• .

Stílustanácsadás Budán

Mi is az a színtanácsadás?

A színtanácsadás tulajdonképpen nem más, mint természetes színeid szakszerű, tárgyilagos feltérképezése és a megfelelő színtulajdonságokkal rendelkező színek megkeresése. A közel 100 színkendő segít abban, hogy a saját szemeddel is meggyőződj arról, mely színárnyalatok harmonizálnak az arcod színeivel. Gyere el a K&S Stúdióba és ismerd meg a legjobb színeidet! A színtanácsadás Budapesten, Óbudán érhető el.

Mi is az a stílustanácsadás?

A stílustanácsadás a testalkat felmérésével indul. Nem csupán a legfontosabb méretek rögzítése a cél, de a testalkat jellegzetességeinek felmérése is lényeges. A sziluett alapján megállapítjuk, hogy leginkább melyik testalkat típus jellemzi a testedet és a hosszanti arányokat is meghatározzuk. Ezt követően megkeresük a testalkatodhoz illő szabásvonalakat a nyakkivágástól a nadrághosszig. Végül beszélgetünk az életmódodról és közösen meghatározzuk azt az öltözködési stílust, amely a legjobban tükrözi a személyiségedet. A stílustanácsadás Budapest központjában, Óbudán vehető igénybe. Ez a stílustanácsadás nőknek szól, de a férfiak számára is elérhető hasonló szolgáltatás.

Mi is az a sminktanácsadás?

Talán a sminkelésre jut a legkevesebb idő a hétköznapokban, ezért olyan szépítő nappali sminket keresünk, amely gyors, ugyanakkor üde és természetes hatású. Azonban a szolid sminkek elkészítéséhez is szükség van néhány tudnivalóra, amelyek segítségével az arcformánkhoz, a szemformánkhoz és a bőrtípusunkhoz illeszkedő és így valóban természetes hatású sminket készíthetünk. A sminktanácsadás során megkeressük azt a sminktípust, amely az adottságaidhoz és az egyéniségedhez leginkább passzol. Megbeszéljük, hogy milyen sminktermékekre és eszközökre lesz szükséged a mindennapi sminkelésben. Átnézzük a jelenlegi sminkfelszerelésedet, ezt követően pedig egy nappali sminken bemutatom neked az elméletben megbeszélteket. A sminktanácsadásra Budapesten kerül sor.

Akikkel már dolgoztam:


Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nagyon hasznos volt a találkozásunk! Egyrészt visszajelzést kaptam arról, hogy fiatalabb éveimben elég jó érzékkel sikerült rátalálni a saját színeimre. Másrészt, hogy az idő múlásával sem kell erről az útról letérnem, feleslegesen más színvilággal próbálkozni, kísérletezni - hanem csak az életkornak megfelelő összhangot, harmóniát kell szem előtt tartani, kialakítani. (Ez mindenképpen pénztárcakímélő, fontos információ volt! :)) Mind a színeket tekintve, mind a testalkatra vonatkozólag - mondhatnám, "nagyon jó szemed van"! :) Másképp fogalmazva, munkádban egyértelműen jelenik meg a jó érzék a profizmussal. Az emlékeztetőt már átfutottam - egyszerűen isteni! Nagyon jó, nagyon hasznos! Elnézést a közvetlenségért - de küldöm szeretetteli ölelésem! :) Brigitta"

"Nagyon köszönöm!!!!! Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Még mindig a szürke hatása alatt vagyok - a barna, narancs, sötét, élénk és meleg színű ruhadarabok a szekrényből zsákba kerülnek ... majdnem üressé fog válni a szekrényem, de lépésről lépésre fogok haladni - most már tudom, hogy milyen fazonú ruhadarabokra lesz szükségem - ehhez nagyon köszönöm az összefoglaló füzetedet is.
Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád! Szeretettel: Csongi"

"Szeretném megköszönni a mai tanácsadást, nagyon hasznos volt számomra! Kedvet is kaptam újra a "régi" kedvenc színeimhez, ki kell használnom hogy a szabadidőmben még tudom őket viselni. :) Örülök hogy eljutottam hozzád, már a honlapod alapján is látszott milyen igényes vagy és mennyire szívvel-lélekkel dolgozol. Krisztina"


google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8