Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Málnaszínű kardigán, mint alapdarab

 

Igaz ugyan, hogy egy kapszula gardrób alapdarabjaként általában praktikusabb semleges színű ruhadarabot választani, ám, mint minden az öltözködésre vonatkozó szabály alól, ez alól is bátran kibújhatunk. Ennek jegyében, hideg nyárként az idei ősszel egy málnaszínű kardigánt választottam központi elemként.

A Fashiondays.hu felkérésére az idei őszi vásárlásokhoz a nyár színtípusoknak igyekszem segítséget és inspirációt nyújtani. Természetesen nem véletlen, hogy a nyár típusokra esett a választásom, hiszen én magam is ebbe a színtípusba tartozom.

(A Fashiondays.hu összesen 4 stílustanácsadót kért fel, akik a saját színtípusukat képviselik, így mind a négy alapszíntípushoz találhattok segítséget).

Ennek a bejegyzésnek a főszereplője egy GAP kardigán, amelyet gyönyörű élénk málna színével egy magamfajta hideg nyár színtípusnak találtak ki. :)

Igaz ugyan, hogy viszonylag élénk, karakteres a színe, de (majd látni fogjátok) számomra igazi alapdarab lesz.

A koraőszi időszakban a reggelek már hűvösek, így jól jön egy könnyű, puha kardigán, melyet a nyári ruháimra felvéve viselhetek. Ez a szép málna szín remekül kombinálható törtfehérrel, világos lilákkal és kékekkel, de akár halvány citromsárgával, vagy világos szürkével is, szóval gyakorlatilag az összes nyári ruhadarabommal remekül működik.

Később, ahogy majd haladunk előre az őszben, előkerülnek a farmernadrágok is (nálam legalábbis ez így szokott lenni), amikhez ugyancsak tökéketes választás a málna színű kardigán.

Mivel a málna kellemes árnyalatát egyébként is szeretem, a szettekben máshol is visszajátszom. Málna színű táska, cipő, fülbevaló és karkötő is akad a gardróbomban.

Az én őszi ruhatáramból nem hiányozhat a sötétkék sem. Ősszel szeretek sötétebb színekre váltani, így a grafitszürke és a navy elkerülhetetlen szereplői az őszi kapszulámnak. A málna színű kardigán ezekkel a színekkel nem csupán harmonizál, de világosabbá, élénkebbé is teszi az összhatást, amire nyár típusként szükségem is van a sötétebb színek mellett.

Igazság szerint nincs a hideg nyár típusnak olyan színe, mely ne alkothatna kellemes párost ezzel a málna színnel.

Ha nyár típusként, szeretnéd kicsit élénkíteni a túl sok szürke, vagy sötétkék ruhadarabot tartalmazó őszi ruhatáradat, ajánlom figyelmedbe a málna csodás hidegpiros árnyalatát, amely karakteres, de nem harsogó, vidám, energikus, mégsem kihívó. Nézz körül a fashiondays.hu őszi kínálatában!

***

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8