Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Stílus/Nők

Málnaszínű kardigán, mint alapdarab

2020.09.14.

Igaz ugyan, hogy egy kapszula gardrób alapdarabjaként általában praktikusabb semleges színű ruhadarabot választani, ám, mint minden az öltözködésre vonatkozó szabály alól, ez alól is bátran kibújhatunk. Ennek jegyében, hideg nyárként az idei ősszel egy málnaszínű kardigánt választottam központi elemként.

tovább

Ajándékozz élményt, ne egy újabb felejthető holmit!

2019.11.05. Ajándékozz élményt, ne egy újabb felejthető holmit!

Bizonyára szeretnéd boldoggá tenni a szeretteidet karácsonykor és biztosan gyakran ajándékozol számukra ruhaneműt, vagy kiegészítőt. Olyan darabokat vásárolsz, amelyekről azt gondolod, hogy remekül állnak majd az ajándékozottnak, és amelyekben örömüket lelik majd. De biztos, hogy a számukra legmegfelelőbb színeket és formákat választod? Lehetséges, hogy ezeknél a holmiknál hasznosabb és örömtelibb ajándékot is választhatnál? A válasz: IGEN!

tovább

5 gardróbrendezési technika, ha eluralkodott a káosz a szekrényedben

2019.09.27.

Többször írtam már a kapszula gardróbról, számos hölgynek és úrnak segítettem egy jól működő alapruhatár kialakításában és sokakat megtanítottam arra, hogy hogyan tudnak önmaguk számára praktikus kapszulákat létrehozni. Most arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a ruhatárolás módja legalább olyan fontos része az öltözködésednek, mint azok a ruhadarabok, amelyekkel megtöltöd a gardróbunkat.

tovább

Sportosan elegáns, avagy a hétköznapok eleganciája

2019.02.06.

A „sportosan elegáns” stílus egyáltalán nem fából vaskarika, ahogyan azt néhányan vélik. Ha nem a szavakon lovagolunk, hanem az elnevezés mögötti tartalomra és az irányzat kialakulására koncentrálunk, közelebb kerülünk annak megértéséhez, hogy miért olyan népszerű ez a stílus a 21. században is.

tovább

Stílustanácsadiás quick tip: Hogyan vásárolj akciós időszakban?

2019.01.06.

Január a nagy leértékelések hónapja, így időszerű, hogy szót ejtsünk a stílustanácsadás egyik alappilléréről, a tudatos vásárlásról. Régen tudjuk, hogy az impulzusvásárlás, vagyis amikor "hirtelen felindulásból" a pillanatnyi érzéseinkre támaszkodva vásárolunk, hosszú távon pénzkidobást és átláthatatlanul nagy ruhatárat eredményez.

tovább

Páros stílustanácsadás

2018.11.16.

A páros stílustanácsadás sajátos, meghitt hangulata miatt nagy kedvencem. Legyen az testvér, anya-lánya, nagymama-unoka, barátnő, vagy szerelmes páros, mindig sok nevetést, egymásra figyelést, a hasonlóságokra és a különbözőségekre való rácsodálkozást hoz. Tapasztalatom szerint nem csupán az én szívemnek kedves a stílustanácsadás ezen módja, de a résztvevők számára is emlékezetes közös program.

tovább

Klasszikus kapszula gardrób

2018.10.15.

Időnként a stílustanácsadó is feszegeti a hivatása határait és belevág olyasmibe, amit a mission impossible kategóriába lehet sorolni. Az én lehetetlen küldetésem abból ered, hogy rendszeresen nekem szegezitek a kérdést a stílustanácsadás folyamán, hogy létezik-e olyan kapszula gardrób, vagy másképpen alapruhatár, amely mindenki számára egyformán ajánlható.

tovább

A stílustanácsadó receptje a harmonikus külső megteremtéséhez

2018.10.08.

Meggyőződésem, hogy a stílustanácsadó legfontosabb feladata, hogy szakértelmével hozzásegítse a vendégeit önismeretük bővítéséhez. A tanácsadásokon igyekszem mindig elmondani, hogy az öltözködés, a megjelenésünk formálása az önismeretünkre épülő tudatos tervezés eredménye, így nem lehet, sőt nem szabad csak a stílustanácsadóra hagyatkozni, inkább vele együtt kell gondolkodni…

tovább

A stílustanácsadás buktatói az őszi hónapokban

2018.10.02.

A stílustanácsadás ma már nem luxus, egyre többen szeretnének szakszerű segítséggel javítani a megjelenésükön. Mióta csak stílustanácsadó vagyok, azt tapasztalom, hogy az öltözködéssel kapcsolatos bizonytalanságok az évszakokhoz is köthetők. Mindannyiunknak van kedvenc évszakunk, amikor könnyebben és szívesebben öltözködünk és „nemszeretem hónapok”, amikor valahogy nehezünkre esik megfelelő ruhadarabokat összeválogatni.

tovább

A csapott váll nem sorscsapás!

2018.09.10.

A csapott váll jellegzetessége, hogy a vállvonal nem vízszintes, hanem lefelé ívelő. A vállcsúcs gömbölyded, kevésbé hangsúlyos. Mivel a váll a nyaktól a vállízületig meredeken halad lefelé, a vállízület alacsonyabban helyezkedik el. A váll formája miatt a nyakizmok feszítettebbek, ezért a nyak erőteljesebbnek tűnik.

tovább