• .

Alapruhatárak a 12 színtípus számára - TAVASZ

2015.01.12.

Folytassuk hát a meleg színekkel a színtípusonkénti alap ruhatár összeállítását.
Először a tavasz típus számára keresünk alap darabokat.

Ha a TAVASZ típusba tartozol, a meleg színekben üde az arcod. A tavaszi napsütés felidézése nem fog nehezedre esni. Minden növény üde halványzöld, halványrózsaszín és sárga. Mindent beborítanak a napsugarak és sárgás ragyogást kölcsönöznek a színeknek.

A TAVASZ alap ruhatárának domináns színe lehet például egy barnásszürke árnyalat, de ha nehezen találsz ilyen árnyalatú ruhadarabokat, választhatsz a földszínek közül, például teveszőr szín, krémszín, aranybarna, kőszürke, csokoládébarna.

Sokan azt gondolják, hogy a sötét színek, különösen a szürke és a fekete nem áll jól a tavasznak, de ez tévedés! A tiszta tavasz számára kifejezetten jó választás a fekete, vagy a grafitszürke.

A világos és a meleg tavasz színeihez valóban nem passzol a fekete, de a szürkék között ők is találhatnak megfelelőt.

A VILÁGOS TAVASZ számára a meleg, pasztell színek ragyogó kiegészítői a kőszürkének (barnásszürkének).

Az ÉLÉNK TAVASZ bátran válogathat az élénk telített színek közül, különösen a zöldek mutatnak jól rajta.

A MELEG TAVASZ számára a melegebb árnyalatokat javaslom, például a korallt, a rózsapirosat, a lazacrózsaszínt.

A képek forrása: Polyvore.com, Pinterest.com

Folyt.köv.

***

vissza

Válassz ékszert a színtípusod szerint!

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"