Regisztrálj, hogy minden új blogbejegyzéshez és más fontos információkhoz hozzájuss:

Blog

stilus

Öltözködési stílusok

Előbb-utóbb mindenki megkísérli kialakítani az egyéniségéhez és/vagy mindennapi tevékenységéhez leginkább illeszkedő öltözködési stílust, vagy stílusokat. Több stílust is alkalmazhatunk az alkalomnak megfelelően, de öltözködésünk fő vonulatában maradjunk meg egy stílus mellett. A különböző stílusok folyamatos váltogatása (főleg a nők esetében fordul elő gyakran) a kialakulatlan személyiségre utaló jelzés, amit jobb, ha elkerülünk. Az egyszer dámának, máskor pajkos tinédzsernek öltöző hölgyek ne csodálkozzanak, ha senki sem veszi komolyan őket.

Megnézem
szinek

Az évszak típusok meghatározása - 4 alap színtípus

Tapasztalatból tudom, hogy a színtípusok meghatározása és értelmezése nem egyszerű feladat, nem véletlen, hogy színkendős tanácsadás nélkül valamire való tanácsadó nem mond végleges véleményt. Ebben az írásban a téma iránt érdeklődők számára összefoglalom, hogy milyen elméleti alapokon nyugszik a színtanácsadás. Nem bíztatlak benneteket azzal, hogy a bejegyzés végére tudni fogjátok a színtípusotokat, bár előfordulhat, hogy a karakteres színtulajdonsággal rendelkezők már most magukra ismernek.

Megnézem
testalkat

A testalkat-elemzés alapjai

Bár testünket láthatjuk nap, mint nap a tükörben, mégis gyakran elbizonytalanodunk, amikor a különféle testformákról és az ezekhez illő ruhafazonokról olvasunk. Testünk objektív megfigyelése nem is olyan könnyű, hiszen a magunkkal szembeni elvárásaink, vágyaink sokszor pozitív és negatív irányban is torzíthatják a testképünket. Érdemes tehát segítségül hívni a mérőszalagot és rögzíteni testrészeink valódi méreteit. Kezdjünk is hozzá!

Megnézem
Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Ha a blogom egyik bejegyzése ragadta meg a figyelmedet és most jársz először a honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam!
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással, emellett sminkes is vagyok. Több ezer elégedett ügyfél és számtalan szakértői megbízás áll a hátam mögött.
A stílustanácsadáson túl 25 éves kommunikációs tapasztalatom van, így nem csupán stylistként közelítem meg a hozzám fordulók adottságait, hanem kommunikációs szakemberként is. Számos ügyfelem nem csak a megjelenésében kér tanácsot, hanem a cége, vállalkozása arculatának kialakításában, vagy megújításában is.
info@kommunikacio-stilus.hu +36 20 475 4977
ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem és miért érdemes engem választanod, megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.

Fekete Márta

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szép. Este sajnáltam is lemosni."

Gáspár Andrea

"Hálásan köszönöm a velem töltött sok idődet, igazán élveztem minden percét! Az összerakott anyag óriási segítségemre lesz. A rengeteg információtól, amit kaptam, csak úgy zsong a fejem. :)"

Hlaváta Gyöngyi

"Nagyon köszönöm, még életemben nem volt ilyen jó sminkem, remélem én is el tudom majd készíteni! Nagyon jól éreztem magam Nálad."