K&S Stúdió - stílustanácsadás felsőfokon

Mi is a színtanácsadás?

A színtanácsadásra jelentkezők többsége bizonytalan abban, hogy milyen színeket is érdemes viselnie. Leggyakrabban a következő problémákról számolnak be:

 • Nem érzik elég összeszedettnek az öltözködésüket. Nem találják a harmóniát, az egységes stílust, vagy az önazonosságot a megjelenésükben.
 • Nem tudnak objektív képet alkotni önmagukról, elvesznek az információk tengerében és képtelenek besorolni magukat valamelyik színtípusba.
 • Reggelente tanácstalanul állnak a szekrény előtt és fogaluk sincs, hogy melyik színt mivel párosítsanak?
 • Úgy érzik nem elég csinosak és nőiesek.
 • Rengeteg pénzt költenek ruhára, de mégsem elégedettek a ruhatárukkal.
 • Tanácstalanok amikor vásárlásra kerül a sor.

Te is hasonló gondokkal küzdesz? Akkor neked is színtanácsadásra van szükséged!

Önmagad megítélése sohasem egyszerű, főleg, ha nem vagy birtokában annak a sok éves tapasztalatnak és tudásnak, mellyel egy magamfajta színtanácsadó rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy nem egyformán fejlett a színérzékünk, így a különféle árnyalatok elkülönítése is gondot okozhat. Tovább nehezítheti a helyes színek kiválasztását, hogy nincs alkalmad a különféle árnyalatok egyidejű öszevetésére, hiszen nincs hozzá 100 színkendőd és persze az üzletek rossz megvilágításában, vagy a próbafülkék félhomályában nem is igazán látod a színek közötti különbségeket.

A színtanácsadás természetes színeid szakszerű és tárgyilagos feltérképezése

A színtanácsadás tulajdonképpen nem más, mint természetes színeid szakszerű, tárgyilagos feltérképezése és a megfelelő színtulajdonságokkal rendelkező színek megkeresése. A közel 100 színkendő segít abban, hogy a saját szemeddel is meggyőződj arról, mely színárnyalatok harmonizálnak az arcod színeivel.

A színtípusod színeinek megismerése azonban még nem minden. A színek kombinálása, rendszerezése is komoly segítséget jelenthet az öltözetek összeállításakor. A színtanácsadás során megbeszéljük, hogy melyek a színskálád semleges színei, melyek jó alapot jelentenek, hiszen bármely más színnel kombinálhatod őket. Megkeressük a legjobb színeidedet is, amelyek alkalmi ruhák, blúzok kendők formájában ragyogóvá tehetik a megjelenésedet. Kielemezzük, hogy a monokróm, a 2-3 színből álló, vagy a tarka színösszeállításokat érdemes-e választanod. A kiegészítők, így az ékszerek, szemüvegek színeire is kitérünk. Az átlátható ruhatár felbecsülhetetlen kincs a sietős reggeleken.

A színtanácsadás eredménye: rendszerezettség, átláthatóság, harmónia és magabiztosság

Azok a hölgyek, akik már jártak nálam színtanácsadáson sokszor küldenek visszajelzéseket a tapasztalataikról.
Ezek alapján összegyűjtöttem néhányat a színtanácsadás előnyös hatásaiból:

 • színeid megismerésével tudatosabbá, magabiztosabbá, egyszerűbbé válik a vásárlás
 • áttekinthetőbb lesz a ruhatárad
 • könnyebbé, gyorsabbá válik a reggeli készülődés
 • könnyebb lesz szetteket összeállítani, hiszen színtípusunk színei harmonizálnak egymással
 • sok pozitív visszajelzés érkezik a megfelelő színek viselésekor, ami növeli az önbizalmadat
 • a színekkel való foglalatosság növeli a színérzékedet, ami az öltözködésben, de akár a lakberendezésben is hasznos lesz
 • színeid ismerete növeli az önismeretedet és javítja az önértékelésedet

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

A színtanácsadás menete

 • A színtanácsadás első részében megbeszéljük, hogy milyen konkrét kérdésekre szeretnél választ kapni a tanácsadás során, vagy hogy milyen konkrét motívációk vezettek arra, hogy tanácsot kérj tőlem...
 • Az ismerkedés percei után a gyakorlati teendők következnek. Először is színkendők segítségével megkeressük a hozzád illő színcsoportot, vagyis az alapszíntípusodat, majd ezen belül a rád leginkább jellemző altípust. Meghatározzuk, hogy melyek a legelőnyösebb színeid és színkombinációid, melyekkel "kiszínezheted" a ruhatáradat.
 • Elmondom, hogy a színtípusodhoz melyek a legelőnyösebb sminkszínek, hajszínek és a kiegészítők színeiről, anyagairól is ejtünk néhány szót.
 • A tanácsadás során színtablókkal, színkártyákkal teszem számodra szemléletessé az elmondottakat. A találkozóról munkafüzet is készül, melyben összegyűjtöm számodra a legfontosabb megtanult információkat.

A 2-2,5 órás tanácsadás végén tudni fogod, hogy merre indulj színeid megkeresésében!

A színtanácsadást kiegészítő szolgáltatások

Legyél te a következő elégedett vendégem!

Szolgáltatás megrendelése

Rendeld meg most a szolgáltatást!

Neved: *:
E-mail címed: *:
Telefonszámod: (nem kötelező):
Az igénybe venni kívánt szolgáltatás kiválasztása *:
Ha egyéb kérdésed, megjegyzésed van, a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek itt írd meg!:
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


 

 

 

Bemutatkozás

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nem tudom mit csinált az én urammal, de miután kilépett Öntől egy órán keresztül beszélt színekről, stílusokról és olyan szavakat használt, amiket soha nem gondoltam, hogy valaha is kimond. Közölte velem, hogy mostantól 5 színen kívül többet is meg tud majd különböztetni, kidobhatom az összes barna ingét, mert az nem áll jól neki, felvesz majd pirosat és jelentsem be a szabóhoz. 2 percre van tőlünk itt Győrben egy szabó, eddig a be nem megy kategória volt. Kérdeztem tőle, hogy egy kicsit se unta? Bevallotta, hogy azért néha elvesztette a fonalat, de ahogy Ön körbe írta a rövid lábát, meg a rövid nyakát, az külön élmény volt és tanult Öntől. Neki feltesznek egy háromszorosan összetett mondatot és képes rá igennel vagy nemmel felelni, miközben átgondolta az összes lehetséges variációt. Szerintem az Ön hatására hamarosan megvesz olyan ruhadarabot, amit azelőtt sose. Hatalmas köszönettel, Hajnalka"

"A tanácsaid nagyon hasznosak lesznek, tisztában vagyok vele, hogy türelemre és időre van szükség, hogy  kialakuljon egy új alapruhatár, amiben majd jól érzem magam, de sikerült megmutatnod merre induljak el. Gratulálok a munkádhoz, szakmailag nagyon felkészült vagy, sok ismerősömnek meséltem mar Rólad, mert tényleg nagyon meg vagyok elégedve. Éva"

"Régóta olvasgatok stílus blogokat és számomra te vagy a leghitelesebb, legkifinomultabb, ezért is mentem el hozzád. Nem csalódtam! Külön élmény volt, hogy nem csupán a külsőmet, de a "lelkemet", a személyiségemet is igyekeztél megismerni. Úgy érzem, hogy a segítségeddel sikerülni fog új életet kezdenem. Hálával: Barbara"

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Örülök, hogy eljutottam Hozzád és részt vettem a tanfolyamon!" Krisztina

"Köszönöm a rengeteg munkát! Nagyon izgi volt!" Zsanett

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

"A nyugodt, intelligens, kedves személyiséged és a sugárzó emberszereteted nagyon inspirálólag hatott rám. Köszönöm a pozitív gondolatokat!" Szera