• .

Női short körkép

 

A short minden évszakban divatos viselet, különösen nyáron kedveljük, amikor a szoknya kellemes lengeségét és a nadrág kényelmét tudjuk ötvözni ezzel a ruhadarabbal.
A női rövidnadrág stílusa, fazonja és alapanyaga szerint igen sokféle lehet. Mindenki találhat az alkatához, az évszakhoz és az alkalomhoz megfelelő darabot.

Stílusa alapján a short lehet:

1. elegáns

Természetesen a short alapértelmezésben nem hivatali öltözet, de léteznek olyan, a szoknyához hasonló szabású rövid nadrágok, melyek a legtöbb munkahelyen is viselhetők. Ebben az esetben a short hossza kevéssel térd fölötti, vagy térdig érő, esetleg térd alatti, éppúgy, mint a kosztüm-szoknya hossza.

2. sportosan elegáns

Utcai viseletként nagyobb a mozgástér, anyagok, fazonok és alapanyagok tekintetében is.

3. sportos

A sportos fazon nem egyenlő a sportnadrággal. Ezek utcai viseletre való, de egészében véve sportos stílusú shortok.

 A sportnadrágokat csak sportoláshoz viseld.

A megfelelő short kiválasztásánál nem elhanyagolható szempont a testalkat sem.

A vékony, egyenes "I" és "H" (OSZLOP, HASÁB), valamint a "V" (TÖLCSÉR, KEHELY) alkatúaknak a tartást adó anyagokból készült, vagy több rétegből álló húzott fazonok állnak jól, melyek a keskeny csípőt szélesebbnek láttatják. A felsőrész is legyen bővebb, lazább fazonú.

Az "X" alkatúakon (HOMOKÓRA, CSELLÓ, VÁZA) az egyenes, szűk szárú, vagy a kifelé bővülő, szoknyához hasonlító szabásvonalú, széles derekú, öves fazonok remekül mutatnak. A felsőrész mindenképpen karcsúsított kell, hogy legyen, hogy láthatóvá váljék a keskeny derék.

 Az "A" testformájú (KÖRTE, TEKEBÁBÚ, HARANG) hölgyek számára a combközépig érő, kissé bővülő szárú fazonok javasoltak.

 Az "O" formájú (ALMA) hölgyek számára a combméretüktől függően többféle shorthosszúság és szárszélesség jó lehet, lényeges ugyanakkor, hogy ne legyen szoros az övrész. Jó megoldás, ha egy hoszabb blúz, vagy póló eltakarja a derékvonalat.

 A képek forrása: google.com

***

vissza

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8