Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Ajándékozz élményt, ne egy újabb felejthető holmit!

 

Bizonyára szeretnéd boldoggá tenni a szeretteidet karácsonykor és biztosan gyakran ajándékozol számukra ruhaneműt, vagy kiegészítőt. Olyan darabokat vásárolsz, amelyekről azt gondolod, hogy remekül állnak majd az ajándékozottnak, és amelyekben örömüket lelik majd. De biztos, hogy a számukra legmegfelelőbb színeket és formákat választod? Lehetséges, hogy ezeknél a holmiknál hasznosabb és örömtelibb ajándékot is választhatnál? A válasz: IGEN!

Legyen stresszmentes a karácsonyod!

Nem tudom, te hogy vagyt ezzel, de számomra a Karácsony sokáig az év egyik legstresszesebb időszaka volt. Gyakran az utolsó pillanatban indultam ajándékra vadászni, ráadásul úgy, hogy igazából nem is volt kész tervem arra vonatkozóan, hogy kinek, mit vásároljak. Pár éve azonban olvastam egy cikket a washingtoni egyetem egyik kutatásáról, amely azt igazolta, hogy az emberek többsége nem az ajándéktárgyaknak örül a legjobban, hanem az élményeknek.

Azóta igyekszem mindenkinek élményt ajándékozni. Nincs plázákban rohangálás, nincs karácsony után visszacserélt ajándék, viszont sok szép közös emléket hozott ez a módszer. Szóval, nekem bevált...

Az élmény maradandó, a tárgy múlandó

De vajon miért van ez így? Nos, a kutatók szerint, legyen bármilyen tárgyi ajándék, amit kapun, egy-két nap, vagy hét után megszokjuk és elhalványul az örömünk. Az élményeket azonban hosszú távon megőrizzük az emlékezetünkben. Különösen a közös élmények tesznek bennünket boldoggá, hiszen a szeretteinkkel töltött idő mindig a legértékesebb számunkra.

Ajándékozz stílusos élményt!

Mindez azért jutott eszembe, mert az elmúlt napokban megszaporodtak a stílustanácsadás ajándékkártya rendelések. Tavaly és azt megelőzően inkább a december volt az ajándékkártya rendelés időszaka, még december 23-án is jöttek megrendelések az expressz szolgáltatásra. Várhatóan az idén sem lesz ez másképp, de úgy tűnik, egyre többen döntötök úgy, hogy nem hagyjátok az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást. Nos, ez is egy jó módszer arra, hogy ne stresszeljünk karácsony közeledtével... :)

Az ajándékkártyákat december 23-ig* 18-25% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

A stílustanácsadás egyszerre élmény és hasznos tapasztalat, hiszen ez egyfajta önismereti munka, amely gyarapítja a személyiségünket. A stílusos, önazonos megjelenés magabiztossá tesz és növeli az önbizalmat, ami pedig az élet sok területén szükséges a sikerek eléréséhez.

A stílustanácsadásnak ugyanakkor gyakorlati haszna is van, hiszen a céltudatosabb vásárlás nyomán ritkábban veszünk majd olyan holmit, ami aztán nem válik be. A ruhatárunk átláthatóbb, variálhatóbb lesz, megkönnyítve ezzel a reggeli készülődést.

Nézzük meg pontokba szedve, hogy mit is ajándékozol a stílustanácsadással:

  • harmonikus megjelenést
  • növekvő önbizalmat
  • növekvő önismeretet
  • pozitív visszajelzéseket, sikereket
  • átláthatóbb, kombinálhatóbb ruhatárat
  • gyorsabb reggeli készülődést
  • céltudatos vásárlást
  • kevesebb pénz költést

Minden ajándékcsomag páros verzióban is igénybe vehető A páros stílustanácsadások egyre népszerűbbek a vendégeim körébe

Azok a házaspárok, anya-lánya párosok, sógornők, barátnők, munkatársak, akik eljönnek hozzám, vidám és meghitt órákat tölthetnek együtt és sok hasznos ismeretet szerezhetnek önmagukról és egymásról. Ha szeretnéd te is meglepni a szerettedet ezzel a különleges közös élménnyel, válaszd a páros verziót.

AZ IDÉN SENGA ÉKSZER VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL
IS KIEGÉSZÍTHETED AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁT.

Helyezd a fa alá az ajándékkártyát!

Az ajándékkártyát esztétikus kivitelben, szép ünnepi borítékban adhatod át karácsonykor. A névre szóló kártya érvényességét a vírushelyzet miatt meghosszabbítottam, így 1 évig érvényes.

SZEREZZ ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT, AJÁNDÉKOZZ STÍLUSTANÁCSADÁST!
LÁTOGASD MEG AZ AJÁNDÉKKÁRTYA MENÜPONTOT!

 * a pdf verzió 2020. december 23-ig, a nyomtatott verzió 2020. december 16-ig rendelhető.

 

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8