Vásárlási tudnivalók és fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

SZOLGÁLTATÁSOK

A szolgáltatásokat kifizetheted készpémzben a szolgáltatás igénybevételét követően a szolgáltatás nyújtásának helyszínén, vagy átutalással a tanácsadás előtt a Unicredit Bank 0918001-00000028-64390006 bankszámalszámra.

TERMÉKEK

Banki átutalás

Miután megkaptuk a megrendelő e-mailedet, visszaigazoló e-mailt küldünk vásárlási szándékod regisztrálásáról és megrendelésed számáról. Ebben a levélben küldjük meg a számlaszámot is, amelyre a vételárat átutalhatod (UniCredit Bank 0918001-00000028-64390006). A vételár megérkezését követően küldjük a számlát és a megrendelt elektronikus terméket, vagy postázzuk a papír alapú terméket.

Elállási jog

A SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSÉT KÖVETŐEN bármikor visszaléphetsz a megrendeléstől, de ezt jelezned kell e-mailben, vagy telefonon legkésőbb a szolgáltatás időpontját megelőző napon. Amennyiben az egyeztetett időpontban nem jelensz meg és ezt előre nem jelezted (kivéve a vis maior eseteket) a teljes vételárat meg kell fizetned, vagy, ha azt már átutaltad, vissza nem kérheted. Új időpont egyeztetésére van lehetőség, azonban az elmaradt szolgáltatás időpontjára 15.000 Ft-os felárat számolok fel.

AZ E-BOOKOK ESETÉBEN leadott rendelésedtől visszaléphetsz mindaddig, míg az e-könyvet nem töltötted le. (Ebben az esetben levonás nélkül visszafizetjük a vételárat, ha már átutaltad.) Az e-book letöltését követően már nincs mód az elállási jog gyakorlására.

A TÖBBI TERMÉK (ajándékkártya, színkártya) ESETÉBEN 14 napon belül ellállhatsz a vásárlástól. A papír alapú termékeket postán vissza kell küldened. A visszaérkezéstől számított 48 órán belül visszautaljuk a vételárat.

Jogi nyilatkozat

E-book, színkártya, ajándékkártya

A termékek részleteikben, vagy egészében sem másolhatók, formázhatók, alakíthatók át vagy továbbíthatók semmilyen módon és semmilyen eszközzel, elektronikus, mechanikus, fénymásolási, hangfelvételi vagy egyéb úton a szerzővel kötött írásos szerződés nélkül. Bármilyen egyéb felhasználás, terjesztés vagy fordítás is csak a szerzővel kötött írásos szerződés útján törvényszerű.

Szerzői jogi védelem
A megvásárolt és letöltött PDF fájlba bemásolódnak a vásárló adatai. Ezeket a fájlokat csak a vásárló használhatja, más természetes és jogi személynek át nem adhatja.