Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Páros stílustanácsadás

 

A páros stílustanácsadás sajátos, meghitt hangulata miatt nagy kedvencem. Legyen az testvér, anya-lánya, nagymama-unoka, barátnő, vagy szerelmes páros, mindig sok nevetést, egymásra figyelést, a hasonlóságokra és a különbözőségekre való rácsodálkozást hoz. Tapasztalatom szerint nem csupán az én szívemnek kedves a stílustanácsadás ezen módja, de a résztvevők számára is emlékezetes közös program.

Hogyan zajlik a páros stílustanácsadás

A páros stílustanácsadás ugyanolyan alapos, mint az egyéni stílustanácsadás, így természetesen időigényes elfoglaltság.

A páros stílustanácsadás lehet:

  • színtanácsadás
  • szín- és stílustanácsadás
  • szín-, stílus- és sminktanácsadás (Ezt a tanácsadást természetesen inkább két hölgy esetében érdemes választani, ha nem akarjuk, hogy a párunk végigunatkozza a sminkelést :)

A szíanalízis a több szem többet lát elve alapján még hitelesebb lesz, hiszen a színek hatását egy külső, laikus szem is kontrollálhatja. Ez akkor is hasznos lehet, ha a páros stílustanácsadás résztvevői később együtt indulnak bevásárló körútra és segíteni tudnak egymásnak a megfelelő színek megtalálásában.

A két színtípus különbségeinek és hasonlóságainak felfedezése is előnyös lehet a színelmélet megértésében.

Elsősorban házaspárok esetében felmerülhet az igény, hogy bizonyos alkalmakkor "egymáshoz" öltözzenek. Erről is beszélgetünk és az egymástól távol eső színtípusok számára is próbálunk kompromisszumos megoldásokat találni, vagy megkeresni azokat a Jolly Joker színeket, amelyek mindkét színtípusnál működőképesek.

Az anya-lánya, vagy nagymama-unoka stílustanácsadások során, ha szükséges,  beszélgetünk olyan generációs különbségekről is, melyek az öltözködés, vagy akár a színek használata kapcsán felmerülnek. Ezzel csökkenthetjük a konfliktusforrások számát... :)

A sminkelés az egyik legvidámabb része a páros stílustanácsadásoknak. Ez alkalommal sokszor olyan sminkeket próbálnak ki a vendégeim, melyeket ezeddig nem mertek, vagy nem volt alkalmuk. Közös fotózással tesszük maradandóvá a végeredményt és az együtt töltött időt..

***

 

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8