STÍLUSTANÁCSADÁS

Szeretnéd kialakítani egyéni stílusodat? Szakszerű és objektív segítségre lenne szükséged?

 • Nem tudsz objektív képet alkotni önmagadról, elveszel az információk tengerében és képtelen vagy eldönteni a próbafülkék magányában, hogy milyen szabásvonalak, milyen stílusú ruhadarabok valók neked?
 • Több évtizedes rutin szerint vásárolsz, unod már a ruhadarabjaidat, ugyanakkor nem mersz kísérletezni?
 • Megváltozott az életmódod, vagy új munkahelyed van és szeretnéd ezekhez igazítani a ruhatárad?
 • Kismama vagy és szeretnéd a "homokozós" szettjeidet csinosabbakkal felváltani?
 • Reggelente tanácstalanul állsz a szekrény előtt és fogalmad sincs, hogy mit, mivel párosíts?
 • Rengeteg pénzt költesz ruhára, de mégsem vagy elégedett a ruhatáraddal?
 •  Amikor vásárlásra kerül a sor gyakran elcsábítanak az aktuális trendek, aztán rájössz, hogy ezek mégsem valók neked?

A hozzám fordulók nagy részétől hasonló mondatokat hallok. A megfelelő szabásvonalak megtalálása azonban nem lehetetlen, egy kis önismeret és odafigyelés kell csupán hozzá.

Sok éves stílustanácsadói tapasztalattal a hátam mögött segítek neked abban, hogy felfedezd a tested előnyös részleteit!

A stílustanácsadás alapja tested objektív felmérése. A tükör és a mérőszalag nem ellenségek, sokkal inkább segítőink abban, hogy felmérjük tested arányait. A szabásvonalakkal az a célunk, hogy az előnyös részleteket kiemeljük és az esetleges arányeltolódásokat ellensúlyozzuk.

Stúdiómban kellemes, nyugodt környezet vár, ahol ellazulhatsz és feltöltődhetsz. Nálam nem futószalagon érkeznek a vendégek, hagyok neked időt mindarra, amit meg szeretnél tudni .

Itt nem kell magad kellemetlenül érezned azért, mert nem vagy tökéletes, mert nem is a tökéletes külső kialakítása a cél, sokkal inkább a személyedre szabott megoldásokat keressük. Nem korlátokat állítunk fel, nem kőbe vésett szabályok mentén haladunk, a TE MEGOLDÁSAIDAT keressük.
 

Hogyan zajlik a stílustanácsadás?

A stílustanácsadásról részletes, fotókkal és illusztrációkkal kiegészített emlékeztető füzetet készítek számodra, így jegyzetelésre nincs szükség.

ISMERKEDÉS

A stílustanácsadás első részében megbeszéljük, hogy milyen konkrét kérdésekre szeretnél választ kapni a tanácsadás során, vagy hogy milyen konkrét motivációk vezettek arra, hogy tanácsot kérj tőlem. Kitérünk az életmódodra is, hiszen ez nagyban befolyásolja az öltözködésed stílusát.

TESTALKAT FELMÉRÉSE

A tükör előtt állva először is szemrevételezzük tested optikai képét. Mi az, amire a szemünk fókuszál, mi az ami hangsúlyos, vannak-e arányeltolódások. Ezt követően mérőszalaggal megmérjük a legfontosabb méreteidet, hogy pontos képet kapjunk az arányaidról. Itt érhetnek meglepetések: gyakran nem ugyanazt látjuk, mint amit a mérőszalag mutat.

IDEÁLIS SZABÁSVONALAK MEGKERESÉSE

A szabásvonalak segítenek nekünk abban, hogy optikailag kiegyenlített, arányos legyen a testünk. Ha kell, kicsit "becsapjuk" a szemünket. Ezen kívül arra is ügyelünk, hogy tested szép részleteit kiemeljük, oda irányítsuk a tekintetet.
A fejed búbjától a lábfejedig minden porcikádhoz megkeressük az ideális szabásvonalakat, formákat.

ANYAGFÉLESÉGEK, MINTÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

A szabásvonalak mellett az anyagféleségek, a minták és a kiegészítők is fontosak a csinos összhatás kialakításához, így ezekről is beszélnünk kell. Ezek nem csupán a testalkattal de a személyiségeddel is összefüggésben állnak, így egyedi, rád jellemző megoldásokat kell keresnünk.

STÍLUS

Öltözködésed stílusát számos tényező befolyásolja. Ezek között a legfontosabbak az életmódod, a foglalkozásod, a személyiséged és az ízlésed. Ha bizonytalan vagy a stílusodat illetően, igyekszem személyre szabott javaslatokat tenni, de az egyéni stílus kialakításához elengedhetetlen, hogy a saját kreativitásodat és önismeretedet is mozgósítsd!

TUDATOS VÁSÁRLÁS

Ahhoz, hogy a ruhatárunk jól használható legyen, fontos, hogy az impulzusvásárlást felváltsa a tudatos vásárlás. Ennek technikáját is megbeszéljük. Végük arról is ejtünk néhány szót, hogy az igényeidnek, stílusodnak megfelelő ruhadarabokat hol érdemes beszerezni.

A stílustanácsadás eredménye: rendszerezettség, átláthatóság, harmónia és magabiztosság

Az átlátható ruhatár felbecsülhetetlen kincs a sietős reggeleken. Azok a hölgyek, akik már jártak nálam tanácsadáson, sokszor küldenek visszajelzéseket a tapasztalataikról.
Ezek alapján összegyűjtöttem néhányat a stílustanácsadás előnyös hatásaiból:
 • tudatosabbá, magabiztosabbá, egyszerűbbé válik a vásárlás
 • áttekinthetőbb lesz a ruhatárad
 • könnyebbé, gyorsabbá válik a reggeli készülődés
 • könnyebb lesz szetteket összeállítani
 • a megfelelő szabásvonalak lehetővé teszik, hogy jól érezd magad a ruháidban, hogy magabiztosabb és felszabadultabb lehess
 • munka, tárgyalás során nem kell feszengened a ruháidban, arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos

Szilvia

Túl vagyok az első vásárláson az útmutatód alapján és végre sikerélményem van vásárlás után. Nagyon sokat segítettek az ötleteid, arról nem is beszélve, hogy mennyit spóroltam azzal, hogy időben eszembe jutott egy-egy darabnál, hogy miért nem lesz jó mégsem, pedig elsőre megvettem volna. Köszönöm!!!"

Brigitta

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :)"

Nem tudsz dönteni? Egyedi kérésed van? 

Bónuszok, amelyek a tanácsadás után várnak rád

emlek

Emlékeztető füzet

Az emlékeztető füzetben, képekkel és illusztrációkkal fűszerezve, összefoglalom mindazt, amit a tanácsadáson láttál, hallottál. Ennek az emlékeztetőnek a későbbiekben is jó hasznát veszed majd, ha fel akarod frissíteni a tanácsadáson tanultakat.
ws

VIP programok

Ha már ismered a színeidet, meghívást kapsz haladó workshopjaimra, tematikus rendezvényeimre, amelyeken a benneteket érdeklő speciális témákat járunk körbe, közösen, szakértő vendégekkel.
ccd57baf7b8333875b3c8b96e2a56d6f

30% kedvezmény a színtípusodnak megfelelő színkártyából

Ha nálam jársz színtanácsadáson és úgy döntesz, hogy kell még egy kis segítség a vásárlások során a színek kiválasztásához, az általam tervezett, egyedi színkártyát 7.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért vásárolhatod meg.
template badge layout mock up visual blank concept

Kedvezményes brandstyling szolgáltatások

Ha vállalkozó vagy és nem csak saját megjelenésed, de az általad dédelgetett brand alakításában is szeretnél segítséget kérni tőlem, kedvezményes díjszabással, gyors és igényes munkával várlak.
keszler agnes

Ingyenes email-es, vagy telefonos konzultáció

Ha a színtanácsadás után bármikor kérdésed van, elbizonytalanodsz, szeretnél tanácsot kérni egy konkrét kérdésben, számodra keress bátran telefonon, vagy email-en! A konzultáció számodra ingyenes.
keszler agnes stylist

Gardróbrendezés, közös vásárlás kedvezménnyel

Ha szeretnéd, hogy ruhatáradat is átnézzem, vagy a vásárlások során van szükséged segítségre, egyedi árszabással, kedvezményesen vehet igénybe ezeket a szolgáltatásaimat.
keszler agnes stilustanacsado stylist png

Megtaláltad a neked való szolgáltatást?

Akkor ne habozz tovább! Ígérem, hogy életre szóló élményben lesz részed! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek és együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldásokat! Várlak szeretettel!

Igen, döntöttem!

FIGYELEM! Ha látni szeretnéd a szabad időpontokat, választhatod a fenti menüben ↑ található ONLINE IDŐPONTFOGLALÁST is.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A tanácsadások végén készpénzben, vagy azonnali átutalással tudsz fizetni, de átutalással a tanácsadást megelőzően is kifizetheted a szolgáltatások ellenértékét.

Gondolj bele, hogy hányféle testalkatra, hányféle méretre, hányféle stílusra kellene ruhát felhalmoznom ahhoz, hogy mindenkinek személyre szabott szetteket tudjak mutatni? Nem szeretem a félmegoldásokat, ezért azt javaslom, hogy egy közös vásárlás, vagy nézelődés során válogassunk a testalkatodnak, a színeidnek és a stílusodnak egyaránt megfelelő ruhadarabokat!

Természetesen szívesen megnézem rajtad a kedvenc ruhadarabjaidat, vagy azokat, amelyekben bizonytalan vagy. Ha Budapesten laksz, gardróbrendezést is igénybe vehetsz, amelynek során az összes ruhadarabodat átnézhetjük.

Nem csupán a felszedett kilók nehezítik a helyzetünket, de gyakran nem is egyenletesen oszlik el a testünkön a fölösleg, ami a testünk arányainak megváltozását eredményezheti. A tanácsadáson megbeszéljük, hogy az aktuális testformádból hogyan lehet kihozni a legtöbbet, de arról is szót ejtünk, hogy a remélt fogyás után hogyan kell szabásvonalakat választanod.

Kényelmes ruhában gyere. Érdemes olyan ruhában jönnöd, amiben jól látszik a tested vonala, de lehetőség van arra is, hogy átöltözz.

Igen, szívesen látom a megfigyelőként veled érkezőt. Elhozhatod magaddal a kisbabádat, vagy a kicsit nagyobb gyerekeket is, ha nincs kire hagyni.

Az elhangzottakról, látottakról részletes emlékeztető füzetet (pdf) készítek számodra, így jegyzetelésre nincs szükség.