• .

A Pantone 2017 őszi színpalettái

 

Nem tévedés, a Pantone két színpalettát tervezett az idei őszi szezonra. Egyet a new yorki divathétre, a másikat a londonira. A stílustanácsadó pedig ismét vakarhatja a fejét, ha vendégei a divatszínekre vágynak, hiszen ezek a paletták "természetesen" őszi színektől hemzsegnek.

London

New York

Könnyű helyzetben vagyok, ha ősz színtípusba tartozó, szépülni vágyó hölgyről (esetleg úrról) van szó. Számos színt és színkombinációt ajánlhatok ezekből, az egyébként csodás árnyalatokból. Nézzünk is meg néhányat a teljesség igénye nélkül!

A két palettából számtalan lágy-, meleg-, vagy sötét ősz színvariáció összeválogatható.

Kisebb a mozgástér a másik meleg színtípusnál. A tavasz színei ugyanis alapvetően élénkek, így ebből a zömében telítetlen színskálából kevesebb meleg és élénk variáció hozható össze.

A hideg színeknél még nehezebb a helyzet, bár a Pantone azért egy-két hideg színnek (és egy univerzális tengerészkéknek) is hagyott helyet a 2017 őszi palettán.

A tél élénk, hideg és sötét színei csak mutatóban vannak jelen. Azért néhány variációt találhatunk számukra. Például ezeket:

A nyár színtípust megörvendeztetett a Pantone néhány szép, vissszafogott hideg árnyalattal, így ők sem maradnak divatszínek nélkül idén ősszel.

Végül nézzük meg, hogy a tervezőknek milyen inspirációt nyújtottak a Pantone idei őszi színei:

A képek forrása: Pantone, Google

***

vissza

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8