K&S Stúdió - stílustanácsadás felsőfokon

Színkártya a 12 színtípus számára

 Ismered a színtípusodat mégis gondot okoz a megfelelő színek kiválasztása a vásárlás során?

► Elbizonytalanodsz a megfelelő színkombinációk összeállításakor?

► Nem ismered fel a neked való sminkszíneket?

A K&S Stúdió speciális színkártyáját úgy terveztem meg, hogy a vásárlás során - legyen az ruházati termék, vagy sminktermék – könnyen megtaláld a színtípusodnak megfelelő árnyalatokat.

↓ Ha szeretnél még több képet látni a színkártyákról, kattints a KÉPGALÉRIA gombra.
↓ Előrendelésedet az ELŐRENDELÉS gombra kattintva adhatod le.
MEGRENDELÉS KÉPGALÉRIA

Még nem ismered a színtípusodat? Gyere el színtanácsadásra és viseld a legjobb színeidet, hogy mindig harmonikus  legyen a megjelenésed!

Mitől egyedi a K&S Stúdió színkártyája?

 • Tartalmazza az adott színtípus 40 legjellemzőbb színét, a színkör minden színcsoportjából válogatva. A 40 legjobb színeden belül találsz semleges bázisszíneket, valamint fő- és kiegészítő színeket is, megkönnyítve ezzel egy jól variálható és minden igényt kielégítő, változatos alapruhatár összeállítását.
 • Színcsoportokba rendezve találod meg benne a jellemző színek különböző árnyalatait
 • A színkártya azonban nem csupán a legjellemzőbb színeidet tartalmazza, de segítséget nyújt a színek párosításában is. 16 féle, a színtípusodra jellemző színhármast is találsz a színkártyában. Ha nehézséget jelent a színtípusodra jellemző harmonikus színösszeállítások kiválasztása, bátran használd ezt a segítséget!
 • Külön színpaletták segítik a sminkszínek kiválasztását: 32 szemfesték árnyalat, 4 pirosítószín és 6 rúzsszín található a kártyán

A színkártya elrendezése

 • 1. oldal: elülső fedőlap
 • 2. oldal: az adott színtípusra jellemző színpaletta
 • 3-7. oldal: színcsoportok - 5x8 árnyalat
 • 8-9. oldal: 16x3 színkombináció
 • 10. oldal: szemhéj színező árnyalatok (32 szín)
 • 11. oldal: 6 rúzsszín + 4 pirosítószín
 • 12. oldal: hátsó fedőlap

A színkártya adatai

 • 12 oldal, leporelló formátumban
 • mérete összehajtva kb. 7 cm x 10 cm, vastagsága kb. 0,5 cm
 • anyaga 250 grammos műnyomó papír
 • A színkártyát A7 méretű esztétikus, zárható tokban kapod meg, hogy biztonságosan tárolhasd és magaddal vihesd a vásárlások alkalmával. 
  Kis mérete miatt a színkártya a legkisebb női táskában is kényelmesen elfér.
 • A színkártya ára: 7.000 Ft  - Fizetés előre utalással. A színkártyát ajánlott levélben juttatom el a címzetthez, Magyarország területén ingyenesen! 
 • Bármely tanácsadás igénybevétele mellett a színkártya ára: 5.000 Ft

Kinek ajánlom a K&S Stúdió színkártyáját?

 • mindazon hölgynek,  aki ismeri ugyan a színtípusát, de a vásárlás és az öltözködés során szüksége lenne némi segítségre a megfelelő színek kiválasztásához
 • minden hölgynek, aki színtípusának megfelelő sminkeszközöket szeretne vásárolni és üde, vagy elegáns sminkeket készíteni
 • remek ajándék azoknak a szeretteinknek, akik ismerik a színtípusukat

Színkártya megrendelése

Rendeld meg a K&S Stúdió egyedi fejlesztésű színkártyáját!

Neved *:
E-mail címed *:
Posta címed (ahová a színkártyát kéred) *:
Számlázási címed (ha eltér a posta címtől):
Telefonszámod (nem kötelező megadni):
A színkártya kiválasztása *:
Ha egyéb kérdésed, megjegyzésed van, a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek itt írd meg:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

Bemutatkozás

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nem tudom mit csinált az én urammal, de miután kilépett Öntől egy órán keresztül beszélt színekről, stílusokról és olyan szavakat használt, amiket soha nem gondoltam, hogy valaha is kimond. Közölte velem, hogy mostantól 5 színen kívül többet is meg tud majd különböztetni, kidobhatom az összes barna ingét, mert az nem áll jól neki, felvesz majd pirosat és jelentsem be a szabóhoz. 2 percre van tőlünk itt Győrben egy szabó, eddig a be nem megy kategória volt. Kérdeztem tőle, hogy egy kicsit se unta? Bevallotta, hogy azért néha elvesztette a fonalat, de ahogy Ön körbe írta a rövid lábát, meg a rövid nyakát, az külön élmény volt és tanult Öntől. Neki feltesznek egy háromszorosan összetett mondatot és képes rá igennel vagy nemmel felelni, miközben átgondolta az összes lehetséges variációt. Szerintem az Ön hatására hamarosan megvesz olyan ruhadarabot, amit azelőtt sose. Hatalmas köszönettel, Hajnalka"

"A tanácsaid nagyon hasznosak lesznek, tisztában vagyok vele, hogy türelemre és időre van szükség, hogy  kialakuljon egy új alapruhatár, amiben majd jól érzem magam, de sikerült megmutatnod merre induljak el. Gratulálok a munkádhoz, szakmailag nagyon felkészült vagy, sok ismerősömnek meséltem mar Rólad, mert tényleg nagyon meg vagyok elégedve. Éva"

"Régóta olvasgatok stílus blogokat és számomra te vagy a leghitelesebb, legkifinomultabb, ezért is mentem el hozzád. Nem csalódtam! Külön élmény volt, hogy nem csupán a külsőmet, de a "lelkemet", a személyiségemet is igyekeztél megismerni. Úgy érzem, hogy a segítségeddel sikerülni fog új életet kezdenem. Hálával: Barbara"

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Örülök, hogy eljutottam Hozzád és részt vettem a tanfolyamon!" Krisztina

"Köszönöm a rengeteg munkát! Nagyon izgi volt!" Zsanett

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

"A nyugodt, intelligens, kedves személyiséged és a sugárzó emberszereteted nagyon inspirálólag hatott rám. Köszönöm a pozitív gondolatokat!" Szera