Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnod a weboldalamra?

  • letöltheted a tájékoztató füzetemet, amelyből megismerkedhetsz az én stílustanácsadói módszeremmel.
  • értesítelek az új blogbejegyzésekről, fontosabb Facebook, vagy Instagram bejegyzésekről
  • jelzem neked, ha új VIP rendezvény közeledik
  • szólok, ha új kiadvány, vagy szolgáltatás indul
  • elsőként veled tudatom, ha akciós csomagokat állítok össze

REGISZTRÁLJ ÉS JUSS HOZZÁ AZ INGYENES TÁJÉKOZTATÓ FÜZETHEZ!

Mi fog történni a regisztrációt követően?

Hamarosan megkapod az e-mail címedre az aktuális hírlevelemet

Nem küldök szíre-szóra leveleket, nem fog velem megtelni a postaládád!
Csak akkor jelentkezem, ha fontos, hasznos közlendőm van számodra. Ha már nem szeretnél tőlem új leveleket kapni, bármikor jelezheted az info@kommunikacio-stilus.hu e-mail címen és töröllek a listából.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Figyelem!

Ha szeretnéd rendszeresen olvasni hírleveleimet fontos tudnod, hogy előfordulhat, hogy a Gmail SPAM mappájába, vagy a Promóciók fülbe érkeznek a leveleim.

Ha a leveleket egyetlen mozdulattal áthelyezed az „Elsődleges” mappába, akkor valószínűleg a jövőben egyenesen ide érkeznek majd.

A SPAM mappában jelezheted, hogy a levelem nem spam, így azonnal jóvá is hagyhatod, hogy a tőlem érkező levelek mindig az elsődleges mappába kerüljenek.

Miért érdemes engem választanod, ha a stílustanácsadót keresel?

Kommunikációs szakemberként jól tudom, hogy az a szolgáltató, aki nem képes személyiséget adni a vállalkozásának, hamar eltűnik a süllyesztőben. Egy olyan dinamikusan fejlődő szakmában, mint a stílustanácsadás, ahol naponta tűnnek fel újabb versenytársak, különösen fontos, hogy mindenki megtalálni a saját hangját és ezen keresztül a követőit, kedvelőit, vásárlóit. Éppen ezért, hogy hiteles forrásból kapjak visszaigazolást, gyakran megkérdezem a vendégeimet, hogy a számos stílustanácsadó közül miért éppen engem választottak, mik voltak a tapasztalataik és miért ajánlanának másoknak. A leggyakoribb válaszokból összegyűjtöttem egy csokorra valót:

SZAKÉRTELEM

"A több, mint 10 éves stílustanácsadói és sminkes tapasztalat, valamint a honlapodon található több száz magas színvonalú szakmai írás nagy fokú szakértelemről árulkodik."

SMINKES TUDÁS

"Kevés stílustanácsadó rendelkezik egyben sminkes képesítéssel is, pedig ez a két dolog szorosan összefügg, hiszen sok nő a sminkelésben is bizonytalan. A sminkes tudás kibővíti a lehetőségeket, komplexebb tanácsadást kaphat az érdeklődő, ezért érdemes téged választani. "

KOMPLEX LÁTÁSMÓD

"Köztudott, hogy a megjelenés egyfajta kommunikációs eszköz, ami a karrierépítésben, vagy a vállalkozásban nagyon fontos szempont. Nem csupán a megjelenésben, de egy vállalkozás arculatának kialakításában, vagy megújításában is segítséget nyújtasz, ami sokak számára létkérdés, hiszen egy sikeres vállalkozás ma már elképzelhetetlen profia arculat nélkül."

MEGBÍZHATÓSÁG

"Növeli a bizalmat, hogy nálad nem kell előre elköteleződni, nem kell előre kifizetni a szolgáltatásokat. A levelekre gyorsan reagálsz és ha véletlenül le kell mondani egy időpontot, abból sincs probléma."

EMPÁTIA

"Könnyen és szívesen megnyílik neked az ember. Olyan érzés, mintha mindig is ismertük volna egymást. A különleges kéréseket is rugalmasan megoldod, érezhető, hogy a segítő szándék vezérel."

LETISZTULT ÍZLÉSVILÁG

"Mivel manapság sok stílustanácsadó közül lehet válogatni, mindenki azt választja, aki az ízlésének megfelel. A letisztult, egyszerű, de nem feltétlenül "trendi" stílusod ragadott meg. Nagyon igényes és ízléses a honlapod és a kiadványaid is."

INTIM KÖRNYEZET

"Nagyon hangulatos és barátságos, napfényes és csöndes a stúdiód, igazi női fészek, ahol az ember megnyugszik és feltöltődik."

CSALÁDIAS LÉGKÖR

"A tanácsadásokon nálad tényleg mindenre jut idő, nem az óramutató határozza meg, hogy mikor végzünk, hanem az, hogy minden kérdésünkre választ kaptunk-e. Jut idő egy kávéra, vagy akár egy ebédszünetre is. Ha tovább tart a tanácsadás az előre tervezettnél, akkor sem kérsz felárat."

RUGALMASSÁG

"Délelőtti, délutáni és szombati időpontot is tudsz adni, alkalmazkodsz az időbeosztásunkhoz. A stílustanácsadásokon azokra a témákra helyezed a hangsúlyt, amelyek minket leginkább érdekelnek." Ha véletlenül át kell szervezni az előre megbeszélt időpontot, azt is rugalmasan kezeled."

GARANCIA

"A szolgáltatásaidért garanciát vállalsz, lelkiismeretes és becsületes a hozzáállásod."