Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Stílustanácsadás 40+

Nem vagyok varázsló, csak egy sok tapasztalattal és célzott tudással rendelkező nő, aki ismeri a hozzá hasonló hölgyek problémáit, vágyait. Szeretném, ha egyetlen középkorú nő sem érezné úgy, hogy eljárt felette az idő.

FIGYELEM! A CIKKBEN TALÁLHATÓ ŰRLAPON MOST INGYENESEN
HASZNOS FÜZETEKET RENDELHETSZ!

 

Keszler Ágnes, kommunikációs szakember vagyok, 25 éve foglalkozom a kommunikáció különböző területeivel. Kommunikációs tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Stílustanácsadói képesítésemet a ModArt Divatiskolában, sminkes oklevelemet pedig a Glamour Makeup Academy-n szereztem.
A stílus, a megjelenés egyfajta vizuális kommunikáció, amellyel még az előtt üzeneteket közvetítünk, hogy megszólalnánk. Éppen ezért, kommunikációs szakemberként azt gondolom, hogy a megjelenésnek jóval nagyobb a jelentősége a mindennapi életünkben, legyen szó akár álláskeresésről, munkahelyi előmenetelről, egy vállalkozás sikeréről, vagy társkeresésről, mint azt első blikkre gondoljuk.
Stílustanácsadóként és sminkesként szeretném Neked megmutatni, hogy a harmonikus megjelenés nem bonyolult tudomány, csupán néhány alapvető szabály és tudatos tervezés kell ahhoz, hogy megtaláld a stílusodat.

A vonzó megjelenést nem centikben, kilókban, vagy években mérik! Ami igazán fontos, az a harmónia és az önismeret.

Vendégeim jelentős része elmúlt 40 éves. Szerencsére egyre több középkorú nő éli a megújulás időszakát Legtöbbször azzal a céllal jönnek el hozzám, hogy nőiességüket és ezzel együtt önbizalmukat megőrizzék, vagy visszanyerjék.
Igen, visszanyerjék, mert tagadhatatlan, hogy negyven felett, számos hölgy szembenéz olyan jelentős változásokkal, melyek döntés elé állítják: vagy megadja magát a depressziónak és a hanyatlásnak, vagy friss energiákkal és önbizalommal új utakat keres.
Sokakat megvisel a menopauza, nem csupán annak fizikai megnyilvánulásai, de lelki folyamatai miatt is, melyek leginkább a gyászfolyamathoz hasonlíthatók. E korosztályban azonban nem ritkák az olyan nehezen feldolgozható történések sem, mint a gyermekek kirepülése, a válás, a munkahely elvesztése, vagy egy komolyabb betegség.
Saját példám is azt mutatja, hogy ennek ellenére nem lehetetlen negyven felett új életet kezdeni, megtalálni a társunkat, új hivatásra lelni, vállalkozásba fogni és azt sikeresen működtetni. Ezen az úton lehet az első lépés a külső harmónia megteremtése. Elárulom, számomra is a ez volt a kiinduló pont… :)
Bármi legyen is az ok, ami hozzám vezet,
  • ha csupán megerősítésre van szükséged,
  • ha elbizonytalanodtál a külsőddel kapcsolatban
  • ha szeretnél a nőiességedben megújulni
  • ha kívülről befelé építkezve szeretnél új erőre kapni
  • ha munkahelyváltásra készülsz
  • ha a párodat keresed
  • ha szeretnél gyermekeidnek jó példát mutatni a nőiesség megőrzésében
szívesen segítek megtalálni ennek módját. Várlak a tanácsadásaimon! A tőlem kapott tudással a jövőben saját magad stílusszakértője lehetsz.

Ingyenes füzetek

Neved *:
E-mail címed *:
Válassz az ingyenes füzetek közül! *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"

"Halasan koszonom a  velem toltott sok idodet, igazan elveztem minden percet . Az osszerakott anyag oriasi segitsegemre lesz, a rengeteg informacio amit kaptam csak ugy zsong a fejemben meg mindig. :) Biztos vagyok benne, hogy meg keresni foglak. Andrea"

"Köszönök szépen mindent! Nagyon igényes a füzet is, az e-book-tól pedig leesett az állam... :-) Rengeteg munkád lehetett benne. Nagyon örültem, hogy eljutottam Hozzád, csodás szakember vagy! Kriszti"

"A tanácsaid nagyon hasznosak lesznek, tisztában vagyok vele, hogy türelemre és időre van szükség, hogy  kialakuljon egy új alapruhatár, amiben majd jól érzem magam, de sikerült megmutatnod merre induljak el. Gratulálok a munkádhoz, szakmailag nagyon felkészült vagy, sok ismerősömnek meséltem mar Rólad, mert tényleg nagyon meg vagyok elégedve. Éva"

"Régóta olvasgatok stílus blogokat és számomra te vagy a leghitelesebb, legkifinomultabb, ezért is mentem el hozzád. Nem csalódtam! Külön élmény volt, hogy nem csupán a külsőmet, de a "lelkemet", a személyiségemet is igyekeztél megismerni. Úgy érzem, hogy a segítségeddel sikerülni fog új életet kezdenem. Hálával: Barbara"

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Örülök, hogy eljutottam Hozzád és részt vettem a tanfolyamon!" Krisztina

"Köszönöm a rengeteg munkát! Nagyon izgi volt!" Zsanett

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

"A nyugodt, intelligens, kedves személyiséged és a sugárzó emberszereteted nagyon inspirálólag hatott rám. Köszönöm a pozitív gondolatokat!" Szera

"Kedves Ágnes! Nem tudom mit csinált az én urammal, de miután kilépett Öntől egy órán keresztül beszélt színekről, stílusokról és olyan szavakat használt, amiket soha nem gondoltam, hogy valaha is kimond. Közölte velem, hogy mostantól 5 színen kívül többet is meg tud majd különböztetni, kidobhatom az összes barna ingét, mert az nem áll jól neki, felvesz majd pirosat és jelentsem be a szabóhoz. 2 percre van tőlünk itt Győrben egy szabó, eddig a be nem megy kategória volt. Kérdeztem tőle, hogy egy kicsit se unta? Bevallotta, hogy azért néha elvesztette a fonalat, de ahogy Ön körbe írta a rövid lábát, meg a rövid nyakát, az külön élmény volt és tanult Öntől. Neki feltesznek egy háromszorosan összetett mondatot és képes rá igennel vagy nemmel felelni, miközben átgondolta az összes lehetséges variációt. Szerintem az Ön hatására hamarosan megvesz olyan ruhadarabot, amit azelőtt sose. Hatalmas köszönettel, Hajnalka"

***

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8