Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Sminkpraktikák

Rúzsválasztás, kicsit másképp – avagy óvatosan az élénk színekkel

2019.05.14. Rúzsválasztás, kicsit másképp – avagy óvatosan az élénk színekkel

Sok szó esik a rúzsszínekről, én is írtam már róla, hogy színtípustól függően milyen árnyalatot érdemes választani. Most azonban egy másik aspektusból szeretnék a témához nyúlni. Az a tapasztalatom ugyanis, hogy a színelmélettel „megfertőzött” hölgyek többsége figyelmen kívül hagyja az egyéb adottságait.

tovább

Hogyan készíts natúr sminket

2018.06.25.

A K&S Stúdió sminktanácsadásainak legnépszerűbb szolgáltatása a natúr smink elkészítése. A XXI. századi hölgyek kortól függetlenül előnyben részesítik a visszafogott, természetes hatású, mégis szépítő megoldásokat.

tovább

A nagy és domború szem sminkje - Susan Sarandon

2018.04.23.

A sminktanácsadás és sminkoktatás egyik igazi kihívása a nagy és domború szem sminkelése. A nagy szemet az emberek többsége szépnek találja, ezért megpróbálja hangsúlyozni, de éppen ezzel követi el a hibát.

tovább

Szemformák és sminkek

2018.01.23.

A szem formája nagymértékben befolyásolja, hogy milyen sminktípust és milyen színeket használunk sminkünk elkészítésénél. Számos sminkelési baklövés elkerülhető, ha tisztában vagyunk adottságainkkal és ismerjük azokat a praktikákat, amelyekkel kiemelhetjük arcunkat.

tovább

Sminkelés lépésről lépésre

2017.09.13.

A hétköznapi sminkek elkészítése nem művészet. Némi kézügyesség és szépérzék persze nem árt a sminkeléshez, de az alapok néhány óra alatt elsajátíthatók. Ebben az írásban végigvesszük azokat az alapvető fogásokat, melyekről a hétköznapok rohanós reggelein sem szabad megfeledkeznünk.

tovább

Mire jó a „láthatatlan” smink?

2017.07.11.

A „láthatatlan”, vagyis natúr nappali smink nagy kedvencem, mert bár bravúros és látványos megoldásokra nem ad alkalmat, de természetes üdeséggel ajándékozza meg az arcot és ráadásul minden korosztály élhet vele. A natúr sminkek elsajátítása nem ördöngösség, kis tanulással és odafigyeléssel bárki elkészítheti a saját változatát.

tovább

Hogyan lehet dúsabb az ajkad?

2017.07.04.

Sokan szeretnének dúsabb szájat, de az ajakfeltöltésnél szolidabb megoldást keresnek. Számtalan ajaknövelő praktikát és sminktechnikát ismerünk, melyek között egészen elképesztő ötletek is felbukkannak.

tovább
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8