SZOLGÁLTATÁSOK

Kombináld az igényeid szerint!

Válassz egy alapszolgáltatást és nézd meg, hogy milyen csomagajánlataim vannak a számodra!

  • Három alapszolgáltatással dolgozom. Ezek mindegyikét igénybe veheted önmagában, de kombinálhatod is az igényeidnek megfelelően, így két, illetve három alapszolgáltatást is összekapcsolhatsz. A szolgáltatásokat választhatod páros verzióban is.
  • Ezeken felül három speciális szolgáltatás közül is választhatsz, amelyek szintén az alapszolgáltatásokra épülnek, de speciális kiegészítésekkel. 

Alapszolgáltatások

Szolgáltatásaimat ajándékba is adhatod!

A stílustanácsadás komplex ajándék: hasznos tudás, növekvő önbizalom, életre szóló élmény, jó szórakozás

A névre szóló, szép kivitelű kártyát postai úton juttatom el a megrendelőhöz. EXPRESSZ szolgáltatásként, ha a postai kézbesítést már nincs idő megvárni, PDF formátumban, nyomtatható verzióban is igényelhető az ajándékkártya.

Színkártya - segítség a vásárláshoz

Ismered a színtípusodat mégis gondot okoz a megfelelő színek kiválasztása a vásárlás során?
► Nehezen különbözteted meg a színek különféle árnyalatait?
►Nem mindig tudod eldönteni, hogy egy szín meleg-e, vagy hideg?
►Elbizonytalanodsz a megfelelő színkombinációk összeállításakor?
► Nem ismered fel a neked való sminkszíneket?
A speciális színkártyát úgy terveztem meg, hogy a vásárlás során - legyen az ruházati termék, vagy sminktermék – könnyen megtaláld a színtípusodnak megfelelő árnyalatokat.

stílus garancia

a minőség és a korrektség jegyében...

Biztosítalak róla, hogy elégedett leszel a kiválasztott szolgáltatással. Hogy lásd, komolyan gondolom, hogy nálam a minőség garantált, ha bármely tanácsadás végén mégis elégedetlen vagy a szolgáltatással, fizetés nélkül távozhatsz!
Ha a színtanácsadást követően úgy érzed, hogy mégsem tudsz azonosulni a megállapított színeiddel, ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük, hogy mi okozza a kétségeidet, majd még egyszer végignézzük a kendőket az arcod előtt.
Nem engedem el a kezed a tanácsadás után sem. Ha kérdésed van, vagy valamiben bizonytalannak érzed magad, e-mailben jelezd és megbeszéljük. Nálam nem fordulhat elő, hogy egy e-mailre, vagy telefonhívásra nem válaszolok!
Nálam intim környezet fogad, ahol csak te, meg én (és az általad kiválasztott társ, vagy kísérő) van jelen. A kettőnk között elhangzottakról senki más nem értesül és a tanácsadás közben, a beleegyezéseddel készült fotók is biztonságban vannak.