TUDÁSTÁR

Vásárolj  4 e-bookot 3 áráért!

Juss hozzá 453 oldal hasznos és szórakoztató tartalomhoz!

A tudástár folyamatosan bővül, válogass belőle érdeklődésed szerint!

A stílusos megjelenés ugyan nem atomfizika, de számos olyan tudás létezik, amely közelebb visz téged a megjelenésed tudatos alakításához és ezen keresztül a sikeres önmegvalósításhoz.
A másokban rólad kialakuló első benyomás egyik legfontosabb eleme is a megjelenésed, vagyis, hogy a külsőddel mit üzensz másoknak önmagadról.
Ebben a tudástárban olyan tartalmakat találsz, amelyek segítenek neked az önismereted fejlesztésében, a külsőd tudatosabb alakításában. Ezeket a praktikus, gyorsan elsajátítható, szórakoztató és hasznos információkat 25 éves kommunikációs szakemberként és 10 éves stílustanácsadóként szerzett tapasztalatom alapján állítottam össze számodra.
40 plusz stíluskönyv, stílustippek érett hölgyeknek

Soha nem gondoltam, hogy ez így lesz, de valóban kétségeim támadtak a külsőmmel kapcsolatban, ahogy elkezdtek látható jelei lenni, hogy múlnak az évek. Számomra az őszülés, a bőröm változásai és persze azok a fránya kis hurkácskák a derekamon a legzavaróbb jelek. Ez a könyv sok hasznos tippel és egy nagy adag önbizalommal töltött fel. Még sincs vége a világnak! Sok szeretettel küldöm ezt a visszajelzést és köszönöm!

Gáspár Anikó

Budapest

Igényes, szemet gyönyörködtető és alapos munka ez az e-book, gratulálok hozzá. Végre megértettem, hogy miért vagyok elégedetlen magammal. Rossz hajformát és szemüvegkeretet választottam eddig, mindkettőt leginkább megszokásból. Nagyon boldog vagyok az új szemüvegemmel. A hajamat még növesztem egy kicsit, de a fodrászommal már rajta vagyunk az ügyön. :) Köszönöm a sok hasznos tanácsot!

Kozárik Imréné Éva

Debrecen

Ez a könyv nagy segítségemre volt a ruhatáram áttekintésében. Most már igazán a magaménak érzem a ruháimat és sikerült egy jól működő rendszert kialakítani a szekrényemben. Nem várt hozadéka a tudatos öltözködésnek, hogy sokkal összeszedettebb vagyok a munkában is. Valóban igaz, hogy minden, mindennel összefügg...

Molnár Ivett

Székesfehérvár

Minden nagyobbacska kamaszlány kezébe kellene nyomni, mint egy kötelező olvasmányt. Ha lányom lenne, biztos, hogy odaadnám neki, amikor eléri azt a kort, mert talán néhány teljesen felesleges (és rossz) plusz "kör"től meg tudnám kímélni. Annak idején kaptam egy Kétbalkezes kamaszlányok kézikönyve c. könyvet, amit aztán érdeklődve forgattam - valahogy ez az emlék is beugrott, és arra gondoltam, hogy milyen jó lett volna, hogy ha akkor valami ilyesmi is a kezembe kerül... Érződik rajta a sok munka, nagyon összeszedett, számomra élvezetes a stílus is.

Kisné Vörös Krisztina

Pécs

Ha döntöttél, itt megrendelheted az e-bookokat

  • 2 e-book vásárlása esetén 8.000 Ft helyett 6.500 Ft,
  • 3 e-book vásárlása esetén 12.000 Ft helyett 9.000 Ft
  • 4 e-book vásárlása esetén 16.000 Ft helyett 12.000 Ft fizetendő + a Bőrönd kapszula nyaraláshoz című e-book ajándékba.
e-book

Megrendelem az e-bookokat!


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!