K&S Stúdió - ahol magadra találsz...

Színtanácsadás, stílustanácsadás, sminktanácsadás

Sminkpraktikák

Szemformák és sminkek

2018.01.23.

A szem formája nagymértékben befolyásolja, hogy milyen sminktípust és milyen színeket használunk sminkünk elkészítésénél. Számos sminkelési baklövés elkerülhető, ha tisztában vagyunk adottságainkkal és ismerjük azokat a praktikákat, amelyekkel kiemelhetjük arcunkat.

tovább

Sminkelés lépésről lépésre

2017.09.13.

A hétköznapi sminkek elkészítése nem művészet. Némi kézügyesség és szépérzék persze nem árt a sminkeléshez, de az alapok néhány óra alatt elsajátíthatók. Ebben az írásban végigvesszük azokat az alapvető fogásokat, melyekről a hétköznapok rohanós reggelein sem szabad megfeledkeznünk.

tovább

Mire jó a „láthatatlan” smink?

2017.07.11.

A „láthatatlan”, vagyis natúr nappali smink nagy kedvencem, mert bár bravúros és látványos megoldásokra nem ad alkalmat, de természetes üdeséggel ajándékozza meg az arcot és ráadásul minden korosztály élhet vele. A natúr sminkek elsajátítása nem ördöngösség, kis tanulással és odafigyeléssel bárki elkészítheti a saját változatát.

tovább

Hogyan lehet dúsabb az ajkad?

2017.07.04.

Sokan szeretnének dúsabb szájat, de az ajakfeltöltésnél szolidabb megoldást keresnek. Számtalan ajaknövelő praktikát és sminktechnikát ismerünk, melyek között egészen elképesztő ötletek is felbukkannak.

tovább