Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Online stílustanácsadás

ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁSOK

Színtanácsadást online nem végzek. Azok, akik jártak már nálam tanácsadáson, az adott tanácsadástól függően 10-30% engedményt kapnak az online szolgáltatásokból.

Ha ezt a rendkívüli helyzetet is próbálod pozitívan és a lehető leghasznosabban átvészelni és igyekszel hasznos tevékenységekkel lefoglalni magad, itt a lehetőség, hogy végre:

  • megtudd, hogy milyen szabásvonalak és stílus áll igazán jól neked

  • rendet rakj a gardróbodban és kiválogasd azokat a darabokat, amelyek igazán jól állnak neked

  • megtanuld kialakítani a saját kapszula gardróbodat

Az online tanácsadások menete:

Az alábbi online tanácsadások az igényeid szerint kombinálhatók!

TESTALKAT ELEMZÉS

Szeretnéd megismerni azokat a szabásvonalakat, anyagféleségeket, mintákat és stílusirányzatokat, amelyek jól állnak neked?

Szeretnéd megérteni, hogy egyes ruhadarabokban miért nem érzed jól magad és mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy a tükörbe nézve elégedett legyél? A nyakkivágás? A derékvonal? A mellvarrás? A szoknyahossz? A nadrágszár formája?

Ha ezt a tanácsadást választod, megtudhatod, hogy a testednek mely jellegzetességére kell különösen odafigyelned és hogyan tudod összehangolni ezeket a szabásvonalakkal, mintákkal, anyagféleségekkel.

Hogyan zajlik az online testalkat elemzés:

Megkérlek, hogy néhány fontos méretedet (mell, csípő, derék, lábhossz, magasság stb) mérőszalaggal mérd meg és küldd el nekem pár egész alakos fotó kíséretében (erről pontosabb tájékoztatást kapsz majd levélben).

Az általad kiválasztott időpontban skype-on 1 óra időtartamban részletesen megbeszéljük a tudnivalókat, (például, hogy mire kell figyelned és milyen szabásvonalakat érdemes választanod stb.) és a kedvenc ruhádat (pár darab) is megnézzük. A megbeszéltekről egy részletes összefoglaló füzetet kapsz (pdf), melyben fotókkal, inspirációkkal is bemutatom számodra a javaslataimat.

A szolgáltatás ára: 15.000 Ft, időtartam: 1 óra

MEGRENDELEM

 GARDRÓBRENDEZÉS

Már régóta tervezed, hogy rendbe teszed a gardróbodat, de nem tudad, hogy hogyan fogj hozzá. Szívesen kértél volna segítséget, de talán nem szívesen engedsz be idegent a lakásodba. Most itt az alkalom, hogy szakszerű segítséget kapj úgy, hogy én csupán a távolból segítek neked.

A tanácsadás során, skype kapcsolattal, 2 óra időtartamban, az előtte levélben egyeztetettek szerint előkészített ruháidat átnézzük, rendszerezzük, szelektáljuk. Megbeszéljük, hogy az életmódod és a tárolóhelyeid nagysága alapján milyen rendszert érdemes kialakítanod.

A szolgáltatás ára: 30.000 Ft, időtartama: 2 óra

MEGRENDELEM

KAPSZULA GARDRÓB KIALAKÍTÁSA

A tanácsadás célja, hogy profi tanácsadó irányításával fedezd fel, vagy csiszold tovább egyéni stílusodat. A tanácsadás végére képes leszel egy, a stílusodhoz és az életmódodhoz illeszkedő ruhatár összeállítására, mely kellő alapot ad megjelenésed további építéséhez.

Egyéni stílusunk megújítása, vagy optimalizálása időigényes feladat, nem megy egyik napról a másikra, azonban most 14 nap alatt megtanulhatod magabiztosan felépíteni a ruhatáradat.

E-mailben elküldöm neked a (pdf) munkafüzetet, melyet az abban leírt instrukciók alapján feldolgozol, majd 2 órás skype konzultáció keretében kiértékeljük a munkafüzetet és lefektetjük az új ruhatárad alapjait. Megbeszéljük, hogy a jelenlegi ruhatáradból mit érdemes megtartanod és mi az, ami frissítésre szorul. Erről a konzultációról is részletes összefoglalót kapsz pdf-ben.

A szolgáltatás ára: 35.000 Ft, időtartama: 2,5 óra

MEGRENDELEM