SZÍNTANÁCSADÁS

Szeretnéd megismerni a színtípusod?

Szakszerű és objektív segítségre lenne szükséged?

 • Nem tudsz objektív képet alkotni önmagadról, elveszel az információk tengerében és képtelen vagy eldönteni a próbafülkék félhomályában, hogy milyen színek is állnak jól neked?
 • A biztonságos semleges színekből, mint a fekete, a szürke és a sötétkék már eleged van, de kerülöd az élénkebb színeket, mert félsz, hogy túl harsány leszel bennük?
 • Reggelente tanácstalanul állsz a szekrény előtt és fogalmad sincs, hogy melyik színt mivel párosítsd?
 • Rengeteg pénzt költesz ruhára, de mégsem vagy elégedett a ruhatáraddal?
 •  Amikor vásárlásra kerül a sor gyakran elcsábítanak az aktuális divatszínek?
 • Elégedetlen vagy a hajszíneddel, de nem tudod mi is állna jól igazán?
 • Nem találod a neked való sminkszíneket?

A hozzám fordulók nagy részétől hasonló mondatokat hallok. A színtanácsadás azonban nem bonyolult tudomány, a tőlem tanultakat hamarosan magadénak érzed és magabiztosan alkalmazod majd.

színanalízis

Segítek!

Sok éves stílustanácsadói tapasztalattal a hátam mögött segítek neked abban, hogy felfedezd a legjobb színeidet!

A színtanácsadás tulajdonképpen nem más, mint természetes színeid szakszerű, tárgyilagos feltérképezése és a megfelelő színtulajdonságokkal rendelkező színek megkeresése. Közel 150 színkendő segít abban, hogy a saját szemeddel is meggyőződj arról, mely színárnyalatok harmonizálnak az arcod színeivel.

Stúdiómban kellemes, nyugodt környezet vár, ahol ellazulhatsz és feltöltődhetsz. Nálam nem futószalagon érkeznek a vendégek, nem az óramutató szabja meg, hogy mikor van vége a tanácsadásnak. Hagyok neked időt mindarra, amit meg szeretnél tudni .

Nálam nem kell magad kellemetlenül érezned azért, mert nem vagy tökéletes, mert nem is a tökéletes külső kialakítása a cél, sokkal inkább a személyedre szabott megoldásokat keressük. Nem korlátokat állítunk fel, nem kőbe vésett szabályok mentén haladunk, a TE MEGOLDÁSAIDAT keressük.

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

ISMERKEDÉS

A színtanácsadás első részében megbeszéljük, hogy milyen konkrét kérdésekre szeretnél választ kapni a tanácsadás során, vagy hogy milyen konkrét motivációk vezettek arra, hogy tanácsot kérj tőlem... Röviden elmesélem neked a színanalízis elméleti alapjait, hogy a későbbiekben ne csak használd, de értsd is a színpalettádat. A tanácsadásról készítek majd neked egy emlékeztető füzetet, így később is könnyen felidézhetőek lesznek az elhangzottak, látottak.

SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁSA

Az ismerkedés percei után a gyakorlati teendők következnek. Először is színkendők segítségével megkeressük a hozzád illő színcsoportot, vagyis meghatározzuk az alap színtípusodat, majd ezen belül a rád leginkább jellemző altípust is megkeressük. Mindezt tükör előtt, jó fényviszonyok mellett tesszük, így te is megbizonyosodhatsz arról, hogy mely árnyalatok állnak a legjobban, melyektől ragyog a szemed, melyektől lesz üde az arcod és azt is látni fogod, hogy melyik színeket érdemes kerülnöd.

SZÍNKOMBINÁCIÓK

A színtípusod színeinek megismerése azonban még nem minden. A színek kombinálása, rendszerezése is komoly segítséget jelenthet az öltözetek összeállításakor.
A színtanácsadás során megbeszéljük, hogy melyek a színskálád semleges színei, amelyek jó alapot jelentenek, hiszen bármely más színnel kombinálhatod őket. Megkeressük a legragyogóbb színeidet is, amelyek alkalmi ruhák, blúzok kendők formájában ragyogóvá tehetik a megjelenésedet. Kielemezzük, hogy milyen színkombinációkat érdemes választanod. Milyen monokróm, 2-3 színből álló, vagy tarka összeállítások megfelelőek számodra. Itt további 50 tarka színkendőt is segítségül hívok.

SMINKSZÍNEK

Megmutatom, hogy a színtípusodhoz melyek a legelőnyösebb sminkszínek. Szót ejtünk arról is, hogy milyen eszközöket érdemes használnod a sminkeléshez és átnézzük a jelenlegi sminkkészletedet. Kiválasztjuk a hozzád illő rúzs, pirosító és szemfesték színeket és természetesen kitérünk a megfelelő alapozó kiválasztására is.

HAJSZÍNEK

A színtanácsadás további eleme és egyben legkritikusabb pontja a színtípushoz illő hajszínek megállapítása, amelyhez, parókák is rendelkezésre állnak. Ha a színanalízis végén úgy látom, hogy a festett hajszíned nem megfelelő, el fogom mondani, hogy milyen árnyalatokat lenne célszerű előnyben részesítened.

SZÍNKÁRTYA

A tanácsadás során számos szemléltető eszközzel, albummal, könyvekkel, színskálákkal és színgömbbel is szemléltetem számodra a színek csodálatos világát. Ha a vásárláshoz szeretnél színkártyát is segítségül hívni, ez is rendelkezésre áll.

KIEGÉSZÍTŐK SZÍNEI

Végül a kiegészítők, így az ékszerek, szemüvegek színeire is kitérünk. Ezek a finomabb részletek is sokat javíthatnak, vagy ronthatnak az összhatáson. Megbeszéljük, hogy milyen fém- és kőszínek illenek hozzád és a bizsu színekről is ejtünk néhány szót.

A színtanácsadás eredménye:

rendszerezettség, átláthatóság, harmónia és magabiztosság

Az átlátható ruhatár felbecsülhetetlen kincs a sietős reggeleken. Azok a hölgyek, akik már jártak nálam tanácsadáson, sokszor küldenek visszajelzéseket a tapasztalataikról.
Ezek alapján összegyűjtöttem néhányat a színtanácsadás előnyös hatásaiból:

 • színeid megismerésével tudatosabbá, magabiztosabbá, egyszerűbbé válik a vásárlás
 • áttekinthetőbb lesz a ruhatárad
 • könnyebbé, gyorsabbá válik a reggeli készülődés
 • könnyebb lesz szetteket összeállítani, hiszen színtípusunk színei harmonizálnak egymással
 • sok pozitív visszajelzés érkezik a megfelelő színek viselésekor, ami növeli az önbizalmadat
 • a színekkel való foglalatosság növeli a színérzékedet, ami az öltözködésben, de akár a lakberendezésben is hasznos lesz
 • színeid ismerete növeli az önismeretedet és javítja az önértékelésedet

Margit

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!"

Eszter

"A múlt heti pár óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)"

Nem tudsz dönteni? Egyedi kérésed van? 

Bónuszok

amelyek a tanácsadás után várnak rád

emlek

Emlékeztető füzet

Az emlékeztető füzetben, képekkel és illusztrációkkal fűszerezve, összefoglalom mindazt, amit a színtanácsadáson láttál, hallottál. Ennek az emlékeztetőnek a későbbiekben is jó hasznát veszed majd, ha fel akarod frissíteni a tanácsadáson tanultakat.
ws

VIP programok

Ha már ismered a színeidet, meghívást kapsz haladó workshopjaimra, tematikus rendezvényeimre, amelyeken a benneteket érdeklő speciális témákat járunk körbe, közösen, szakértő vendégekkel.
ccd57baf7b8333875b3c8b96e2a56d6f

30% kedvezmény a színtípusodnak megfelelő színkártyából

Ha nálam jársz színtanácsadáson és úgy döntesz, hogy kell még egy kis segítség a vásárlások során a színek kiválasztásához, az általam tervezett, egyedi színkártyát 7.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért vásárolhatod meg.
template badge layout mock up visual blank concept

Kedvezményes brandstyling szolgáltatások

Ha vállalkozó vagy és nem csak saját megjelenésed, de az általad dédelgetett brand alakításában is szeretnél segítséget kérni tőlem, kedvezményes díjszabással, gyors és igényes munkával várlak.
keszler-agnes

Ingyenes email-es, vagy telefonos konzultáció

Ha a színtanácsadás után bármikor kérdésed van, elbizonytalanodsz, szeretnél tanácsot kérni egy konkrét kérdésben, számodra keress bátran telefonon, vagy email-en! A konzultáció számodra ingyenes.
keszler agnes stylist

Gardróbrendezés, közös vásárlás kedvezménnyel

Ha szeretnéd, hogy ruhatáradat is átnézzem, vagy a vásárlások során van szükséged segítségre, egyedi árszabással, kedvezményesen vehet igénybe ezeket a szolgáltatásaimat.
keszler agnes stilustanacsado stylist png

Megtaláltad a neked való szolgáltatást? Akkor ne habozz tovább! Ígérem, hogy életre szóló élményben lesz részed! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek és együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldásokat! Várlak szeretettel!

Igen, döntöttem!

FIGYELEM! Ha látni szeretnéd a szabad időpontokat, választhatod a fenti menüben ↑ található ONLINE IDŐPONTFOGLALÁST is.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A tanácsadások végén készpénzben, vagy azonnali átutalással tudsz fizetni, de átutalással a tanácsadást megelőzően is kifizetheted a szolgáltatások ellenértékét.

A színtípusod ismeretében a hajszíneket is megbeszéljük. Tévhit, hogy mindenkinek a saját hajszíne áll a legjobban. Egy jól megválasztott árnyalat sokat dobhat a megjelenéseden A rossz irányt vett hajszín ellenben diszharmóniát eredményez és nehéz tőle megszabadulni. Hajszínváltás előtt gyere el hozzám.

Igen, szívesen látom a megfigyelőként veled érkezőt. Elhozhatod magaddal a kisbabádat, vagy a kicsit nagyobb gyerekeket is, ha nincs kire hagyni.

A színtanácsadás során a ruhádat fehér lepellel letakarjuk, hogy annak színe ne befolyásoljon bennünket és az arcodra tudjunk koncentrálni. Ebből következően bármilyen ruhában jöhetsz.

Az elhangzottakról, látottakról részletes emlékeztető füzetet (pdf) készítek számodra, így jegyzetelésre nincs szükség.

Lehetőség szerint smink nélkül érkezz, mert a természetes színeid segítenek bennünket a hozzád illő árnyalatok megtalálásában. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a stúdióban mossuk le a sminkedet

Számíts rá, hogy ha festett a hajad, le fogjuk takarni.

Hozd magaddal a sminkkészletedet, hogy átnézzük színek szerint.

Fényképezd le (természetes fénynél), vagy hozd magaddal azokat a ruhadarabokat, amelyek a kedvenceid és kíváncsi vagy, hogy megfelelnek-e a színtípusodnak.