá tehetik a megjelenésedet. Kielemezzük, hogy milyen színkombinációkat érdemes választanod. Milyen monokróm, 2-3 színből álló, vagy tarka összeállítások megfelelőek számodra. Itt további 50 tarka színkendőt is segítségül hívok.

A színtanácsadás további eleme és egyben legkritikusabb pontja a színtípushoz illő hajszínek megállapítása, melyhez, ha szükséges parókákat is használok. Amennyiben festett a hajad, számíts arra, hogy letakarjuk, mert a színtanácsadás során a természetes színeidre van szükség. Ez nem azt jelenti, hogy a festett hajad mindenképpen rossz választás, de a pontos színtípus besorolásnál zavaró lehet. Ha a színanalízis végén úgy látom, hogy a festett hajszíned nem megfelelő, el fogom mondani, hogy milyen árnyalatokat lenne célszerű előnyben részesítened. A sminkeléshez használni érdemes színeket, eszközöket is átbeszéljük. Végül a kiegészítők, így az ékszerek, szemüvegek színeire is kitérünk.

A fentiek alapján már sejtheted, hogy egy alapos és szakszerű színtancsadás legalább 2 óra időtartamú, de nem ritka, hogy még ennél is hosszabbra nyúlik. Természetesen, ha az alap időtartamnál hosszabbra sikerül a tanácsadás, a feltüntetett ár akkor sem változik.

A színtanácsadás eredménye: rendszerezettség, átláthatóság, harmónia és magabiztosság

 

Az átlátható ruhatár felbecsülhetetlen kincs a sietős reggeleken. Azok a hölgyek, akik már jártak nálam tanácsadáson, sokszor küldenek visszajelzéseket a tapasztalataikról.
Ezek alapján összegyűjtöttem néhányat a színtanácsadás előnyös hatásaiból:

 • színeid megismerésével tudatosabbá, magabiztosabbá, egyszerűbbé válik a vásárlás
 • áttekinthetőbb lesz a ruhatárad
 • könnyebbé, gyorsabbá válik a reggeli készülődés
 • könnyebb lesz szetteket összeállítani, hiszen színtípusunk színei harmonizálnak egymással
 • sok pozitív visszajelzés érkezik a megfelelő színek viselésekor, ami növeli az önbizalmadat
 • a színekkel való foglalatosság növeli a színérzékedet, ami az öltözködésben, de akár a lakberendezésben is hasznos lesz
 • színeid ismerete növeli az önismeretedet és javítja az önértékelésedet

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

A színtanácsadás menete

 • A színtanácsadás első részében megbeszéljük, hogy milyen konkrét kérdésekre szeretnél választ kapni a tanácsadás során, vagy hogy milyen konkrét motívációk vezettek arra, hogy tanácsot kérj tőlem...
 • Az ismerkedés percei után a gyakorlati teendők következnek. Először is színkendők segítségével megkeressük a hozzád illő színcsoportot, vagyis az alapszíntípusodat, majd ezen belül a rád leginkább jellemző altípust. Meghatározzuk, hogy melyek a legelőnyösebb színeid és színkombinációid, melyekkel "kiszínezheted" a ruhatáradat.
 • Elmondom, hogy a színtípusodhoz melyek a legelőnyösebb sminkszínek, hajszínek és a kiegészítők színeiről, anyagairól is ejtünk néhány szót.
 • A tanácsadás során színtablókkal, színkártyákkal teszem számodra szemléletessé az elmondottakat. A találkozóról munkafüzet is készül, melyben összegyűjtöm számodra a legfontosabb megtanult információkat.

A 2-2,5 órás tanácsadás végén tudni fogod, hogy merre indulj színeid megkeresésében!

A színtanácsadást kiegészítő szolgáltatások

Legyél te a következő elégedett vendégem!

Szolgáltatás megrendelése

Rendeld meg most a szolgáltatást!

Neved: *:
E-mail címed: *:
Telefonszámod: *:
Az igénybe venni kívánt szolgáltatás kiválasztása *:
Milyen típusú szolgáltatást kérsz? *:

Kérlek javasolj 3 számodra megfelelő időpontot, nap és óra megjelölésével! *:
Ha egyéb kérdésed, megjegyzésed van, a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek itt írd meg!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


 

 

 

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8