Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Rólam

Keszler Ágnes stílustanácsadó

Nem vagyok varázsló, csak egy sok tapasztalattal és célzott tudással rendelkező nő, aki ismeri a hozzá hasonló hölgyek problémáit, vágyait.

Keszler Ágnes, kommunikációs szakember vagyok, 25 éve foglalkozom a kommunikáció különböző területeivel.  Kommunikációs tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Dekoratőri képesítésemet a Kirakatrendező és Dekoratőr szakiskolában, stílustanácsadói képesítésemet a ModArt Divatiskolában, sminkes oklevelemet pedig a Glamour Makeup Academy-n szereztem.

Több, mint 10 éve foglalkozom stílustanácsadással és számos cég és médium kért fel szakértői feladatokra, így például a L'Oreál Professionnel, a Nők Lapja Szépség, a Fashionday's.hu., a Startlap.

A stílus, a megjelenés egyfajta vizuális kommunikáció, amellyel még az előtt üzeneteket közvetítünk, hogy megszólalnánk. Éppen ezért, kommunikációs szakemberként azt gondolom, hogy a megjelenésnek jóval nagyobb a jelentősége a mindennapi életünkben, legyen szó akár álláskeresésről, munkahelyi előmenetelről, egy vállalkozás sikeréről, vagy társkeresésről, mint azt első blikkre gondoljuk.

Stílustanácsadóként és sminkesként szeretném Neked megmutatni, hogy a harmonikus megjelenés nem bonyolult tudomány, csupán néhány alapvető szabály és tudatos tervezés kell ahhoz, hogy megtaláld a stílusodat.

A vonzó megjelenést nem centikben, kilókban, vagy években mérik! Ami igazán fontos, az a harmónia és az önismeret.

Vendégeim jelentős része elmúlt 40 éves. Szerencsére egyre több középkorú nő éli a megújulás időszakát Legtöbbször azzal a céllal jönnek el hozzám, hogy nőiességüket és ezzel együtt önbizalmukat megőrizzék, vagy visszanyerjék.

Igen, visszanyerjék, mert tagadhatatlan, hogy negyven felett, számos hölgy szembenéz olyan jelentős változásokkal, melyek döntés elé állítják: vagy megadja magát a depressziónak, vagy megújult energiákkal és önbizalommal új utakat keres.

Sokakat megvisel a menopauza, nem csupán annak fizikai megnyilvánulásai, de lelki folyamatai miatt is, melyek leginkább a gyászfolyamathoz hasonlíthatók. E korosztályban azonban nem ritkák az olyan nehezen feldolgozható történések sem, mint a gyermekek kirepülése, a válás, a munkahely elvesztése, vagy egy komolyabb betegség.  

Saját példám is azt mutatja, hogy ennek ellenére nem lehetetlen negyven felett új életet kezdeni, megtalálni a társunkat, új hivatásra lelni, vállalkozásba fogni és azt sikeresen működtetni. Ezen az úton lehet az első lépés a külső harmónia megteremtése. Elárulom, számomra is a ez volt a kiinduló pont… :)

Bármi legyen is az ok, ami hozzám vezet,

  • ha csupán megerősítésre van szükséged,
  • ha elbizonytalanodtál a külsőddel kapcsolatban
  • ha szeretnél a nőiességedben megújulni
  • ha kívülről befelé építkezve szeretnél új erőre kapni
  • ha munkahelyváltásra készülsz
  • ha a párodat keresed

szívesen segítek megtalálni ennek módját. Várlak a tanácsadásaimon! A tőlem kapott tudással a jövőben saját magad stílusszakértője lehetsz.

Szolgáltatásaim:

Üzenet küldése

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, itt hagyhatsz üzenetet. 24 órán belül válaszolok.

E-mail cím *:
Üzenet *:
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8