Regisztrálj, hogy minden új blogbejegyzéshez és más fontos információkhoz hozzájuss:

A stílustanácsadás buktatói

Sok rémtörténetet hallok a stílustanácsadókkal kapcsolatban, így aztán néhány buktatóra felhívom a figyelmeteket, nehogy egy kókler karmai közé kerüljetek…

1. Soha ne fizessetek olyan stílustanácsadónak látszó személynek, aki a testalkatotok és a színtípusotok felmérés nélkül akar bevásárló körútra vinni Benneteket, vagy a gardróbotokat e nélkül próbálja rendbe hozni! Bármennyire is gyakorlott egy stílustanácsadó, ránézésre nem tudja felmérni pontosan a testformátokat és a színeiteket. Ehhez kell egy előzetes találkozó, ahol bizony szerepet kap a centiméter és a színkendők is.

2. Ugyancsak tilos olyan „szakemberrel” szóba állni, aki nem kérdez ki benneteket az életformátokról, az öltözködéssel kapcsolatos igényeitekről, motivációitokról, a saját testetekkel kapcsolatos érzéseitekről. Az ugyanis, hogy miben érzitek jól magatokat, mi fontos számotokra az öltözködésben, nincs Rátok írva, ezt meg kell beszélni ahhoz, hogy a ruhavásárlás után az öltözetetek valóban a Ti egyéniségeteket tükrözze és az életviteleteknek megfelelő legyen.

3. Fogjatok gyanút, ha a tanácsadó a saját öltözködési stílusát igyekszik Rátok erőltetni. Valószínűleg ezt az egy stílust ismeri… Neki talán jól áll, de ugye Ti nem rá szeretnétek hasonlítani, hanem megtalálni a saját stílusotokat?!

4. Szintén gyanúra ad okot, ha a stílustanácsadó bizonyos márkákat, üzleteket preferál. Ezek valószínűleg szponzorálják a tevékenységét, így üzleti szempontból érdekelt abban, hogy ezeken a helyeket, vagy ezeket a márkákat javasolja számotokra. Ha fizettek a szolgáltatásért, akkor Ti diktáltok, a Ti elképzeléseiteknek kell érvényesülniük, szóval csak akkor menjetek bele ebbe a játékba, ha Ti is így akarjátok, azaz ha az ajánlott márkákat árban, minőségben és stílusában is megfelelőnek tartjátok a magatok számára.

stilustanacsadas

***

Vissza
Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Ha a blogom egyik bejegyzése ragadta meg a figyelmedet és most jársz először a honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam!
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással, emellett sminkes is vagyok. Több ezer elégedett ügyfél és számtalan szakértői megbízás áll a hátam mögött.
A stílustanácsadáson túl 25 éves kommunikációs tapasztalatom van, így nem csupán stylistként közelítem meg a hozzám fordulók adottságait, hanem kommunikációs szakemberként is. Számos ügyfelem nem csak a megjelenésében kér tanácsot, hanem a cége, vállalkozása arculatának kialakításában, vagy megújításában is.
info@kommunikacio-stilus.hu +36 20 475 4977
ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem és miért érdemes engem választanod, megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.

Fekete Márta

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szép. Este sajnáltam is lemosni."

Gáspár Andrea

"Hálásan köszönöm a velem töltött sok idődet, igazán élveztem minden percét! Az összerakott anyag óriási segítségemre lesz. A rengeteg információtól, amit kaptam, csak úgy zsong a fejem. :)"

Hlaváta Gyöngyi

"Nagyon köszönöm, még életemben nem volt ilyen jó sminkem, remélem én is el tudom majd készíteni! Nagyon jól éreztem magam Nálad."