40+ STÍLUS PROGRAM

Téged is elért a "para kor"?

Mi, negyvenesek, ötvenesek sokfélék vagyunk. Némelyikünk már nagymama, mások pici gyermeket nevelnek, sokan az üres fészek szindrómától szenvednek ezekben az években. Van köztünk olyan, aki hosszú ideje házas, mások éppen a párjukat keresik. Vannak, akik a gyermeknevelést tekintik hivatásuknak, mások vezető beosztásban dolgoznak. Csak néhány példa arra, hogy mennyire heterogén a mi korosztályunk.

Tapasztalatom szerint, mindezek ellenére számos dolog egységbe kovácsol bennünket. Mindenek előtt az, hogy negyven felett, valamikor mindegyikünk eléri azt az életkort, amitől korábban tartott. A "para kort" - amikortól már nem leszünk fiatalok - legtöbbünk a negyvenedik születésnapjára datálja, az optimistábbak sokkal későbbre, de olyanokkal is találkoztam már, akik jóval negyven alatt "parázni kezdtek" az öregedés miatt.
Vendégeim jelentős része elmúlt 40 éves.  Legtöbbször azzal a céllal jönnek el hozzám, hogy nőiességüket és ezzel együtt önbizalmukat megőrizzék, új lendületet adjanak a megjelenésüknek, felülírják 1-2 évtizedes rutinjaikat az öltözködés, vagy a sminkelés terén.

Saját példám is azt mutatja, hogy negyven felett nem csupán a külsőnket újíthatjuk meg, de akár új életet is kezdhetünk.  Megtalálhatjuk a társunkat, új hivatásra lelhetünk, vállalkozásba fogni és azt sikeresen működtetni sem késő. Ezen az úton lehet az első lépés a külső harmónia megteremtése. Elárulom, számomra is a ez volt a kiinduló pont… :)
Bármi legyen is az ok, ami hozzám vezet,
 • ha csupán megerősítésre van szükséged,
 • ha elbizonytalanodtál a külsőddel kapcsolatban
 • ha szeretnél a nőiességedben megújulni
 • ha kívülről befelé építkezve szeretnél új erőre kapni
 • ha munkahelyváltásra készülsz
 • ha a párodat keresed
szívesen segítek megtalálni ennek módját. Várlak a tanácsadásaimon! A tőlem kapott tudással a jövőben saját magad stílusszakértője lehetsz.

Ne parázz!

A vonzó megjelenést nem centikben, kilókban, vagy években mérik! Ami igazán fontos, az a harmónia és az önismeret.

A 40+ stílus program  egy komplex, mindenre kiterjedő stílustanácsadás, amely a negyven felettieket érintő speciális kérdésekre is kitér:
 • Hogyan változtass az öltözködéseden, ha felszedtél néhány kilót?
 • Hogyan állítsd össze a szettjeidet, ha gyakran vannak hőhullámaid?
 • Követheted-e ugyanazt a stílust, amit megszoktál a 30-as éveidben?
 • Milyen színeket használj és melyeket kerüld, hogy üdébb legyen a megjelenésed?
 • Arcod változásait hogyan ellensúlyozd a sminkeléssel? Mi az, amin érdemes változtatnod?
 • Mi legyen az őszülő hajaddal? Vállald fel, vagy válassz harmonikus hajszínt?

adj új lendületet nőiességednek!

1
Először is színkendők segítségével megkeressük a hozzád illő színcsoportot, vagyis meghatározzuk az alap színtípusodat, majd ezen belül a rád leginkább jellemző altípust is megkeressük. Mindezt tükör előtt, jó fényviszonyok mellett tesszük, így te is megbizonyosodhatsz arról, hogy mely árnyalatok állnak a legjobban, melyektől ragyog a szemed, melyektől lesz üde az arcod és azt is látni fogod, hogy melyik színeket érdemes kerülnöd.
2
A tükör előtt állva szemrevételezzük tested optikai képét. Mi ez, amire a szemünk fókuszál, mi az ami hangsúlyos, vannak-e arányeltolódások. Ezt követően mérőszalaggal megmérjük a legfontosabb méreteidet, hogy pontos képet kapjunk az arányaidról. Itt érhetnek meglepetések: gyakran nem ugyanazt látjuk, mint amit a mérőszalag mutat.
A szabásvonalak segítenek nekünk abban, hogy optikailag kiegyenlített, arányos legyen a testünk. Ha kell, kicsit "becsapjuk" a szemünket. Ezen kívül arra is ügyelünk, hogy tested szép részleteit kiemeljük, oda irányítsuk a tekintetet. A fejed búbjától a lábfejedig minden porcikádhoz megkeressük az ideális szabásvonalakat, formákat.
3
A sminktanácsadáson első lépésként megállapítjuk az arcod jellegzetességeit, például az arcformádat, a szemformádat, a szád formáját és a bőrtípusodat. Ezeknek az egyedi jellemzők fontosak ahhoz, hogy a hozzád leginkább illő sminkmegoldásokat válasszuk.
Színtípusod ismeretében jól körülhatárolhatók azok a színek, amelyeket a sminkelés során érdemes használnod. Az első és legfontosabb, az alapozó színének meghatározása, majd a szemöldök, a szempilla, a tusvonal, a szemhéj színezők, a pirosítók és a rúzsok is sorra kerülnek.
Átnézzük a jelenlegi sminkeszközeidet és kiválogatjuk azokat, amelyeket a továbbiakban is bátran használhatsz. Megbeszéljük, hogy ezeken kívül milyen eszközökre, termékekre lehet még szükséged.
4
A tanácsadás végén egy speciálisan a 40+ korosztálynak készült e-bookot kapsz, amely segít neked a stílusod, nőiességed megőrzésében, fejlesztésében. Az e-book inspiráló példákon és praktikus tanácsokon keresztül mutatja meg, hogy középkorúként hogyan lehet frissességet vinni a megjelenésedbe.
 
A 40+ program ára: 65.000 Ft. | 2 fő részére ára: 55.000 Ft/fő

Nem tudsz dönteni? Egyedi kérésed van? 

Bónuszok, amelyek a program után várnak rád

szinkartya

Ajándék színkártya

Ha ezt a programot választod, az általam tervezett, 7.000 Ft értékű színkártyát ajándékba kapod. A színtípusodnak megfelelő színkártya remek segítség a ruha és sminktermékek vásárlásakor, de segít a színeid kombinálásában is.
vasarlas

Gardróbrendezés, közös vásárlás kedvezménnyel

Ha szeretnéd, hogy ruhatáradat is átnézzem, vagy a vásárlások során van szükséged segítségre, egyedi árszabással, kedvezményesen vehet igénybe ezeket a szolgáltatásaimat.
emlek

Emlékeztető füzet

Az emlékeztető füzetben, képekkel és illusztrációkkal fűszerezve, összefoglalom mindazt, amit a színtanácsadáson láttál, hallottál. Ennek az emlékeztetőnek a későbbiekben is jó hasznát veszed majd, ha fel akarod frissíteni a tanácsadáson tanultakat.
ws

VIP programok

Ha már ismered a színeidet, meghívást kapsz haladó workshopjaimra, tematikus rendezvényeimre, amelyeken a benneteket érdeklő speciális témákat járunk körbe, közösen, szakértő vendégekkel.
telefon

Ingyenes email-es, vagy telefonos konzultáció

Ha a színtanácsadás után bármikor kérdésed van, elbizonytalanodsz, szeretnél tanácsot kérni egy konkrét kérdésben, számodra keress bátran telefonon, vagy email-en! A konzultáció számodra ingyenes.
template badge layout mock up visual blank concept

Kedvezményes brandstyling szolgáltatások

Ha vállalkozó vagy és nem csak saját megjelenésed, de az általad dédelgetett brand alakításában is szeretnél segítséget kérni tőlem, kedvezményes díjszabással, gyors és igényes munkával várlak.
stylist class=

Tetszik a program? Akkor ne habozz tovább! Ígérem, hogy életre szóló élményben lesz részed! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek és együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldásokat! Várlak szeretettel!

Igen, döntöttem!

FIGYELEM! Ha látni szeretnéd a szabad időpontokat, választhatod a fenti menüben ↑ található ONLINE IDŐPONTFOGLALÁST is.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!