K&S Stúdió - ahol magadra találsz...

Színtanácsadás, stílustanácsadás, sminktanácsadás

Oktatások

Kedves tanulni vágyó!

Ebben a menüpontban olyan, különböző típusú kurzusokat, képzéseket találsz, melyek a jó megjelenéshez, az öltözködési stílus csiszolásához, a sminkeléshez, vagy a stíluskommunikáció más, fontos aspektusaihoz nyújtanak számodra segítséget. Egyes oktatások, mint például az egyéni sminkoktatás, csak személyes megjelenéssel és gyakorlati képzéssel elképzelhető, ugyanakkor más képzésfajták otthon, kényelmes körülmények között, e-learning képzésben is elsajátíthatók. Olyan kurzusokat is találhattok, melyek kombinálják a gyakorlati képzést és az otthoni munkát.

Igyekszem több korosztálynak szóló és konkrét célokat (pl. állásinterjú, életközép stílusváltás, közszereplés stb.) is figyelembe vevő tréningeket, képzéseket létrehozni. Kísérjétek figyelemmel a lehetőségeket és tartsatok velem a stílusos megjelenés, az önkifejezés izgalmas útján!

Barátsággal:

Keszler Ágnes

Oktatás megnevezése

Időtartama

Ára

Jelentkezés, bővebb információ:
info@kommunikacio-stilus.hu

Egyéni sminkoktatás 1x6, vagy 2x3 óra 35.000 Ft Elsajátítod a profi sminkelés alapjait, megtanulsz elkészíteni két, az arc- és a szemformádhoz, valamint a színtípusodhoz illő (egy nappali és egy alkalmi) sminket.
Alapruhatár tervező program 2x2 óra + két hetes otthoni feladat 30.000 Ft A kéthetes program célja, hogy profi tanácsadó irányításával, de önállóan fedezd fel, vagy csiszold tovább egyéni stílusodat. A második hét végére képes leszel egy, a stílusodhoz és az életmódodhoz illeszkedő ruhatár összeállítására, mely kellő alapot ad megjelenésed további építéséhez.
40+ Stílusváltó program e-learning Hamarosan!