SMINKTANÁCSADÁS

Szeretnél gyors és látványos sminkeket készíteni? Szeretnéd megtanulni az ehhez szükséges alapvető fogásokat és apró trükköket?

 Valljuk be, hogy reggelente nincs túl sok időnk magunkra. A sminkelésre fordított idő, gondolom nálad is  a nullától a három percig terjed. Szóval, vagy egyáltalán nem sminkelsz, vagy csak felkensz valamit az arcodra és ezzel letudtad. Nincs időd azon gondolkozni, hogy mit kellene másképp csinálni, pedig rövid idő alatt is elérhetnél látványos eredményt, ha tudnád, hogy mit is kell tenned. Ha ismernéd az arcod adottságaihoz illő sminktípusokat, ha nem a rossz gyakorlat mélyülne el a rohanó reggeleken.
Az is remek lenne, ha nem állnál tanácstalanul az illatszer boltban, ha sminkterméket készülsz vásárolni. Nem kapkodnád a fejünket a színkavalkád és az árudömping közepén és nem éreznéd kiszolgáltatottnak magad a terméktanácsadó, vagy az eladó karmai között. És nem utolsó sorban, ha nem költenél vagyonokat olyan sminktermékekre, amelyeket aztán soha nem használsz.

A hozzám fordulók nagy része gyors és természetes, szépítő sminkre vágyik, de bizonytalan a termék- és eszközválasztásban és a sminkelési technikán is javítani szeretne. Amit tőlem a tanácsadáson megtanulhatsz, az egy kis gyakorlással, 5-10 perc alatt elkészíthető nappali smink, a hétköznapokra.

sminktanácsadás

Sok éves stílustanácsadói és sminkes tapasztalattal a hátam mögött segítek neked a szépítő smink alapjainak elsajátításában.

 A sminktanácsadás célja, hogy a mindennapokban, néhány eszköz felhasználásával gyors és mutatós sminket készíthess magadnak. Tudd, hogy milyen eszközökre és termékekre van szükséged, amelyek elférnek a neszeszeredben és bárhol előkaphatod, ha szükséged van rá.
A színtípusod és az adottságaid figyelembe vételével kiválasztjuk a megfelelő rúzs- és pirosítószíneket, és a szem sminkelésére használt festékek színeit is. Ám a jó smink nem csupán a színekről szól, így a helyes technikák és eszközök megismerése is nagyon fontos.
 

Hogyan zajlik a sminktanácsadás?

ARCFORMA FELMÉRÉSE

A sminktanácsadáson első lépésként megállapítjuk az arcod jellegzetességeit, például az arcformádat, a szemformádat, a szád formáját és a bőrtípusodat. Ezeknek az egyedi jellemzőknek fontosak ahhoz, hogy a hozzád leginkább illő sminkmegoldásokat válasszuk.

SMINKSZÍNEK MEGHATÁROZÁSA

Színtípusod ismeretében jól körülhatárolhatók azok a színek, amelyeket a sminkelés során érdemes használnod. Az első és legfontosabb, az alapozó színének meghatározása, majd a szemöldök, a szempilla, a tusvonal, a szemhéj színezők, a pirosítók és a rúzsok is sorra kerülnek.

SMINKESZKÖZÖK

Először is átnézzük a jelenlegi sminkeszközeidet és kiválogatjuk azokat,amelyeket a továbbiakban is bátran használhatsz. Megbeszéljük, hogy ezeken kívül milyen eszközökre, termékekre lehet még szükséged.

A PUDING PRÓBÁJA

Az elméleti tudnivalók után a gyakorlatban, tükör előtt is elkészítem számodra az arcformádhoz leginkább illő sminket. Itt lehetőség van többféle változat kipróbálására, például a rendelkezésre álló közel 100 rúzsárnyalat és 30 pirosító árnyalat közül többet is kipróbálhatsz.

A SMINKELÉS TECHNIKÁJA

Megmutatom neked a sminkelés menetét, az egymás után következő lépéseket és a technikai trükköket, amelyekkel az arcvonásaidat figyelembe véve gyors és látványos eredményt érhetsz el. Igyekszem többet mutatni annál, mint amit te a hétköznapokban használni fogsz, hogy az alkalmi sminkek elkészítésekor se legyél tanácstalan.

ÚTRAVALÓ

A sminktanácsadás mellé kapsz egy emlékeztető füzetet, amelyben leírom és képekkel illusztrálom a tanácsadáson elhangzottakat, látottakat.

A sminktanácsadás eredménye: gyors és eredményes reggeli sminkelés

A biztos kézzel végzett, gyors és hatékony sminkelés felbecsülhetetlen tudás a mindennapi rohanásban. Azok a hölgyek, akik már jártak nálam sminktanácsadáson, sokszor küldenek visszajelzéseket a tapasztalataikról.
Ezek alapján összegyűjtöttem néhányat a sminktanácsadás előnyös hatásaiból:

  • kevesebb termékkel hatásosabb smink születik
  • könnyebbé, gyorsabbá válik a reggeli készülődés
  • a sminktermékek színe harmonizál a ruhatárad színeivel
  • szebbnek és nőiesebbnek érzed magad sminkelés után
  • mások is észreveszik, hogy mennyivel üdébb az arcod

Sminktanácsadáson nálam járt hölgyek

Csongi

"Mikor beszálltam a liftbe és az ottani tükörbe néztem, rácsodálkoztam az arcomra - üdébb, frissebb és fiatalosabb lett a sminktől, amit elkészítettél. Nehéz szavakba önteni, amit érzek ... olyan mint egy újjászületés! Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljutottam Hozzád!

Márti

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szé.p Este sajnáltam is lemosni."

A sminktanácsadást választhatod önmagában, de más szolgáltatásokkal is kombinálhatod, igényeid szerint

SMINKTANÁCSADÁS

SMINKTANÁCSADÁS

Ha úgy érzed, a sminktanácsadáson minden kérdésedre választ kaphatsz, válaszd ezt a szolgáltatást!

A színtanácsadás időtartama 2 óra.
Ára: Egyéni 55.000 Ft | Páros: 45.000 Ft/fő
SZÍN+SMINKTANÁCSADÁS

SZÍN+SMINKTANÁCSADÁS

Ha a színek mellet az arcformádhoz illő sminkformákról, a sminkelés technikájáról szeretnél hallani és mindezt a gyakorlatban is látni, akkor ezt a csomagot válaszd.
Időtartama: 3 óra.
Ára: Egyéni 65.000 Ft | Páros: 55.000 Ft/fő
KOMPLEX STÍLUSTANÁCSADÁS

KOMPLEX STÍLUSTANÁCSADÁS

Ha a sminkelésben is szeretnél tanácsot kérni és egy mindenre kiterjedő (szín, testalkat, smink) stílustanácsadásra vágysz, ez a csomagot válaszd. Időtartama 4 óra, amelyet 2x2 órában is igénybe vehetsz.
Ára: Egyéni 70.000 Ft | Páros: 60.000 Ft/fő

Nem tudsz dönteni? Egyedi kérésed van? 

Bónuszok, amelyek a tanácsadás után várnak rád

emlek

Emlékeztető füzet

Az emlékeztető füzetben, képekkel és illusztrációkkal fűszerezve, összefoglalom mindazt, amit a tanácsadáson láttál, hallottál. Ennek az emlékeztetőnek a későbbiekben is jó hasznát veszed majd, ha fel akarod frissíteni a tanácsadáson tanultakat.
ws

VIP programok

Ha már ismered a színeidet, meghívást kapsz haladó workshopjaimra, tematikus rendezvényeimre, amelyeken a benneteket érdeklő speciális témákat járunk körbe, közösen, szakértő vendégekkel.
ccd57baf7b8333875b3c8b96e2a56d6f

30% kedvezmény a színtípusodnak megfelelő színkártyából

Ha nálam jársz színtanácsadáson és úgy döntesz, hogy kell még egy kis segítség a vásárlások során a színek kiválasztásához, az általam tervezett, egyedi színkártyát 7.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért vásárolhatod meg.
template badge layout mock up visual blank concept

Kedvezményes brandstyling szolgáltatások

Ha vállalkozó vagy és nem csak saját megjelenésed, de az általad dédelgetett brand alakításában is szeretnél segítséget kérni tőlem, kedvezményes díjszabással, gyors és igényes munkával várlak.
keszler agnes

Ingyenes email-es, vagy telefonos konzultáció

Ha a színtanácsadás után bármikor kérdésed van, elbizonytalanodsz, szeretnél tanácsot kérni egy konkrét kérdésben, számodra keress bátran telefonon, vagy email-en! A konzultáció számodra ingyenes.
keszler agnes stylist

Gardróbrendezés, közös vásárlás kedvezménnyel

Ha szeretnéd, hogy ruhatáradat is átnézzem, vagy a vásárlások során van szükséged segítségre, egyedi árszabással, kedvezményesen vehet igénybe ezeket a szolgáltatásaimat.
keszler agnes stilustanacsado stylist png

Megtaláltad a neked való szolgáltatást? Akkor ne habozz tovább! Ígérem, hogy életre szóló élményben lesz részed! Én már nagyon várom, hogy megismerjelek és együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldásokat! Várlak szeretettel!

Igen, döntöttem!

FIGYELEM! Ha látni szeretnéd a szabad időpontokat, választhatod a fenti menüben ↑ található ONLINE IDŐPONTFOGLALÁST is.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A tanácsadások végén készpénzben, vagy azonnali átutalással tudsz fizetni, de átutalással a tanácsadást megelőzően is kifizetheted a szolgáltatások ellenértékét.

Igen, minden korosztálynak adok sminktanácsokat. Az érett bőr sminkelése kicsit több odafigyelést igényel, de maga a sminkelés nem nehezebb, mint fiatalabb korban. Van olyan vendégem, aki 70 évesen jött el hozzám, előtte soha nem sminkelt.

Igen, a színek, esetleg a forma kiválasztásában is tudok tanácsot adni.

Igen, sőt kérlek is, hogy hozd el, hogy átnézzük. Megbeszéljük, hogy színek szerint mennyire megfelelőek és, hogy hiányzik-e valami a készletből.

Igen, szívesen látom a megfigyelőként veled érkezőt. Elhozhatod magaddal a kisbabádat, vagy a kicsit nagyobb gyerekeket is, ha nincs kire hagyni.

Az elhangzottakról, látottakról részletes emlékeztető füzetet (pdf) készítek számodra, így jegyzetelésre nincs szükség.