Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Stílusváltó program

Megújulás az élet közepén...

Nem érzed jól magad a bőrödben? Megújulásra vágysz? Változtatni akarsz az életeden?

Miért ne alakíthatnád a benned lévő feszültségeket pozitív energiává és használhatnád azt önmagad „újratervezésére” egy STÍLUSVÁLTÁSRA?

4 ok, amiért érdemes a kurzuson részt venned:

1. Megnövekszik az önbizalmad, megújul a külsőd

Ahelyett, hogy sajnálod önmagad és elmerülsz a középkorúak válságának nevezett lelkiállapotban, tehetsz valamit magadért, a megújulásért. Tehetsz előre egy nagy lépést az útkeresés folyamatában azzal, hogy megismered önmagad, az adottságaidat és megtalálod az új stílusodat, az új megjelenésedet.

2. A stílusváltás csak az első lépés, melyet követnek majd további változások is

Megjelenésed megújulása elősegítheti a további fejlődést. A megnövekedett önbizalom és a megújult külső elfújja a „válsághangulatot” és optimistán, energiákkal feltöltődve vághatsz bele új életed megtervezésébe, megvalósításába.

3. Gyakorlatias, azonnal hasznosítható tudást kapsz

A program célja, hogy azonnal elindulhass önmagad megismerésének, önmagad elfogadásának ösvényén. Bár ezt az utat csak te járhatod be, csak te taposhatod ki az ösvényt, de én megmutatom, hogy ezt az erőfeszítést hogyan teheted könnyebbé és élvezhetővé.

4. Kedvezménnyel veheted igénybe a szolgáltatásaimat

Ha a kurzus végén úgy érzed, hogy további segítségre van szükséged, szeretnéd megtudni a színtípusodat és a testalkatoddal kapcsolatban is kikérnéd a véleményemet, vagy szeretnéd, ha a gardróbrendezésben, vagy a vásárlásban a segítségedre lennék, 20%-os kedvezményt kapsz.

Hogyan működik az online kurzus?

A kurzus 10 leckéből áll, tartalmaz letölthető ppt és pdf állományokat, hang- és videóanyagokat, melyeket a megrendelést követően az e-mailedre eljuttatott linkkel érhetsz el. A leckéket a saját időbeosztásodnak megfelelően dolgozhatod fel, nincs időhöz kötve. A kurzus anyagainak elérhetőségét 1 évig biztosítom számodra.

Kinek ajánlom a kurzust?

azoknak a hölgyeknek, akik megújulásra vágynak
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8