Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Színmánia

12 színtípus, 12 zöld árnyalat

12 színtípus, 12 zöld árnyalat

Tavasz lévén, a szemünk előtt válik zölddé a természet, egyértelmű, hogy ennek az évszaknak a zöld különféle árnyalatai az uralkodó színei. A ruhaüzletek is megtelnek hívogató tavaszi zöldekkel, de vajon melyik árnyalatot válasszuk? Egyáltalán viseljünk-e zöldet?

tovább

Mire jó a színkártya?

Mire jó a színkártya?

A színtípus meghatározásával nem ér véget az az út, amely a tökéletes gardrób kialakításához vezet. A tudatos vásárlás, a színek tudatos kiválasztása egy tanulási folyamat, melyben a színkártya használata segítségedre lehet. Ebből a bejegyzésből megtudhatod, hogy mikor és hogyan használd.

tovább

Élénk tél versus élénk tavasz

Élénk tél versus élénk tavasz

Ugyan két „közeli” színtípusról van szó, a tipikus élénk tavaszt mégsem téveszthetjük össze a tipikus élénk téllel. Mindkettő ragyog, mindkettő odavonzza a tekintetet, de bőrük és hajuk színe szemlátomást különbözik egymástól. Azonban az élet és benne a színtanácsadás nem mindig ilyen egyértelmű...

tovább

A színtanácsadás nem a démonok világa – a színanalízisről szakmai szemmel

Sok butaságot olvashat az ember a színtanácsadással kapcsolatban, minden és mindennek az ellenkezője fellelhető a világhálón. A minap megakadt a szemem egy bejegyzésen, amelynek szerzője arról értekezett, hogy kezdő tanácsadóként gyakran félre analizálta a vendégeit, ennek okát pedig abban látja, hogy rossz „látásmódot” tanult meg és az itthoni szakma „démonizál” egyes színtípusokat.

tovább

Kombináld profi módon a színtípusod színeit!

Ismered a színtípusodat, mégis gondot jelent a színek kombinálása? Szeretnél könnyen alkalmazható praktikákat tanulni, amelyekkel a színtípusodnak és az egyéniségednek megfelelő, stílusos és mutatós színkombinációkat hozhatsz létre? Akkor gyere el január 25-én, szombaton a kiscsoportos workshopra!

tovább

12 színtípus, 12 piros árnyalat

12 színtípus, 12 piros árnyalat

Folytassuk a legjellemzőbb színek árnyalatait színtípusonként bemutató sorozatot a piros szín különböző változataival. Pipacspiros, meggypiros, tulipánpiros, málnapiros, tiszta piros és sorolhatnám a különféle árnyalatokat. De vajon melyik színtípus számára melyik a legelőnyösebb?

tovább

12 színtípus, 12 kék árnyalat

12 színtípus, 12 kék árnyalat

Ebben a most induló sorozatban a legfontosabb színek árnyalataira koncentrálunk. A színanalízis lényege, hogy az egyes színek különféle árnyalatait próbáljuk az arcunkhoz és megfigyeljük, hogy az alapvető színtulajdonságok változatai hogyan hatnak a természetes színeinkre. Az első részben a kék árnyalatait vesszük górcső alá. Kiválasztjuk a 12 színtípus legjellemzőbb kék árnyalatait.

tovább

A három szín szabály

A három szín szabály

Amikor az öltözködés során színeket kombinálunk, inkább csak az érzéseink után megyünk, mintsem hogy tudományos elméletek alapján állítanánk össze a szettjeinket. Most mégis javaslok egy szabályt, amely ugyan nincs kőbe vésve, de sok esetben hasznát veheted majd az öltözködésben.

tovább

A hideg nyár színkombinációi

A hideg nyár színkombinációi

A lágy nyár színtípussal indított sorozat most a hideg nyár jellegzetességeinek bemutatásával folytatódik. Színszakértőként gyakran tapasztalom, hogy a színek kombinálása még akkor is gondot jelent a vendégeimnek, ha egyébként ösztönösen a helyes színtartományból válogatják a ruhatárukat.

tovább

Színtanácsadás haladóknak: mályva, vagy lazac?

Színtanácsadás haladóknak: mályva, vagy lazac?

Ebben a sorozatban igyekszem a színtanácsadások alkalmával és a hozzám írt levelekben, vagy Facebook posztokban feltett kérdésekre válaszolni, hiszen valószínűleg másokban is felmerülnek ugyanazok a gondolatok a színtípusokkal, színekkel kapcsolatban. Ezek a részletkérdések nagyon fontosak lehetnek a színtípusotoknak megfelelő árnyalatok beazonosításakor.

tovább
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8