• .

Komplex stílustanácsadás

Szeretnéd megtalálni egyéni stílusodat, de nem tudod hogy kezdj hozzá? Stílusváltásra készülsz? Ezen a komplex tanácsadáson kellő muníciót kapsz, hogy elindulj!

Ajándék:

 • A színtípusodnak megfelelő színkártyát, mely segít a vásárlások során a színek beazonosításában, 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg.
 • A találkozóról ingyenes munkafüzet is készül, melyben összegyűjtöm számodra a tanácsadáson elhangzott  információkat.
 • Az elkészült sminkről fotót készítek számodra

Szín

 • A szín- és stílustanácsadás első lépésében kicsit megismerkedünk egymással. Megbeszéljük, hogy milyen az életmódod, hogy számodra melyek az alapvető szempontok az öltözködéssel, a megjelenéssel kapcsolatban.
 • Megbeszéljük, hogy milyen konkrét kérdésekre szeretnél választ kapni a tanácsadás során, vagy hogy milyen konkrét motívációk vezettek arra, hogy tanácsot kérj tőlem...
 • Az ismerkedés percei után a gyakorlati teendők következnek. Először is színkendők segítségével megkeressük a hozzád illő színcsoportot, vagyis az alapszíntípusodat, majd ezen belül a rád leginkább jellemző altípust. Meghatározzuk, hogy melyek a legelőnyösebb színeid és színkombinációid, melyekkel "kiszínezheted" a ruhatáradat.
 • Elmondom, hogy a színtípusodhoz melyek a legelőnyösebb sminkszínek, hajszínek és a kiegészítők színeiről, anyagairól is ejtünk néhány szót.
 • A tanácsadás során színtablókkal, színkártyákkal teszem számodra szemléletessé az elmondottakat.

Stílus

 • A tanácsadás második részében a testalkatod felmérése következik.  Megnézzük, hogy a testednek milyen alapvető jellemzői vannak, mely részeket kell feltétlenül megmutatni, hangsúlyozni és melyeket érdemes korrigálni az öltözködéssel.
 • Ezt követően meghatározzuk a hozzád illő szabásvonalakat, anyagokat, mintákat.
 • A következő lépés a rád jellemző stílus meghatározása. Milyen is vagy valójában és mi a célod az öltözködéssel? Kiválasztjuk a stílusirányzatok közül azt, vagy azokat, melyek leginkább tükrözik az egyéniségedet és amelyre építve kialakíthatdod egyedi megjelenésedet.

Smink

 • A sminktanácsadás eslő lépéseként megállapítjuk az arcod jellegzetességeit, például az arcformádat, a szemformádat és a bőrtípusodat.
 • Ezt követően megkeressük azt a sminkstílust, mely az adottságaidhoz és az egyéniségedhez leginkább passzolnak.
 • Megbeszéljük, hogy milyen sminktermékekre és eszközökre lesz szükséged a mindennapi sminkelésben. Átnézzük a jelenlegi sminkfelszerelésedet.
 • Egy nappali sminken bemutatom neked az elméletben megbeszélteket.

Hogyan készülj a tanácsadásra?

 • lehetőség szerint smink nélkül érkezz
 • lehetőség szerint nadrágban és nem túl bő felsőrészben érkezz, hogy az alkatodat fel tudjuk mérni
 • számíts rá, hogy amennyiben festett a hajad, le fogjuk takarni
 • hozd magaddal a sminkkészletedet, hogy átnézzük
 • fényképezd le (természetes fénynél), vagy hozd magaddal azokat a ruhadarabokat, amelyek a kedvenceid és kíváncsi vagy, hogy megfelelnek-e a színtípusodnak
A 5 órás (igény esetén 2x2,5 óra) tanácsadás végén tudni fogod, hogy merre indulj megjelenésed alakításában!
A tanácsadás ára: 55.000 Ft. Helyszín: 12. kerület, Krisztina krt. 31-33.

Szolgáltatás megrendelése

Rendeld meg most a szolgáltatást!

Neved: *:
E-mail címed: *:
Telefonszámod: *:
Az igénybe venni kívánt szolgáltatás kiválasztása *:
Milyen típusú szolgáltatást kérsz? *:

Kérlek javasolj 3 számodra megfelelő időpontot, nap és óra megjelölésével! *:
Ha egyéb kérdésed, megjegyzésed van, a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek itt írd meg!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vendégeim visszajelzéseiből:

"40  éves lettem és elbizonytalanodtam magammal kapcsolatban. Örülök, hogy rátaláltam Ágira! Ez a kombinált tanácsadás nagyon jót tett az önbizalmamnak. Már tudom, hogy milyen színekben nézek ki a legjobban, megértettem, hogy a testemet nem kell takargatnom és "vén" fejjel megtanultam olyan sminket készíteni, ami nem feltűnő, de mégis hatásos. A legfőbb tanúlság pedig az, hogy minden nőnek jár egy kis idő önmagára. Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, más sem működik..."

Kovács Ivett, Budapest

"A lányom 16 éves. Vörösre festette a haját, kiszedte a szemöldökét, már nem is hasonlított magára. Valamit tennem kellet. Ha megtiltom, hogy sminkeljen, vagy fesse a haját, csak olaj a tűzre. Akkor fedeztem fel ezt a tanácsadást, és befizettem rá a lányomat. Azóta elmaradt a vörös hajszín, sokkal szolídabbak a sminkjei és kezd magára találni. Öröm ránézni. :) Hálás vagyok ezért!"

Páll Anna, Kispest

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8