Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Stílus/Plus size

Tudj meg többet a plus size testalkatokról!

2015.10.08.

Ebben az írásban megpróbálok néhány alapvetést összeszedni a plus size témával kapcsolatban és reményeim szerint sikerül eloszlatni pár tévhitet is… Szó lesz az alapvető öltözködési szabályokról és áttekintjük a különböző plus size testalkatok legfontosabb jellemzőit is.

tovább

Hogyan tüntessem el a hátamról a zsírpárnákat?

2014.07.23.

Nem csak a pocakon és a csípőn, de a háton megjelenő hurkák is megnehezíthetik az öltözködést. Nem szép látvány az itt-ott kibuggyanó zsírpárna és természetesen mindenki szeretné eltüntetni valahogy.

tovább

Öltözködési tanácsok az alma testalkatúaknak a nyári szezonra

2014.06.30.

Az alma alkatot, azaz az "O" vonalakat a kerek pocak, a széles derék jellemzi. A test középső része a leghangsúlyosabb.

tovább

Plus size fehérnemű – hogyan és hol vásároljak?

2014.06.20.

Minden plus size méretű hölgy találkozik ilyen-olyan fehérnemű okozta problémával. A nagy méretű melltartók különösen sok problémát okoznak, igen nehéz egyszerre kényelmes és mutatós modelleket találni. Ha mégis találsz ilyet, a megfelelő méret kiválasztása is gondot okozhat.

tovább

Milyen minit válasszak?

2014.06.15.

A mini szoknya nem nélkülözhetetlen kelléke a női ruhatárnak. Azonban akinek formás a lába és szeretné a formáit megmutatni, sokféle lehetőség közül választhat aszerint, hogy milyen a testalkata.

tovább

Öltözködési tanácsok a CSELLÓ alkatúaknak a nyári szezonra

2014.05.30.

A harang után most a cselló alkat kerül sorra. Ennek az arányos, "X" típusba sorolható alkatnak a nagy mellek, a széles vállak, a széles csípő, a keskeny derék és a vékony bokák a fő jellemzői.

tovább

Hol vásároljak?

2014.05.27.

A teltebb idomok, vagy a magas termet sokszor nehéz helyzetbe hozza a vásárlót. A márkaboltok nagy részében már a bejáratnál visszafordítják azzal, hogy „az ön méretében nem tartunk árut…” Ilyenkor megszégyenülve tovább áll az ember és azon töpreng, hogy valóban ennyire „egyedi”-e a mérete.

tovább

Öltözködési tanácsok a HARANG alkatúaknak nyárra

2014.05.24.

A harang alkat fő jellegzetessége a kiugró csípő, a csípővel szinte egybeolvadó derék és a keskeny felsőtest. Akinek harang alkata van keskeny vállakkal és viszonylag kis mellel rendelkezik.

tovább
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8