Online stílus audit

online stilus audit

Ugye te is kíváncsi lennél arra, hogy mások milyennek látnak, hogy milyen is az az első benyomás, amit szavak nélkül keltesz másokban?

De tovább megyek! Ugye te is kíváncsi lennél arra, hogy egy profi kommunikációs szakember, aki egyben stílustanácsadó is, milyennek látna, és milyen tanácsokat adna a megjelenéseddel kapcsolatban, hogy a számodra fontos üzeneteket közvetíthesd?

Az online stílus audit keretében szakmailag alátámasztott, őszinte és objektív visszajelzést kapsz tőlem a jelenlegi megjelenésedről, az a tapasztalatom ugyanis, hogy az ember a környezetétől ritkán kap igazán egyenes és őszinte véleményt önmagáról, még, ha erre rá is kérdez, hiszen a szeretteink és a barátaink elfogultak velünk szemben és óvnak bennünket a negatív visszajelzésektől.

 Ne ijedj meg , nem szándékom, hogy elvegyem az önbizalmadat, sőt éppen ellenkezőleg, empátiával közelítek hozzád és az a célom, hogy légy tisztában a megjelenésedben rejlő lehetőségekkel, tudd, hogy melyek a gyenge pontjaid és tudatosan alakíthasd a külsőd olyanná, amilyenné szeretnéd. Végeredményben a testedre, mint egyfajta vizuális kommunikációs eszközre tekintek és igyekszem neked hatékonyan segíteni az esetleges negatívumok kiküszöbölésében és a pozitívumok megerősítésében, hogy motivációt nyerj a fejlődéshez.

Vedd kezedbe az irányítást az életedben és érj el több sikert a kapcsolataidban, mind a magánéletben, mind a munkában!

Az online stílus auditot, most bevezető áron, 45.000 Ft-ért megrendelheted. Megrendelésedet az audit árának átutalásával véglegesítheted.

Lívia

"Köszönöm szépen a sok sok hasznos információt, nagyon örülök, hogy összeszedtem a bátorságom és segítséget kertem tőled. Azóta hogy beszéltünk minden este összerakom a következő napi ruhám, ami most még ugyanazon darabokból áll, de már egy-két “megszokott párost” nem rakok össze többet :) illetve írom a bevásárló listám :) ... Már nagyon várom, hogy hosszabb időt töltsek otthon, mert akkor tuti bejelentkezek személyes tanácsadásra is. "

Réka

"Szeretném megköszönni a segítségedet. Az egész tapasztalat fantasztikus volt, és igazán mély hatással volt rám. Most már értem, hogy hogyan lehet kihozni a legtöbbet a stílusomból. Azóta sokkal tudatosabban hozom meg az öltözködéssel kapcsolatos döntéseket. Köszönöm, hogy empátiával és odafigyeléssel álltál hozzám. Az elkötelezettséged és szakértelmed lenyűgözött és nagyon hálás vagyok a támogatásodért. Élveztem a közös munkát!"

Sok éves kommunikációs és stílustanácsadói tapasztalattal a hátam mögött segítek neked abban, hogy felfedezd a stílusod!

Hogyan zajlik az online stílus audit?

ELŐKÉSZÜLETEK

E-mailben időpontot egyeztetünk és elküldök neked egy kérdőívet, valamint fotókat fogok kérni tőled, amelyek alapján fel tudom mérni a jelenlegi stílusodat és az életmódodat. Mindezek az információk szolgálnak majd a stílus audit alapjául. A rám bízott fotóidat és közléseidet természetesen bizalmasan kezelem, az auditot követően pedig törlöm.

ONLINE TALÁLKOZÓ

Egy 2 órás online találkozón elmondom neked, hogy a számomra megküldött adatok és képek alapján milyennek látom a mostani megjelenésed és további kérdésekkel igyekszem még közelebb jutni ahhoz, hogy új irányt szabjunk a megjelenésed alakításának (öltözködés, stílus, hajviselet, smink). A beszélgetés célja, hogy minél több információt gyűjtsek a céljaidról, a stílussal kapcsolatos problémáidról, bizonytalanságaidról.

ÍRÁSOS JAVASLATOK

A személyes online találkozónkat követően összeállítok számodra egy pdf formátumú anyagot, amelyben összefoglalom az audit során kialakult észrevételeimet, az online találkozón megbeszélteket, valamint részletesen leírom a javaslataimat.

INSPIRÁCIÓK

Inspirációkat gyűjtök számodra, amelyek segítenek kifejezni a saját stílusodat és egyedivé tenni a megjelenésedet és hiteles, pozitív benyomást kelteni másokban.

A stílus audit eredménye: önismeret, tudatosság, pozitív első benyomás, sikeres kapcsolatépítés

A megjelenésed őszinte és empatikus áttekintése és a szakszerű tanácsok segítenek majd téged abban, hogy a céljaidnak megfelelő, pozitív üzeneteket küldj a megjelenéseddel és jó első benyomást sikerüljön kialakítanod a veled kapcsolatba lépőkkel. Emellett növekszik az önismereted, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb és nyitottabb leszel a magánéletedben és a szakmai életedben egyaránt.

Bónuszok, amelyek az audit után várnak rád

emlek

Emlékeztető füzet

Az emlékeztető füzetben, képekkel és illusztrációkkal fűszerezve, összefoglalom mindazt, amit az audit során láttál, hallottál. Ennek az emlékeztetőnek a későbbiekben is jó hasznát veszed majd, ha fel akarod frissíteni a tanácsadáson tanultakat.
ws

VIP programok

Meghívást kapsz haladó workshopjaimra, tematikus rendezvényeimre, amelyeken a benneteket érdeklő speciális témákat járunk körbe, közösen, szakértő vendégekkel.
template badge layout mock up visual blank concept

Kedvezményes brandstyling szolgáltatások

Ha vállalkozó vagy és nem csak saját megjelenésed, de az általad dédelgetett brand alakításában is szeretnél segítséget kérni tőlem, kedvezményes díjszabással, gyors és igényes munkával várlak.
stylist class=
Ne habozz tovább! Ígérem, hogy életre szóló élményben lesz részed! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek és együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldásokat! Várlak szeretettel!

Online stílus audit

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!