KAPSZULA GARDRÓB PROGRAM

Szükséged lenne egy praktikus alapruhatárra?

 • Gondot okoz a reggeli készülődés? Nehéz a sok ruha közül kiválasztani a megfelelő szetteket?
 • Rengeteg ruhád van, mégis sokszor úgy érzed, hogy nincs mit felvenned?
 • Megváltozott az életmódod és ehhez új ruhatárra lenne szükséged?
 • Szeretnéd magabiztosabbnak, összeszedettebbnek érezni magad a ruháidban?
 • Dühít, amikor melléfogsz a ruhavásárlások során és szeretnél tudatosabban választani?
 • Igyekszel környezettudatosan élni, szeretnél ritkábban és sikeresebben vásárolni?
 • Vezető beosztásban dolgozol és a munkahelyi ruhatáradat szeretnéd úgy kialakítani, hogy az a pozíciódnak megfelelő, mégis változatos legyen és tükrüzze a személyiségedet?

KÉSZÍTS PRAKTIKUS ÉS ÖRÖMTELI RUHATÁRAT!

Egyéni stílusunk megújítása, vagy optimalizálása időigényes feladat, nem megy egyik napról a másikra. Ha részt veszel ebben a programban, lefektetheted a megújulás alapjait és magabiztosan kezdheted felépíteni a megjelenésedet. A program különleges erénye, hogy az ÖNISMERETET helyezi előtérbe és arra törekszik, hogy TUDATOSAN öltözködj, TUDATOSAN rendszerezd a ruháidat és TUDATOSAN vásárolj.
Ennek a programnak az a célja, hogy profi tanácsadó irányításával, de önállóan fedezd fel, vagy csiszold tovább egyéni stílusodat. A program végére képes leszel egy, a stílusodhoz és az életmódodhoz illeszkedő ruhatár összeállítására, mely kellő alapot ad megjelenésed további építéséhez.

INDULJ BIZTOS ALAPOKRÓL!

1
A program első részében  egy szín- és stílustanácsadás keretében:

 • megkeressük a hozzád illő színeket
 • objektíven felmérjük a testalkatodat és kiválasztjuk a megfelelő szabásvonalakat
Hogy zajlik?
 • Először is színkendők segítségével megkeressük a hozzád illő színcsoportot, vagyis meghatározzuk az alap színtípusodat, majd ezen belül a rád leginkább jellemző altípust is megkeressük. Mindezt tükör előtt, jó fényviszonyok mellett tesszük, így te is megbizonyosodhatsz arról, hogy mely árnyalatok állnak a legjobban, melyektől ragyog a szemed, melyektől lesz üde az arcod és azt is látni fogod, hogy melyik színeket érdemes kerülnöd.
 • A tükör előtt állva először is szemrevételezzük tested optikai képét. Mi ez, amire a szemünk fókuszál, mi az ami hangsúlyos, vannak-e arányeltolódások. Ezt követően mérőszalaggal megmérjük a legfontosabb méreteidet, hogy pontos képet kapjunk az arányaidról. Itt érhetnek meglepetések: gyakran nem ugyanazt látjuk, mint amit a mérőszalag mutat.
 • A szabásvonalak segítenek nekünk abban, hogy optikailag kiegyenlített, arányos legyen a testünk. Ha kell, kicsit "becsapjuk" a szemünket. Ezen kívül arra is ügyelünk, hogy tested szép részleteit kiemeljük, oda irányítsuk a tekintetet.
  A fejed búbjától a lábfejedig minden porcikádhoz megkeressük az ideális szabásvonalakat, formákat.
2
14 napra való, kreatív feladatot és teszteket tartalmazó e-bookot kapsz, amely segítséget nyújt:
 • a testedhez való viszonyod megértésében
 • saját motívációid megismerésében
 • jelenlegi ruhatárad feltérképezésében, a hiányosságok és a pozitívumok megállapításában
 • életmódod és ruhatárad tudatos összehangolásában
3
A munkafüzet kitöltése után többek között választ kapsz arra is, hogy:
 • mennyire ismered a tested értékeit és hiányosságait és mennyire tudod elfogadni, kezelni azokat?
 • milyen tevékenységek milyen arányban vannak jelen az életedben és megfelelő arányban rendelkezésedre állnak-e az ezeknek megfelelő ruhadarabok?
 • milyen motívációk határozzák meg az öltözködésedet?
 • mennyire vagy tudatos az öltözködésben?
 • milyen mértékben befolyásolja a közérzetedet az, hogy éppen mit viselsz?
4
A program záró szakaszában, egy újabb 2 órás konzultáció keretében kiértékeljük a munkafüzetet és lefektetjük az új ruhatárad alapjait.
Megbeszéljük, hogy a jelenlegi ruhatáradból mit érdemes megtartanod és mi az, ami frissítésre szorul. Az is előfordulhat, hogy a tökéletes ruhatár ott lapul a szekrényedben, csupán egy alapos rendszerezésre van szükség.
5
Ajándékképpen kapsz egy 1 órás sminktanácsadást.
A sminktanácsadáson célja, hogy a mindennapokban, néhány eszköz felhasználásával gyors és mutatós sminket készíthess magadnak. Tudd, hogy milyen eszközökre és termékekre van szükséged, amelyek elférnek a neszeszeredben és bárhol előkaphatod, ha szükséged van rá. A színtípusod és az adottságaid figyelembe vételével kiválasztjuk a megfelelő rúzs- és pirosítószíneket, és a szem sminkelésére használt festékek színeit is.
A kéthetes program* ára: 90.000 Ft.

* tartalma: 4+2+1 óra személyes konzultáció és egy kb. 2 hetes program otthoni feladatait magában foglaló munkafüzet. Ehhez a csomaghoz bónuszként ingyen biztosítom a színkártyát, amely a vásárlások alkalmával segíti a színtípusnak megfelelő színek kiválasztását.
** ha már jártál nálam tanácsadáson, akkor az első találkozó csak 1 órás lesz és kedvezményt kapsz:
Ha színtanácsadáson jártál nálam, akkor a fizetendő összeg: 60.000 Ft
Ha szín- és stílus, vagy komplex tanácsadáson jártál nálam, akkor a fizetendő összeg: 50.000 Ft

Nem tudsz dönteni? Egyedi kérésed van? 

Bónuszok, amelyek a program után várnak rád

emlek

Emlékeztető füzet

Az emlékeztető füzetben, képekkel és illusztrációkkal fűszerezve, összefoglalom mindazt, amit a színtanácsadáson láttál, hallottál. Ennek az emlékeztetőnek a későbbiekben is jó hasznát veszed majd, ha fel akarod frissíteni a tanácsadáson tanultakat.
szinkartya

Ajándék színkártya

Ha ezt a programot választod, az általam tervezett, 7.000 Ft értékű színkártyát ajándékba kapod. A színtípusodnak megfelelő színkártya remek segítség a ruha és sminktermékek vásárlásakor, de segít a színeid kombinálásában is.
telefon

Ingyenes email-es, vagy telefonos konzultáció

Ha a színtanácsadás után bármikor kérdésed van, elbizonytalanodsz, szeretnél tanácsot kérni egy konkrét kérdésben, számodra keress bátran telefonon, vagy email-en! A konzultáció számodra ingyenes.
vasarlas

Gardróbrendezés, közös vásárlás kedvezménnyel

Ha szeretnéd, hogy ruhatáradat is átnézzem, vagy a vásárlások során van szükséged segítségre, egyedi árszabással, kedvezményesen vehet igénybe ezeket a szolgáltatásaimat.
smink

Ingyenes sminktanácsadás

A sminktanácsadáson célja, hogy a mindennapokban, néhány eszköz felhasználásával gyors és mutatós sminket készíthess magadnak. Tudd, hogy milyen eszközökre és termékekre van szükséged, amelyek elférnek a neszeszeredben és bárhol előkaphatod, ha szükséged van rá.
ws

VIP programok

Ha már ismered a színeidet, meghívást kapsz haladó workshopjaimra, tematikus rendezvényeimre, amelyeken a benneteket érdeklő speciális témákat járunk körbe, közösen, szakértő vendégekkel.
stylist

Tetszik a program? Akkor ne habozz tovább! Ígérem, hogy életre szóló élményben lesz részed! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek és együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldásokat! Várlak szeretettel!

Igen, döntöttem!

FIGYELEM! Ha látni szeretnéd a szabad időpontokat, választhatod a fenti menüben ↑ található ONLINE IDŐPONTFOGLALÁST is.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A tanácsadások végén készpénzben, vagy azonnali átutalással tudsz fizetni, de átutalással a tanácsadást megelőzően is kifizetheted a szolgáltatások ellenértékét.

Gondolj bele, hogy hányféle testalkatra, hányféle méretre, hányféle stílusra kellene ruhát felhalmoznom ahhoz, hogy mindenkinek személyre szabott szetteket tudjak mutatni? Nem szeretem a félmegoldásokat, ezért azt javaslom, hogy egy közös vásárlás, vagy nézelődés során válogassunk a testalkatodnak, a színeidnek és a stílusodnak egyaránt megfelelő ruhadarabokat!

Természetesen szívesen megnézem rajtad a kedvenc ruhadarabjaidat, vagy azokat, amelyekben bizonytalan vagy. Ha Budapesten laksz, gardróbrendezést is igénybe vehetsz, amelynek során az összes ruhadarabodat átnézhetjük.

Nem csupán a felszedett kilók nehezítik a helyzetünket, de gyakran nem is egyenletesen oszlik el a testünkön a fölösleg, ami a testünk arányainak megváltozását eredményezheti. A tanácsadáson megbeszéljük, hogy az aktuális testformádból hogyan lehet kihozni a legtöbbet, de arról is szót ejtünk, hogy a remélt fogyás után hogyan kell szabásvonalakat választanod.

Kényelmes ruhában gyere. Érdemes olyan ruhában jönnöd, amiben jól látszik a tested vonala, de lehetőség van arra is, hogy átöltözz.

Igen, szívesen látom a megfigyelőként veled érkezőt. Elhozhatod magaddal a kisbabádat, vagy a kicsit nagyobb gyerekeket is, ha nincs kire hagyni.

Az elhangzottakról, látottakról részletes emlékeztető füzetet (pdf) készítek számodra, így jegyzetelésre nincs szükség.