Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Stílustanácsadás

Mi is az a színtanácsadás?

A színtanácsadás tulajdonképpen nem más, mint természetes színeid szakszerű, tárgyilagos feltérképezése és a megfelelő színtulajdonságokkal rendelkező színek megkeresése. A közel 100 színkendő segít abban, hogy a saját szemeddel is meggyőződj arról, mely színárnyalatok harmonizálnak az arcod színeivel. Gyere el a K&S Stúdióba és ismerd meg a legjobb színeidet! A színtanácsadás Budapesten, Óbudán érhető el.

Mi is az a stílustanácsadás?

A stílustanácsadás a testalkat felmérésével indul. Nem csupán a legfontosabb méretek rögzítése a cél, de a testalkat jellegzetességeinek felmérése is lényeges. A sziluett alapján megállapítjuk, hogy leginkább melyik testalkat típus jellemzi a testedet és a hosszanti arányokat is meghatározzuk. Ezt követően megkeresük a testalkatodhoz illő szabásvonalakat a nyakkivágástól a nadrághosszig. Végül beszélgetünk az életmódodról és közösen meghatározzuk azt az öltözködési stílust, amely a legjobban tükrözi a személyiségedet. A stílustanácsadás Budapest központjában, Óbudán vehető igénybe. Ez a stílustanácsadás nőknek szól, de a férfiak számára is elérhető hasonló szolgáltatás.

Mi is az a sminktanácsadás?

Talán a sminkelésre jut a legkevesebb idő a hétköznapokban, ezért olyan szépítő nappali sminket keresünk, amely gyors, ugyanakkor üde és természetes hatású. Azonban a szolid sminkek elkészítéséhez is szükség van néhány tudnivalóra, amelyek segítségével az arcformánkhoz, a szemformánkhoz és a bőrtípusunkhoz illeszkedő és így valóban természetes hatású sminket készíthetünk. A sminktanácsadás során megkeressük azt a sminktípust, amely az adottságaidhoz és az egyéniségedhez leginkább passzol. Megbeszéljük, hogy milyen sminktermékekre és eszközökre lesz szükséged a mindennapi sminkelésben. Átnézzük a jelenlegi sminkfelszerelésedet, ezt követően pedig egy nappali sminken bemutatom neked az elméletben megbeszélteket. A sminktanácsadásra Budapesten kerül sor.

A stúdióról

A stílustanácsadások helyszíne: Óbuda, Óváros.

Megközelíthető: 1-es villamossal, 29-es, 106-os, 34-es busszal, az 5-ös HÉV-vel a Szentlélek téri megállónál, vagy 9-es, 111-es busszal a Kiscelli utcánál leszállva.

Stúdióm egykor igazi leánylakás volt, melynek helyét mára átvette a stílustanácsadás, de igyekeztem megőrizni annak otthonos hangulatát, intimitását, nőiességét.

Szeretem reggel a Dunán megcsillanó sugarakat, a környék régi óbudai hangulatát. Napközben a templom harangja jelzi, hogy az idő gyorsan szalad, este pedig fecskecsapatok csivitelésével ér véget a munkanap.

Napfényes és panorámás stúdióm légkondícionált, télen-nyáron kényelmes és barátságos környezetet teremt a tanácsadásokhoz.

A szolgáltatások előzetes egyeztetés alapján, hétköznap 9-20 óra között és szombaton 9-15 óra között vehetők igénybe.

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8