• .

Kombináld profi módon a színtípusod színeit!

 

Ismered a színtípusodat, mégis gondot jelent a színek kombinálása? Szeretnél könnyen alkalmazható praktikákat tanulni, amelyekkel a színtípusodnak és az egyéniségednek megfelelő, stílusos és mutatós színkombinációkat hozhatsz létre? Akkor gyere el január 25-én, szombaton a kiscsoportos workshopra!

A harmonikus színkombinációk nem a véletlen művei. A színrendszernek logikája van, amely gyakorlatilag tálcán kínálja számunkra a profi megoldásokat. A feladatunk csupán az, hogy megkeressük a színtípusunk palettáján belüli színtani összefüggéseket és olyan színkombinációkat állítsunk össze ezekből, amelyek az ízlésünkhöz, a habitusunkhoz a legközelebb állnak.

Találjuk meg közösen a te színkombinációidat, amelyeket aztán egyszerűen és profi módon alkalmazhatsz a mindennapokban.

Kinek ajánlom ezt a workshopot?

Aki már ismeri a színtípusát, de szeretné még tovább növelni az ismereteit, magabiztosabban összeválogatni a szettjeit, bátrabban bánni a színtípusában szereplő színek kombinálásával.

Időpontok:

2020. 01. 18., szombat 10:00-14:00   betelt

2020. 01. 25., szombat 10:00-14:00

Helyszín: Óbuda, Kiskorona utca 10.

Részvételi díj: 20.000 Ft

Részvételedet 5.000 Ft előleg átutalásával tudom biztosítani.A fennmaradó 15.000 Ft a workshopon, a helyszínen, készpénzben fizetendő.

Keszler Ágnes
10918001-00000028-64390006 (UniCredit Bank)

Ha valami közbejön és mégsem tudsz részt venni a workshopon, az előleget felhasználhatod egy másik alkalommal megrendezésre kerülő workshopra.

Maximális létszám: 5 fő

Jelentkezz a workshopra az alábbi űrlap kitöltésével!

Jelentkezem az online workshopra!

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:
Számlázási címed: *:
Színtípusod:
Lefoglalt helyek száma *:Kérdés, megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8