Rólam

Keszler Ágnes stílustanácsadó

Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód.

Ma már nem ritka, hogy egy 40 körüli nő új életet kezd. Feladja addigi karrierjét és belekezd valami teljesen újba. Nálam sem volt ez másképp, illetve mégis...

Én ugyanis tulajdonképpen visszatértem a vizuális kommunikációhoz, amellyel a pályám elején foglalkoztam. Máig nagy szeretettel gondolok vissza a kirakatrendező és dekoratőr szakiskolára, ahol az érettségit követően tanultam. Ma is nagyrészt abból a tudásból merítek, amit ott szereztem.

Újságírói és kommunikációs szakértői diplomáimat a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán szereztem. Ez a tudásműhely is nagy hatással volt a pályámra, két évtizedig a verbális kommunikáció területén dolgoztam, alkalmazottként, majd középvezetőként, és vállalkozóként is sokat profitálok az egyetemi tanulmányaimból.

Nem volt mindig egyértelmű, hogy mi is az én utam, ennek köszönhetően több szakmát sikerült elsajátítanom. Visszatekintve azt látom, hogy minden tudás, amit eddig magamba szívtam a mostani, vállalkozói énemet szolgálja. Mintha egész életemben erre készültem volna... De nem, nem voltam ennyire tudatos, inkább mentem, amerre az érdeklődésem vezetett.

A munkám a szenvedélyem. Boldogsággal tölt el, ha az évtizedek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot átadhatom a hozzám bizalommal fordulóknak.
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással és sminkeléssel, számos cég és médium kért már fel szakértői feladatokra, így például a Michal Negrin, a L'Oreál Professionnel, a Nők Lapja Szépség, a Fashionday's.hu, a Startlap, vagy a Groupama Biztosító. A stílustanácsadás mellett brandstylistként is tevékenykedem, kis- és mikrovállalkozások arculatának kialakításával, fejlesztésével foglalkozom. Nem ritka, hogy ügyfeleim mindkét területen igénybe veszik a szolgáltatásaimat.

Végzettségeim:

  • kommunikációs és arculati szakértő
  • szín- smink- és stílustanácsadó
  • marketing- és reklámmenedzser
  • dekoratőr

Miért érdemes engem választanod, ha a stílustanácsadót keresel?

Kommunikációs szakemberként jól tudom, hogy az a szolgáltató, aki nem képes személyiséget adni a vállalkozásának, hamar eltűnik a süllyesztőben. Egy olyan dinamikusan fejlődő szakmában, mint a stílustanácsadás, ahol naponta tűnnek fel újabb versenytársak, különösen fontos, hogy mindenki megtalálni a saját hangját és ezen keresztül a követőit, kedvelőit, vásárlóit. Éppen ezért, hogy hiteles forrásból kapjak visszaigazolást, gyakran megkérdezem a vendégeimet, hogy a számos stílustanácsadó közül miért éppen engem választottak, mik voltak a tapasztalataik és miért ajánlanának másoknak. A leggyakoribb válaszokból összegyűjtöttem egy csokorra valót:

SZAKÉRTELEM

"A több, mint 10 éves stílustanácsadói és sminkes tapasztalat, valamint a magas színvonalú szakmai írások nagy fokú szakértelemről árulkodnak."

SMINKES TUDÁS

"Kevés stílustanácsadó rendelkezik egyben sminkes képesítéssel is, pedig ez a két dolog szorosan összefügg, hiszen sok nő a sminkelésben is bizonytalan. A sminkes tudás kibővíti a lehetőségeket, komplexebb tanácsadást kaphat az érdeklődő, ezért érdemes téged választani. "

KOMPLEX LÁTÁSMÓD

"Köztudott, hogy a megjelenés egyfajta kommunikációs eszköz, ami a karrierépítésben, vagy a vállalkozásban nagyon fontos szempont. Nem csupán a megjelenésben, de egy vállalkozás arculatának kialakításában, vagy megújításában is segítséget nyújtasz, ami sokak számára létkérdés, hiszen egy sikeres vállalkozás ma már elképzelhetetlen profia arculat nélkül."

MEGBÍZHATÓSÁG

"Növeli a bizalmat, hogy nálad nem kell előre elköteleződni, nem kell előre kifizetni a szolgáltatásokat. A levelekre gyorsan reagálsz és ha véletlenül le kell mondani egy időpontot, abból sincs probléma."

EMPÁTIA

"Könnyen és szívesen megnyílik neked az ember. Olyan érzés, mintha mindig is ismertük volna egymást. A különleges kéréseket is rugalmasan megoldod, érezhető, hogy a segítő szándék vezérel."

LETISZTULT ÍZLÉSVILÁG

"Mivel manapság sok stílustanácsadó közül lehet válogatni, mindenki azt választja, aki az ízlésének megfelel. A letisztult, egyszerű, de nem feltétlenül "trendi" stílusod ragadott meg. Nagyon igényes és ízléses a honlapod és a kiadványaid is."

INTIM KÖRNYEZET

"Nagyon hangulatos és barátságos, napfényes és csöndes a stúdiód, igazi női fészek, ahol az ember megnyugszik és feltöltődik."

CSALÁDIAS LÉGKÖR

"A tanácsadásokon nálad tényleg mindenre jut idő, nem az óramutató határozza meg, hogy mikor végzünk, hanem az, hogy minden kérdésünkre választ kaptunk-e. Jut idő egy kávéra, vagy akár egy ebédszünetre is. Ha tovább tart a tanácsadás az előre tervezettnél, akkor sem kérsz felárat."

RUGALMASSÁG

"Délelőtti, délutáni és szombati időpontot is tudsz adni, alkalmazkodsz az időbeosztásunkhoz. A stílustanácsadásokon azokra a témákra helyezed a hangsúlyt, amelyek minket leginkább érdekelnek." Ha véletlenül át kell szervezni az előre megbeszélt időpontot, azt is rugalmasan kezeled."

GARANCIA

"A szolgáltatásaidért garanciát vállalsz, lelkiismeretes és becsületes a hozzáállásod."
stílustanácsadás tájékoztató füzet

Töltsd le ingyenes tájékoztató füzetemet!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Keszler Ágnes személyi stylist

Akikkel már dolgoztam

a teljesség igénye nélkül...