Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

A stílustanácsadás buktatói

 

Sok rémtörténetet hallok a stílustanácsadókkal kapcsolatban, így aztán néhány buktatóra felhívom a figyelmeteket, nehogy egy kókler karmai közé kerüljetek…

1. Soha ne fizessetek olyan stílustanácsadónak látszó személynek, aki a testalkatotok és a színtípusotok felmérés nélkül akar bevásárló körútra vinni Benneteket, vagy a gardróbotokat e nélkül próbálja rendbe hozni! Bármennyire is gyakorlott egy stílustanácsadó, ránézésre nem tudja felmérni pontosan a testformátokat és a színeiteket. Ehhez kell egy előzetes találkozó, ahol bizony szerepet kap a centiméter és a színkendők is.

2. Ugyancsak tilos olyan „szakemberrel” szóba állni, aki nem kérdez ki benneteket az életformátokról, az öltözködéssel kapcsolatos igényeitekről, motivációitokról, a saját testetekkel kapcsolatos érzéseitekről. Az ugyanis, hogy miben érzitek jól magatokat, mi fontos számotokra az öltözködésben, nincs Rátok írva, ezt meg kell beszélni ahhoz, hogy a ruhavásárlás után az öltözetetek valóban a Ti egyéniségeteket tükrözze és az életviteleteknek megfelelő legyen.

3. Fogjatok gyanút, ha a tanácsadó a saját öltözködési stílusát igyekszik Rátok erőltetni. Valószínűleg ezt az egy stílust ismeri… Neki talán jól áll, de ugye Ti nem rá szeretnétek hasonlítani, hanem megtalálni a saját stílusotokat?!

4. Szintén gyanúra ad okot, ha a stílustanácsadó bizonyos márkákat, üzleteket preferál. Ezek valószínűleg szponzorálják a tevékenységét, így üzleti szempontból érdekelt abban, hogy ezeken a helyeket, vagy ezeket a márkákat javasolja számotokra. Ha fizettek a szolgáltatásért, akkor Ti diktáltok, a Ti elképzeléseiteknek kell érvényesülniük, szóval csak akkor menjetek bele ebbe a játékba, ha Ti is így akarjátok, azaz ha az ajánlott márkákat árban, minőségben és stílusában is megfelelőnek tartjátok a magatok számára.

***

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8