Regisztrálj, hogy minden új blogbejegyzéshez és más fontos információkhoz hozzájuss:

Hogyan tüntessem el a hátamról a zsírpárnákat?

Nem csak a pocakon és a csípőn, de a háton megjelenő hurkák is megnehezíthetik az öltözködést. Nem szép látvány az itt-ott kibuggyanó zsírpárna és természetesen mindenki szeretné eltüntetni valahogy.

Nézzük, hogy mit is tehetünk:

1. Talán a legfontosabb a megfelelő melltartó kiválasztása. Felejtsd el a keskeny hátpántos fazonokat és ügyelj rá, hogy a melltartó mérete megfelelő legyen.

Attól függően, hogy a fölösleges kilók a hátad melyik részén rakódtak le, többféle megoldás közül választhatsz:

Ha a redők a hát középső részén alakultak ki, válassz olyan fazont, mely ezt a részt fogja össze, takarja el.

Ha a plusz kilók a derekad fölött helyezkednek el, olyan melltartóra lesz szükséged, mely ennek a résznek ad tartást.

Ha a hát több területe is érintett, akkor a melltartó fölé, vagy mellé egy body-ra is szükséged lehet.

A melltartó helyes kiválasztásáról az „A plus size fehérnemű” című cikkben már olvashattál.

2. Ne hordj túl szűk felsőrészeket. Az ember kísértésbe esik, hiszen úgy érzi, hogy a passzentos pólók, topok tartást adnak a testnek, de sajnos emellett látni is engedik a nem kívánt redőket.

Ha nincs túl meleg, a blúzok, pólók alá vegyél fel egy testformáló body-t, így a vékonyabb anyagokból készült ruhák, blúzok jól mutatnak majd rajtad. Ha nem szereted a szűk alsóneműt egy kicsit bővebb fazonú topokat, pólókat és blúzokat válassz.

3. Ha a derekad körül vannak plusz kilók, jó megoldás lehet egy magasított derekú szoknya, vagy nadrág, mely egészen a mell alá felnyúlik. Ruhákban is keresheted az ilyen modelleket.

 

4. Kerüld a nagyon világos, vagy átlátszó hátú ruhadarabokat, helyette válassz sötétebb, sűrűbb szövésű anyagokból készült modelleket. Manapság divat a több darabból összeállított ruha és felsőrész, így választhatsz olyan megoldást is, ahol a ruha hátsó része sötét, míg elöl világos. Ez azért is jó megoldás, mert a test elülső részére irányítja a figyelmet.

5. Jó szolgálatot tehetnek a kardigánok, blézerek, melyek eltakarják a hátat, de alatta viselhetsz akár szűkebb ruhadarabokat is, melyeket megmutathatsz, ha elöl nyitva hagyod a kardigánt, vagy a blézert.

 

6. Végül, de tulajdonképpen elsősorban, megfelelő táplálkozással és tornával a háton kialakult zsírpárnákat el lehet tüntetni. Itt láthatod hogyan:

***

Vissza
Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Ha a blogom egyik bejegyzése ragadta meg a figyelmedet és most jársz először a honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam!
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással, emellett sminkes is vagyok. Több ezer elégedett ügyfél és számtalan szakértői megbízás áll a hátam mögött.
A stílustanácsadáson túl 25 éves kommunikációs tapasztalatom van, így nem csupán stylistként közelítem meg a hozzám fordulók adottságait, hanem kommunikációs szakemberként is. Számos ügyfelem nem csak a megjelenésében kér tanácsot, hanem a cége, vállalkozása arculatának kialakításában, vagy megújításában is.
info@kommunikacio-stilus.hu +36 20 475 4977
ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem és miért érdemes engem választanod, megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.

Fekete Márta

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szép. Este sajnáltam is lemosni."

Gáspár Andrea

"Hálásan köszönöm a velem töltött sok idődet, igazán élveztem minden percét! Az összerakott anyag óriási segítségemre lesz. A rengeteg információtól, amit kaptam, csak úgy zsong a fejem. :)"

Hlaváta Gyöngyi

"Nagyon köszönöm, még életemben nem volt ilyen jó sminkem, remélem én is el tudom majd készíteni! Nagyon jól éreztem magam Nálad."