Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Vásárlási tudnivalók

Általános vásárlási feltételek

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

 

 • Az Ella stíluskönyve című e-könyv és a digitális színkatalógus megrendelése és letöltése az interneten keresztül történik.
 • Az e-könyv és a digitális színkatalógus megvásárlásához regisztráció szükséges a www.kommunikacio-stilus.hu weboldalon.

REGISZTRÁCIÓ

 • A regisztráció a regisztrációs űrlap pontos kitöltésével, az "Általános vásárlási feltételek" elfogadásával és az info@kommunikacio-stilus.hu e-mail címre való elküldésével válik érvényessé.
 • A tévesen, vagy nem megfelelően kitöltött űrlapot érvénytelennek nyilvánítjuk. A szolgáltató www.kommunikacio-stilus.hu honlap üzemeltetője semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás és nem valós adatokból eredendő téves teljesítésért. Az ebből eredő kár megtérítését azonban követelheti a hibás adatot megadó vásárlótól.

TERMÉKEK

 • A vásárolt termékek megnevezése: elektronikus könyv
 • A vásárolt termékek megnevezése: digitális színkatalógus
 • A vásárolt termékek részletes ismertetője a www.kommunikacio-stilus.hu honlapon található.

 

VÁSÁRLÁS ÉS LETÖLTÉS

 • A kitöltött űrlapnak a szolgáltatóhoz való eljuttatásával és a vételár átutalásával a vevő kijelenti, hogy megismerte és elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával.
  • Az e-könyvnek a www.kommunikacio-stilus.hu weboldalról való letöltésével kapcsolatos esetleges technikai problémákért az oldal tulajdonosa felelősséget nem vállal. Technikai probléma esetén az üzemeltető (ORIENT- WEB Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.) illetékes (Székhely: 3534 Miskolc, Gőz u. 7., telefon: 36 46/200-400 e-mail cím: info@honlapom.hu).
  • Ha a vásárló az e-könyvet bizonyíthatóan kifizette, de letölteni nem tudja és a hibát a webhely szolgáltatója nem tudja orvosolni, az e-könyvet elektronikus levél útján kapja meg.
  • A megrendelés elküldése után elektronikusan a megrendelés már nem módosítható vagy törölhető. Az ügyfélnek jogában áll a megrendelést követően, de még az e-könyv letöltése előtt a rendelését módosítani, illetve a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A megrendelés módosítását vagy visszavonását a számla kiállításáig az ügyfél az info@kommunikacio-stilus.hu e-mail címen teheti meg.
  • A megrendelő akkor kapja meg a hozzáférést az e-könyvhöz, ha a vételárat a megadott számlaszámra átutalta.

Fizetési lehetőségek:

 • Postai átutalás

Miután a szolgáltató megkapta a megrendelő e-mailjét,  a szolgáltató visszaigazoló e-mailt küld vásárlási szándék regisztrálásáról és a megrendelés számáról. Ebben a levélben küldi meg a bankszámlaszámot is, amelyre Ella stíluskönyvének vételárát a megrendelő postai csekken feladhatja. A vételár megérkezését követően a szolgáltató aktiválja a regisztrációt.

 • Banki átutalás

Miután a szolgáltató megkapta a megrendelő e-mailjét,  a szolgáltató visszaigazoló e-mailt küld vásárlási szándék regisztrálásáról és a megrendelés számáról. Ebben a levélben küldi meg a bankszámlaszámot is, amelyre Ella stíluskönyvének vételárát a megrendelő átutalhatja. A vételár megérkezését követően a szolgáltató aktiválja a regisztrációt.

 A leadott rendelésedtől a megrendelő visszaléphet mindaddig, míg az e-könyvet nem töltötted le. (Ebben az esetben a szolgáltató levonás nélkül visszafizeti a vételárat, ha már átutaltad.) Az e-book letöltését követően már nincs mód az elállási jog gyakorlására.  Az elállási szándékot a megrendelő írásban jelezheti az info@kommunikacio-stilus.hu e-mail címen jelezheti.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek. Bővebb információért kattintson ide.

Jogosulatlanul használt bankkártyával történő fizetésért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A www.kommunikacio-stilus.hu honlap üzemeltetője semmilyen módon nem felelős

 • az internetes hálózat azon működési hibáiért amelyek megakadályozzák a www.kommunikacio-stilus.hu honlap akadálytalan működését és a vásárlást.
 • a vételi eszköz, vagy a kommunikációs vonalak meghibásodásáért
 • bármely adat (pl.elektronikus levél) elvesztéséért
 • az e-könyvben elhelyezett kívülre mutató linkek működéséért
 • bármely szoftver és program nem megfelelő működéséért
 • vírus okozta letöltési akadályokért

A szolgáltató bármikor megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. A változás a weblapon történt megjelenés időpontjától lép hatályba.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 

A felhasználási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a szerzői jogról szóló1999.évi LXXVI. Törvényt és a Polgári Törvénykönyv Szabályait kell alkalmazni.

Jogi nyilatkozat

Ella stíluskönyve részleteiben, vagy egészében sem másolható, formázható, alakítható át vagy továbbítható semmilyen módon és semmilyen eszközzel, elektronikus, mechanikus, fénymásolási, hangfelvételi vagy egyéb úton a szerzővel kötött írásos szerződés nélkül. Bármilyen egyéb felhasználás, terjesztés vagy fordítás is csak a szerzővel kötött írásos szerződés útján törvényszerű.

Szerzői jogi védelem

A megvásárolt és letöltött PDF fájlt csak a vásárló használhatja, más természetes és jogi személynek át nem adhatja. A file nem nyomtatható, másolat a könyv részleteiből, vagy egészéből nem készíthető, a szöveg nem szerkeszthető.

Budapest, 2015. április

***

 

google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8