Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Stílus/Férfiak

Sportosan elegáns stílus férfiaknak

2019.03.20.

A sportosan elegáns férfistílus a modern férfiak viselete. Alkalmas arra, hogy kényelmes, mégis ízléses és kifinomult megjelenést biztosítson a 21. századi férfiak számára.

tovább

Donald Sutherland, a színes egyéniség

2014.12.04. Donald Sutherland, a színes egyéniség

Életünk során nem csak arcvonásaink, testalkatunk, hajunk minősége változik, de időnként a színeink is megújulnak. Sokan tapasztalják, hogy míg gyerekkorukban világosabb, élénkebb volt a hajuk és a szemük, vagy a bőrük színe, felnőtt korukra a szőkéből barna, a kékből szürkészöld, a rózsaszínből homokszínű lesz. Később aztán ismét megváltozik az összkép, mivel a haj őszülni kezd és hamvas, hideg árnyalatokat hoz a természetes színekbe.

tovább

Lenvászon: a legkényelmesebb nyári férfiruházat

2014.07.22. Lenvászon: a legkényelmesebb nyári férfiruházat

A lenvászonból készült ruhadarabok kényelmesek, szellősek, ezért a nyári kánikulában kellemes viseletet biztosítanak a nadrágra és ingre „kárhoztatott” férfiak számára.

tovább

Hogyan válasszak öltönyt?

2014.06.19. Hogyan válasszak öltönyt?

Nem is gondolnád, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni a megfelelő öltöny kiválasztásánál ahhoz, hogy kényelmes és mutatós legyen a végeredmény!

tovább

Férfi short kisokos

2014.05.26. Férfi short kisokos

Itt a nyár és a férfiak is szeretik lezserebbre venni a figurát. A kánikulában jó megoldásnak tűnik a short, de nem mindegy, hogy mikor milyen rövid nadrágot választasz.

tovább

A trench coat, azaz a "trencskó" férfiaknak

2014.04.14. A trench coat, azaz a "trencskó" férfiaknak

Eredetileg angol katonák viselete volt a víznek és szélnek egyaránt ellenálló viharkabát. Ismert egysoros és kétsoros változata is. Általában széles övvel és gallérral készítik, díszítik tűzésekkel, váll-lapokkal, zsebekkel.

tovább

Hogyan óvjuk meg az ingeket, hogy megőrizzék újszerű állapotukat?

2014.04.01. Hogyan óvjuk meg az ingeket, hogy megőrizzék újszerű állapotukat?

Az alábbiakban az ingek kezeléséről olvashatsz pár hasznos tanácsot. Nem találtam fel a spanyolviaszt, de talán akad egy-két dolog, ami eddig elkerülte a figyelmedet. :)

tovább

A stílus, mint a kommunikáció eszköze 1/8.

2014.03.24. A stílus, mint a kommunikáció eszköze 1/8.

1.8. TEST/Férfiak/öltözködési alapelvek/cipő

A cipő fontos kelléke a férfiak öltözködésének, érdemes tehát kicsit elidőzni ennél a témánál és végiggondolni, hogy mit kell figyelembe venni a lábbelik vásárlásakor.

tovább

Ing, öltöny, farmernadrág

2014.02.12. Ing, öltöny, farmernadrág

A férfiak öltözködésének leggyakoribb elemei az ing, az öltöny és a farmernadrág. Megtudhatod, hogy a különböző férfialkatokhoz hogyan válassz ezekből a ruhadarabokból.

tovább

A stílus, mint a kommunikáció eszköze 1/6.

2014.01.06. A stílus, mint a kommunikáció eszköze 1/6.

1/6. TEST/FÉRFIAK/testalkat/öltözködési alapelvek

Kedves Férfiak, ez az oldal Nektek is szól!
A mai világban szerencsére a teremtés koronái is többet foglalkoznak megjelenésük, stílusuk kialakításával. Ma már nem csupán, vagy egyáltalán nem a testi erő a lényeg. Persze a kigyúrt izmok mindig is jól mutatnak a férfitesten, de az összhatás, a stílus, az ápoltság fontosabb.

tovább
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8